west bro da bile 3 maç oynayamamış adam bizde nasıl oynayacak![]()
west bro da bile 3 maç oynayamamış adam bizde nasıl oynayacak![]()
onun yerınde adam olmadıından SS oynıcak bence.ç.
Arkadaşalar size şaşırdım kaldım bir oyuncu bu kadar mı büyütülür biz Edu ile De Sauza hatta Kezman'ı bile bu kadar büyütmedik inşallah iyi oyuncu çıkarda utanırım güzel maçlar izleriz.
nolur mucize olsun nolurOriginally Posted by Jesus_FB
GELMİCEK DİYENLER BUYRUN YARIN İSTANBULDA
Adnan Sezgin: Anlaşma 1 yıllık
Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin, İnamoto transferinin ardından www.ligtv.com.tr 'ye yaptığı açıklamada, Japon yıldızla 1 yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyledi.
"İnamoto'yu oldukça düşük bir maliyetle aldık. Böyle kaliteli bir futbolcuyu bu fiyata aldığımız için mutluyuz." diyen Sezgin, toplam maliyetin 1 milyon Euro'nun altında olduğunu söyledi.
Transferin hemen hemen kesinleştiğini ancak imza atılmadan kesin bir şey söylenemeyeceğini belirten Adnan Sezgin, "Bir mucize olmazsa İnamoto yarın gelecek ve imza atacak. Sözleşme ilk etapta 1 yıllık olacak. Ancak İnamoto'nun bonservisi de elimizde olacak." dedi.
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx...&haber_id=1263
bonservisi bizde oldugu için begenirsek sözlesme uzatıcaz
BURAK KARDES DEMEKKİ SOKAGA PARA ATMaMISLAR FAZLA BU KADARDA KIZMA BEGENİRSEK SÖZLESME UZATMA OPSİYONUMUZ VAR
beyler bu arada saat 23:45 ntv de spor servisi var izleyin
inş utanırsın dostumOriginally Posted by batuhan1907
![]()
büyüten yok ki ben üzüntüden kahroluyomOriginally Posted by batuhan1907
buyutmuyoruz yorum yapıoruz...2 arasında bayaa buyuk fark war ayırt edilmesı kolay..
bence galatasarayın aylardır aradığı ön libero bu adam olmamalıydı. yani şampiyonlar liginde oynayacak bir takım olarak geçen yıl sadece yarım saat oynamış futboldan uzak kalmış birinin alınmasına aklım ermiyor kimse kızmasın, darılmasın beni yanlış da anlamasın ama transfer olsun diye yapılmış bir tarnsfer gibi geldi bana
Bu arada ilk defa bir japon türkiyede oynayacak heralde değil mi?
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
arkadaşlar bazı arkadaşlarımız inamotoyu gerek japon olduğundan(nesi varsa japon olmanın) gerekse de isminin çok fazla duyulmadığından sanki kötü bi transfer yapmışız gbi konuşuo adam hem milli takımının vazgeçilmezi hem de arsenal de oynamış(hoş,tutunamamış ama..) bi oyuncudur bunlarıyapmak kolay mı ki?ne kdar ii bi transfer gerçekleştrdğimizi zaman geçtikçe göreceksnz
belli yeteneğe sahip sönmüş oyncuları parlatmak kolaydır bundan sonra iş gerets e düşüo bnce...
Ben büyütenleri gördüm merak etme senin üzüldüğünü ilk mesajda da söylemiştin.Originally Posted by hurmet
![]()
ya starda habire alt yazı geçiyo
imzaladımı imzalıcakmı + nasıl birisi bu adam
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
milli takımın vazgeçilmezi değil... DK de toplam 20 dakika oynamışOriginally Posted by anakonda52
dünya kupasında 20 dk da olsa oynamış bi oyuncu... en azından orda oynayacak bi oyuncuları var artık gs nin..
nasıl bir oyuncumu buyur bir baska video beyler izleyin bu baska videoOriginally Posted by Nedvedmania
http://www.youtube.com/watch?v=nT9sur1YD2Q
ayrıca benim imzamdaki iki video da izleee onlarda baska
Evet, ilk Japon. Daha önce Lee Young oynamıştı, Koreli![]()
İnamoto iyi transfer ama Zico inamoto yu oynatmıyorduOriginally Posted by anakonda52
![]()
İnş Türk futboluna yarar saglar uyum sorununu asarsa Türkiye için yeterli fakat S.L nde ne yapar bilinmez
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Arsenal'a transfer olmuş anakonda. Senin verdiğin bilgilerde 0 maç 0 gol diyordu. Bence de aranan adam bu olmamalıydı. Ha gelir iyi oynar sözüm yok ama siz hep demiyor muydunuz gençlerimiz var diye? Mehmet Güven hayli hayli oynayabilirdi. Bir de Burak'ın dediği gibi 2.ligde 30 dakika oynamış olması da düşündürüyor.
Ayrıca yaşı da 30'un üzerinde galiba. Ama inşallah faydalı olur. Türkiye'de zaten iş yapar Avrupa'da büyük maçlarda başarılı olur inşallah....
"YÜCE ATATÜRK"
Inamoto Arsenal'e oynadığı oyunla değil Japon olması sayesinde gelmişti.Arsenal'in amacı Japonya'da Inamoto formaları satmaktı.Nispeten de başarılı oldular bu konuda.Arsenal'de pek fazla forma şansı bulamadı.Arsenal taraftarları da Japonya'da patlayan Inamoto formalarından dolayı ona Mr.T-shirt adını vermişlerdi.
Inamoto'nun birçok maçını izledim.Kesinlikle kötü bir oyuncu değil.Ama kabul etmeliyiz ki bir Gravesen ya da Maniche de değil.Orta sınıf bir oıyuncu bölgesinde.Japon Milli Takımı'nda bile pek fazla forma şansı bulamadı Dünya Kupası'nda.Ama eğer gelirse Inamoto'nun Galatasaray'da faydalı işler yapabileceğini düşünüyorum.Bu transfer gerçekleşirse ön libero bölgesindeki açığımızı kapatabileceğimizi düşünüyorum.
evet bizim yönetim tam prof olduama ucuz adam alma profu
![]()
yası 27 yasında dedigim gibi fazla konusmayalım önce bir oynasın sonra hep beraber elestiri yaparız yada seviniri geldigineOriginally Posted by sekopej
bonserviz bizde olduguna göre begenirsek sözleme imzalama yetkisi bizde yani opsiyon bizdeeee işte bu iyi yönetimde az oynadıgını düsünerek 1 yıl imzalttı duruma göre sözlesme uzatcaz
NTV SPOR BASLADI NTV ACIN
Şimdi Japonya'da Galatasaray Store açarsak zengin oluruz işte.Borçların altından kurtulmanın yolunu bulduk.![]()
Tamam ben yanlış bilgilendirilmişim. Ne diyeyim hayırlı olsun ama benim bile beklediğim bir transfer değildi yani. Ama GS'li arkadaşlar memnunsa sorun yok....
"YÜCE ATATÜRK"
memnun değilimlig tv üyeliğimi iptal ettirmeyi düşünüyorum o derece
Sanrım tek sen sevinmedim.Originally Posted by hurmet
![]()
hürmet kardes yapacak bir sey yok sanki para varr
NTV ACIN NTVSPOR VAR
şokta olanlar daha yazamıyo ondan
adam almasınlar para yoksa bunu alcaklarına kimseyi almasınlar m.güven le devam edelim
şu konuyla ilgili başka bişey demiyorum..Originally Posted by hurmet
gerçekten yazık. bunuda seneye yollarız artık![]()