Yeter Artık Türk Telekom
İsminde Türk geçmesinden utandığım yegane kurum Türk Telekom.Hep bizi kazıklıyor hep bize ihanet ediyor hep bize yalan söylüyor.
Yabancılar 10-20 euro'ya 2 mbit sınırsız bağlantı alırken biz o fiyata 1024 mbit 3 gb-dalga geçiyorlar resmen- bağlantı alabiliyoruz.Zaten hesaplarıma göre de günde 1000 saniye dosya indirin 30 günde sınıra ulaşıyorsunuz.
Sınırsızları hızlandırdılar sınırları aynı ne fark eder.Benim gibi afedersiniz onunbunun çocuğu muamelesi yaptıkları sınırsız kullanıcılara ikidir hiçbir hızlandırma ya da indirim söz konusu değildi.Yüzde 12 gibi hayatımızı değiştirecek bir oranda indirim yaptık dediler.Gene yalan söylediler aynı anda kazıkladırlar aynı anda da ihanet ettiler.
Bu sabah fatura geldi.62 ytl.Geçen aydan devreden sadece 23 kuruş.Ve farketmem geç olmadı.2 ytl olan statik ip -ip'min sabit olması- 10 ytl'e yakın bir ücret olmuş.34 ytl ise bağlantı ücreti bu statik ip ile birleşip yaklaşık yüzde 33'lük vergiyle birleşince bu sonuç çıkıyor.
Statik ip kullanan herkes faturasında yaklaşık 13 ytllik bir artış görecek bu ay.Bulgaristan'da 2 mbit sınırsız 10 euro bizde sadece statik ip 10 ytl.Tebrik ediyorum Türk Telekomu.Kendilerini Allah'a havale ediyorum.Zamanı gelince hakkettiklerini çekecekler milyonları soyup soğana çevirdikleri için.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.