1 ile 30 arası toplam 75 sonuç

Konu: Yıldırım: Fener üç kupayı da alacak!

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Fener'in sansi biraz iyi giderse UEFA yi da kazanir, Ligi de.
    UEFA da sansimiz daha cok cunku oraya daha el degmemis

Quote Originally Posted by e_mali
    Fener'in sansi biraz iyi giderse UEFA yi da kazanir, Ligi de.
    UEFA da sansimiz daha cok cunku oraya daha el degmemis
    Hahahah Gülmekten yerlere yattım, %100 katılıyorum

Quote Originally Posted by rhan_17
    uefa kupasını kazan 100 milyon euro gelir elde etmiyor...100 milyon euro luk geliri şampiyonlar ligi şampiyonu elde ediyor...(düzeltim dedim)

zico konusuna katılıyorum son transferlerle fenerbahçe uefa kupası için kağıt üstünde yeterli bir kadroya sahip...başarı zico nun bu kadroyu nasıl değerlendireceği ile lakalı...
    UEFA Kupasını kazanan sponsorluk ve TV gelirleri ile 100 milyon euro gelir elde ediyor. Doğru yazdığımdan eminim. Şampiyonlar Ligi şampiyonu ne kadar gelir elde ediyor, onu bilmiyorum.

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Hahahah Gülmekten yerlere yattım, %100 katılıyorum

UEFA Kupasını kazanan sponsorluk ve TV gelirleri ile 100 milyon euro gelir elde ediyor. Doğru yazdığımdan eminim. Şampiyonlar Ligi şampiyonu ne kadar gelir elde ediyor, onu bilmiyorum.
    bende uefa kupasını kazananın 100 milyon euro elde etmediğinden eminim... zaten öyle olsa bütün takımlar kazanmak isterdi...büyük takımlar uefe yı sallamıyo bile...uefa yı kazananın kasasına 20 milyon euro bile girmiyordur...

Quote Originally Posted by rhan_17
    bende uefa kupasını kazananın 100 milyon euro elde etmediğinden eminim... zaten öyle olsa bütün takımlar kazanmak isterdi...büyük takımlar uefe yı sallamıyo bile...uefa yı kazananın kasasına 20 milyon euro bile girmiyordur...
    ben de eminim geçenlerde okudum daha hesap yapmışlar UEFA kazanan 100 Milyon € kar elde ediomuş...Ligi kazanan yaklaiık 10 M € gelir elde ederken UEFA nın 20 Mlyın € olması sana hiç ilginç gelmedi mi???

Mesaj Yetkileri