Quote Originally Posted by stuns_cenk
ya abi su yaslı adamları tutan arkadaslarıma hayranlıkla bakıyorum!nasıl böle emin konusabiliolar anlamadım gitti!ergün kim yaaaaa adam artık orta yapmaya bırak topa kosmaya mecali yok!hakan sükür ise abi bırak öle kafacı olmaz olsun!o kafacı ise ben de ecevit!abi adam tamam 2002 dünya kupasında ne bilim 2004 avrupa kupalrında ii ama abi adamın bırak kafa vurmaya zıplamaya mecali yok!rüstü desen abi onun yerine ne güzel adamlar var ne bilim volkan,ömer çatkıç,tolga,.... hala o sabuncu adamı kaleye koyuyoya benim artık fatih hocadan ümidim kesildi kardes!bu fatih hocadan bir ''bişey'' olmaz beyler ben size sölim!

not:''bişey'' yerine siz kendiniz bişey uydurun yakısanı siz karar verin
Diger arkadas sana guzel cevap vermis. O yeter sana ama birde ben birsey ekliyeyim.Futboldan ne kadar anladigin kafaci terimiyle gun isigina cikar ama neyse Devam edelim.ziplamaya mecali olmadigini iddaa ettigin ksi 80 de rakip takima pres vurup top caliyor. Hala hava hakimiyeti yuksek.Sadece kaciriyor. Bundada anarmol birsey yok. Hakan herzaman kaciran bir insan.O yuzsden her ne olursa olsun Hakan Lazim.Rustu konusuna gelince.Omeri ona alternatif gostermek komiklikten baska birsey degil.Turk kaleciler icinde Volkanda dahil hicbiri Rustunun eline su dokemez.Ergun konusunda ise baska alternatif olmadigindan oturu mecbur.

A