-
31.Ağustos.2006, 14:57

Devrim ÇETİN (NTV SPOR)
Yazarın ilgili yazısı
TARAFTARDAN DUYARLILIK DERSİ
23 Mayıs 1986 Samsun, Çarşamba Porsuk köyü doğumlu Ramazan Okur adlı genç kardeşimiz, vatani görevini yaptığı Bitlis’te 13 Temmuz günü İlgeçiş köyü yakınlarında devriyeden dönerken uzaktan kumandalı mayının patlaması sonucu 4 arkadaşıyla birlikte şehit düşmüştü. Bursa Osmangazi Emek mahallesinde oturan şehit Ramazan kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. 4 Eylül Pazartesi günü şehidimiz Ramazan’ın ailesine yanında olduğumuzu göstermek, ailenin acısını biraz da olsa paylaşabilmek ve bizler de artık sizin evladınızız diyebilmek için www.bursasporluyuz.net sitesi tarafından moral yemeği düzenleniyor. Tüm basın mensupları, yönetim ve futbolcular bu yemeğe davetli. Sağolsunlar beni de davet ettiler ama hafta içi ve hele hele Pazartesi olması sebebiyle büyük ihtimalle gidemeyeceğim. Nazik davetlerinden dolayı tüm site mensuplarına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum
Taraftarın görevinin sadece tribünde takımını desteklemekten ibaret olmadığını, aynı zamanda bu tip olaylara ne kadar duyarlı olduklarını gösterdikleri için Bursasporlu kardeşlerimizi tebrik ediyorum.
Mesaj Yetkileri