1 ile 30 arası toplam 426 sonuç

Konu: FM2006 BarceloGS Update 06/07 Version 2 (By_BarceloGS)

Hybrid View

Quote Originally Posted by super_menager
    Mateja Kezman Ve Deivid De souza'yı FENERBAHÇE'YE Alırsan sevinirim.

Ya benim bi sorunum var. Bi oyuncuyu soruşturuyorum ya da teklif yapıyorum milan, chelsea, villareal gibi kulüpler peşine düşüyo. Cruz Azul takımında cezar delgado die bi forvet var. Adama 3MN önerdim. Pattt!!! villareal 8.5MN Olympiakos 8MN İnter7MN Teklif yaptı.Ve bi çok kulüp izlemeye aldı. Sonra hırs yapıt aldım ama buna bi çare lazım.
    abisi senin o cruz azulda cesar delgado diye bi adam war dediğin şuanda dünyanın en büyük kulüplerinin gözlemi altında olan bir oyuncu

Quote Originally Posted by Signor Joga
    abisi senin o cruz azulda cesar delgado diye bi adam war dediğin şuanda dünyanın en büyük kulüplerinin gözlemi altında olan bir oyuncu
    O sadece bir örnekti. Başka oyuncularda da öyle oluyo.
    Mesela tarih: 20 Ağustos! Ferddy Adu ya hiç teklif falan yok. Teklif yaptım. Ama alamadım, niye; Çünkü Milan devreye girdi ve aldı.

Quote Originally Posted by super_menager
    O sadece bir örnekti. Başka oyuncularda da öyle oluyo.
    Mesela tarih: 20 Ağustos! Ferddy Adu ya hiç teklif falan yok. Teklif yaptım. Ama alamadım, niye; Çünkü Milan devreye girdi ve aldı.
    Kardeş sen o oyuncuları bitek kendinin izlediğinimi sanıyorsun.Bütün dünya izliyor.adam bakıyor teklif gelmiş kapcaklar hemen o da teklif sunuyor.alcağın adama takma ad ver yada fiyat arttır oyuncuyada maximum verceğin parayı ver tam alcağın gün iptal et.yine teklif sun bu sefer kimse bu oyuncuya teklif götürmez.götürseler bile az sayıda takım olur

Mesaj Yetkileri