Sayfa 70 / 80 İlkİlk ... 20606869707172 ... SonSon
2,071 ile 2,100 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

west bro da bile 3 maç oynayamamış adam bizde nasıl oynayacak

onun yerınde adam olmadıından SS oynıcak bence.ç.

Nesil
    2006

Arkadaşalar size şaşırdım kaldım bir oyuncu bu kadar mı büyütülür biz Edu ile De Sauza hatta Kezman'ı bile bu kadar büyütmedik inşallah iyi oyuncu çıkarda utanırım güzel maçlar izleriz.

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    SEZGİN : "UCUZA MAL ETTİK!.."

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, İnamoto transferinin ardından Lig Tv internet sitesine yaptığı açıklamada, Japon yıldızla 1 yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

"İnamoto'yu oldukça düşük bir maliyetle aldık. Böyle kaliteli bir futbolcuyu bu fiyata aldığımız için mutluyuz." diyen Sezgin, toplam maliyetin 1 milyon Euro'nun altında olduğunu söyledi.

Transferin hemen hemen kesinleştiğini ancak imza atılmadan kesin bir şey söylenemeyeceğini belirten Adnan Sezgin, "Bir mucize olmazsa İnamoto yarın gelecek ve imza atacak. Sözleşme ilk etapta 1 yıllık olacak. Ancak İnamoto'nun bonservisi de elimizde olacak." dedi.
    nolur mucize olsun nolur

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

GELMİCEK DİYENLER BUYRUN YARIN İSTANBULDA

Adnan Sezgin: Anlaşma 1 yıllık
    Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin, İnamoto transferinin ardından www.ligtv.com.tr 'ye yaptığı açıklamada, Japon yıldızla 1 yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyledi.
    "İnamoto'yu oldukça düşük bir maliyetle aldık. Böyle kaliteli bir futbolcuyu bu fiyata aldığımız için mutluyuz." diyen Sezgin, toplam maliyetin 1 milyon Euro'nun altında olduğunu söyledi.
    Transferin hemen hemen kesinleştiğini ancak imza atılmadan kesin bir şey söylenemeyeceğini belirten Adnan Sezgin, "Bir mucize olmazsa İnamoto yarın gelecek ve imza atacak. Sözleşme ilk etapta 1 yıllık olacak. Ancak İnamoto'nun bonservisi de elimizde olacak." dedi.
    http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx...&haber_id=1263

bonservisi bizde oldugu için begenirsek sözlesme uzatıcaz

BURAK KARDES DEMEKKİ SOKAGA PARA ATMaMISLAR FAZLA BU KADARDA KIZMA BEGENİRSEK SÖZLESME UZATMA OPSİYONUMUZ VAR

beyler bu arada saat 23:45 ntv de spor servisi var izleyin

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Arkadaşalar size şaşırdım kaldım bir oyuncu bu kadar mı büyütülür biz Edu ile De Sauza hatta Kezman'ı bile bu kadar büyütmedik inşallah iyi oyuncu çıkarda utanırım güzel maçlar izleriz.
    inş utanırsın dostum

Quote Originally Posted by batuhan1907
    büyüten yok ki ben üzüntüden kahroluyom

buyutmuyoruz yorum yapıoruz...2 arasında bayaa buyuk fark war ayırt edilmesı kolay..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bence galatasarayın aylardır aradığı ön libero bu adam olmamalıydı. yani şampiyonlar liginde oynayacak bir takım olarak geçen yıl sadece yarım saat oynamış futboldan uzak kalmış birinin alınmasına aklım ermiyor kimse kızmasın, darılmasın beni yanlış da anlamasın ama transfer olsun diye yapılmış bir tarnsfer gibi geldi bana

Bu arada ilk defa bir japon türkiyede oynayacak heralde değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

arkadaşlar bazı arkadaşlarımız inamotoyu gerek japon olduğundan(nesi varsa japon olmanın) gerekse de isminin çok fazla duyulmadığından sanki kötü bi transfer yapmışız gbi konuşuo adam hem milli takımının vazgeçilmezi hem de arsenal de oynamış(hoş,tutunamamış ama..) bi oyuncudur bunlarıyapmak kolay mı ki?ne kdar ii bi transfer gerçekleştrdğimizi zaman geçtikçe göreceksnz

belli yeteneğe sahip sönmüş oyncuları parlatmak kolaydır bundan sonra iş gerets e düşüo bnce...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by hurmet
    büyüten yok ki ben üzüntüden kahroluyom
    Ben büyütenleri gördüm merak etme senin üzüldüğünü ilk mesajda da söylemiştin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ya starda habire alt yazı geçiyo

imzaladımı imzalıcakmı + nasıl birisi bu adam
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by anakonda52
    arkadaşlar bazı arkadaşlarımız inamotoyu gerek japon olduğundan(nesi varsa japon olmanın) gerekse de isminin çok fazla duyulmadığından sanki kötü bi transfer yapmışız gbi konuşuo adam hem milli takımının vazgeçilmezi hem de arsenal de oynamış(hoş,tutunamamış ama..) bi oyuncudur bunlarıyapmak kolay mı ki?ne kdar ii bi transfer gerçekleştrdğimizi zaman geçtikçe göreceksnz
    milli takımın vazgeçilmezi değil... DK de toplam 20 dakika oynamış

dünya kupasında 20 dk da olsa oynamış bi oyuncu... en azından orda oynayacak bi oyuncuları var artık gs nin..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Nedvedmania
    ya starda habire alt yazı geçiyo

imzaladımı imzalıcakmı + nasıl birisi bu adam
    nasıl bir oyuncumu buyur bir baska video beyler izleyin bu baska video
    http://www.youtube.com/watch?v=nT9sur1YD2Q

ayrıca benim imzamdaki iki video da izleee onlarda baska

Evet, ilk Japon. Daha önce Lee Young oynamıştı, Koreli

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by anakonda52
    İnamoto iyi transfer ama Zico inamoto yu oynatmıyordu
    İnş Türk futboluna yarar saglar uyum sorununu asarsa Türkiye için yeterli fakat S.L nde ne yapar bilinmez
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arsenal'a transfer olmuş anakonda. Senin verdiğin bilgilerde 0 maç 0 gol diyordu. Bence de aranan adam bu olmamalıydı. Ha gelir iyi oynar sözüm yok ama siz hep demiyor muydunuz gençlerimiz var diye? Mehmet Güven hayli hayli oynayabilirdi. Bir de Burak'ın dediği gibi 2.ligde 30 dakika oynamış olması da düşündürüyor.

Ayrıca yaşı da 30'un üzerinde galiba. Ama inşallah faydalı olur. Türkiye'de zaten iş yapar Avrupa'da büyük maçlarda başarılı olur inşallah....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Inamoto Arsenal'e oynadığı oyunla değil Japon olması sayesinde gelmişti.Arsenal'in amacı Japonya'da Inamoto formaları satmaktı.Nispeten de başarılı oldular bu konuda.Arsenal'de pek fazla forma şansı bulamadı.Arsenal taraftarları da Japonya'da patlayan Inamoto formalarından dolayı ona Mr.T-shirt adını vermişlerdi.

Inamoto'nun birçok maçını izledim.Kesinlikle kötü bir oyuncu değil.Ama kabul etmeliyiz ki bir Gravesen ya da Maniche de değil.Orta sınıf bir oıyuncu bölgesinde.Japon Milli Takımı'nda bile pek fazla forma şansı bulamadı Dünya Kupası'nda.Ama eğer gelirse Inamoto'nun Galatasaray'da faydalı işler yapabileceğini düşünüyorum.Bu transfer gerçekleşirse ön libero bölgesindeki açığımızı kapatabileceğimizi düşünüyorum.

evet bizim yönetim tam prof oldu ama ucuz adam alma profu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by sekopej
    Arsenal'a transfer olmuş anakonda. Senin verdiğin bilgilerde 0 maç 0 gol diyordu. Bence de aranan adam bu olmamalıydı. Ha gelir iyi oynar sözüm yok ama siz hep demiyor muydunuz gençlerimiz var diye? Mehmet Güven hayli hayli oynayabilirdi. Bir de Burak'ın dediği gibi 2.ligde 30 dakika oynamış olması da düşündürüyor.

Ayrıca yaşı da 30'un üzerinde galiba. Ama inşallah faydalı olur. Türkiye'de zaten iş yapar Avrupa'da büyük maçlarda başarılı olur inşallah....
    yası 27 yasında dedigim gibi fazla konusmayalım önce bir oynasın sonra hep beraber elestiri yaparız yada seviniri geldigine

bonserviz bizde olduguna göre begenirsek sözleme imzalama yetkisi bizde yani opsiyon bizdeeee işte bu iyi yönetimde az oynadıgını düsünerek 1 yıl imzalttı duruma göre sözlesme uzatcaz

NTV SPOR BASLADI NTV ACIN

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi Japonya'da Galatasaray Store açarsak zengin oluruz işte.Borçların altından kurtulmanın yolunu bulduk.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tamam ben yanlış bilgilendirilmişim. Ne diyeyim hayırlı olsun ama benim bile beklediğim bir transfer değildi yani. Ama GS'li arkadaşlar memnunsa sorun yok....
    "YÜCE ATATÜRK"

memnun değilim lig tv üyeliğimi iptal ettirmeyi düşünüyorum o derece

Nesil
    2006

memnun değilim lig tv üyeliğimi iptal ettirmeyi düşünüyorum o derece
    Sanrım tek sen sevinmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

hürmet kardes yapacak bir sey yok sanki para varr

NTV ACIN NTVSPOR VAR

şokta olanlar daha yazamıyo ondan

adam almasınlar para yoksa bunu alcaklarına kimseyi almasınlar m.güven le devam edelim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

adam almasınlar para yoksa bunu alcaklarına kimseyi almasınlar m.güven le devam edelim
    şu konuyla ilgili başka bişey demiyorum..

gerçekten yazık. bunuda seneye yollarız artık

Sayfa 70 / 80 İlkİlk ... 20606869707172 ... SonSon

Mesaj Yetkileri