1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: A Milli Takım kadrosu açıklandı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by stuns_cenk
    rüstü desen abi onun yerine ne güzel adamlar var ne bilim volkan,ömer çatkıç,tolga,....
    takımı gençleştir diyosun ömer diyosun ömer 31-32 yaşında volkan rüştünün yerine fbde oynuyomuki milli takımda oynasın...tolgada anca tsde altarnatif olur başkada bişey olmaz çok yetersiz asıl senin bunları görememen yazık...fatih hocayıda bu kadar saçma eleştirmen ayıp...

Nesil
    2006

Exclamation

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    takımı gençleştir diyosun ömer diyosun ömer 31-32 yaşında volkan rüştünün yerine fbde oynuyomuki milli takımda oynasın...tolgada anca tsde altarnatif olur başkada bişey olmaz çok yetersiz asıl senin bunları görememen yazık...fatih hocayıda bu kadar saçma eleştirmen ayıp...
    arkadasım canım benim fb de gecen sezon sen can ın tam anlamıyla bir maca cıktıgını hatırlıyomusun?hayır!ama simdi fb nin as defanslarından biri oldu!onun için canım benim tolgada böle olcak!bu zamanla oynandıkca milli kadrosunda pisecek!ayrıca ömer içinde söle dimm!rüstü kac yasında kardes 34 yasında catkıc kac yasında 31 arada 3 yas fark var!hemde 31 yası çok fazla yaslı sayılmaz!sayılsaydı!suan milli takımın yarısı olmazdı!rüstü 34 yasına geldi ve artık tam anlamıyla yaslı hız yok hele onu gecen sezon vestel den yediğimiz 5 golle hatılıyorum dedim tamam rüstü devri kapandı yerine volkan!yedek ise ya ömer yada tolga! sen simdi hakanı ve ergünüde desteklersin!hatta bence tümerde bıraksın artık 33 yasına geldi!ve yerine cok güzel adamlar var orta sahada!hasan sas,emre belözoglu,nuri şahin,yıldıray,.... vb. hem genc olan hemde yetenekli olan bir sürür oyuncumuz var neden?fatih hoca 33 yasını gecmiş adamları koyuyo anlam veremiyorum!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by stuns_cenk
    arkadasım canım benim fb de gecen sezon sen can ın tam anlamıyla bir maca cıktıgını hatırlıyomusun?hayır!ama simdi fb nin as defanslarından biri oldu!onun için canım benim tolgada böle olcak!bu zamanla oynandıkca milli kadrosunda pisecek!ayrıca ömer içinde söle dimm!rüstü kac yasında kardes 34 yasında catkıc kac yasında 31 arada 3 yas fark var!hemde 31 yası çok fazla yaslı sayılmaz!sayılsaydı!suan milli takımın yarısı olmazdı!rüstü 34 yasına geldi ve artık tam anlamıyla yaslı hız yok hele onu gecen sezon vestel den yediğimiz 5 golle hatılıyorum dedim tamam rüstü devri kapandı yerine volkan!yedek ise ya ömer yada tolga! sen simdi hakanı ve ergünüde desteklersin!hatta bence tümerde bıraksın artık 33 yasına geldi!ve yerine cok güzel adamlar var orta sahada!hasan sas,emre belözoglu,nuri şahin,yıldıray,.... vb. hem genc olan hemde yetenekli olan bir sürür oyuncumuz var neden?fatih hoca 33 yasını gecmiş adamları koyuyo anlam veremiyorum!
    öncelikle şunu söyliyim ben senden 4 yaş büyüğüm ve senin bana canım benim falan deme gibi bi lüksün yok saygı çerçevesinde konuşursak iyi olur...

can aratı oynatmak zorunda olduğundan oynatıyor çünkü onun yerine başka topçu yok can arata kadar serveti,toramanı hatta baki mercimeği bile denedi mecbur kaldı..bunu söylerken kötü topçu değil kesinlikle oynamalı onu sonuna kadar destekliyorum ama bi takımı bi anda 19 yaşına çekemezsin takımda tecrübeli isimlerin olması lazım...hakan şükür milli takımda olmadığı zaman neler olduğunu gördük burdaki yunanistan maçının hatırlıyosan 1 tane hava topu alamadık maçın zora girdiği anlarda hakan şükür 40 yaşındada olsa bu gücüyle bu azmiyle bize çok yararlı olur en azından son 30 dk. bile girse maça ağırlığını koyar hakan 23 yaşındada kaçırıyodu hala kaçırıyo ama attıklarından indirdiklerinden yaptıklarından kimse bahsetmiyor...ergünün yerinede sol ayaklı kimse yok milli takım seviyesinde alabileceği herkesi aldı sol ayaklı zaten...

emreninde cezalı olduğunu hatırlatalım onu alamıyoruz zaten...tolga kendi takımında oynuyomu o seviyedemi tolganın eline çok fırsat geçti jeffersondan kaleyi alması lazımdı o zaman...ayrıca sen hatırlamazsın ama ben tolgayı u-17 den beri takip ederim çok bi gelişme kaydetmedi o zamandan bu zamana...hatta şunu söyliyim sana gsli aykut ve fevzi ondan çok daha iyilerdir şuanda...

Mesaj Yetkileri