Evraka Evrka gözden kaçan bi hata buldum şaka bir yana valla çok kusursuz bir yama olmuş bir kaç yerde ufak harf hataları gördüm o kadar onun dışında hata sayılabilicek sadece aşşağıda yazdığım habere rastladım o kadar :

Şenol Hoca benim hakkımda bir yorum yaptı bende cevap olarak "Şenol hocanın yetenekleri hakkında kararsız kaldığımı" söledim ancak gelen haberde şöle yazdı

Başlık : Güneş Defended by Fenerbahçe Boss (ingcem pek yeterli değil ama burda Güneş FB menejeri tarafından savunuldu gibi bişey diyo sanırım ancak benim yukarda seçtiğim media açıklaması pek savunma içerikli değildi)

Haber : Volkan ...., Şenol Güneş adlı menajerin Fenerbahçe takımını yaklaşan maçta yeneceğimiz konusundaki yorumundan memnun oldu (şimdi adam benim takımımı yeneceğini sölüyo ben bundan memnun oluyorum gibi bi anlam çıkıyo ama benim yaptığım açıklamalarda kesinlikle böle bir sonuç doğurucak açıklama yoktu)

Haberin devamı ingilizce olduğu için oranın içeri konusunda fikir beyan edemiycem =) ama orayıda yazim : speaking on radio phone Volkan has said that whilst there will be those who think Şenol to be a useless footbal manager he was personally of the oppinion that the Trabzonspor boss was a competent tactician