Bu arada Heinz konusu ne oldu arkadaşlar?
Bu arada Heinz konusu ne oldu arkadaşlar?
sözleşmesi fesh edilcek
beyler kendisi besiktas maıcndan bir gün önce dogum günü var
ya bizim gs tv miz olsa izleriz anasını satim
GS tv bi ara açılıodu bi gelişme yok galiba ...
Inamoto, havalimanında yaptığı açıklamada, ''Burada olmaktan son derece mutluyum. Türkiye'de oynayacak ilk Japon futbolcu olduğumu biliyorum ve bu beni mutlu ediyor. Galatasaray'ın Avrupa çapında çok büyük takım olduğunu biliyorum. Galatasaray'ın başarılı olması için üzerinde bir baskı olduğunu da biliyorum. Ben de elimden gelen katkıyı sağlayarak, takıma faydalı olmaya çalışacağım'' diye konuştu
Hayırlı olsun, insallah CL de is yapar.
sözlesme imzalayacagı saat hala belli olmadımı yaw
izlicemde bekliyom
olmadı daha sağlık kontrolü var (allahım nolur geçemesin)
Burak niye istemiyosun ki? Adamin saglam gecmisi var(sayilir). Son dakkada gelen Bratular Petreleri hatırla.
ya adam son 2-3 yıldır fos abi sakatlık adamın futbol hayatını bitirdi ve adam tam ön libero değil
hiç yoktan iyidir beyler bordeux maçında kötü oynarsa beraber tepkimizi veririz sahaya çakmak atarak![]()
tamam deme burak kardes artık bekleyelim görelim uzatmaya gerek yokOriginally Posted by hurmet
ınamoto Turkıyede oynıyan ılk japon olmıyabılır ankaragucunde 5-6 sene once japon futbolcu vardı ama oynayıp oynamadıgı hakkında bı bılgım yok ama antremanda gormustum hatta Turkıyedekı ılk japon futbolcu yu ankaragucu taransfer ettı denmıstı
Hasanın olduğu yerlere atmayın kafası acıyor adamınOriginally Posted by SefaReis66
![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
renktaş bu transferlerin çoğunu yönetimin ağzından çıkmamaş olmasına rağmen basın transfer edilecek gibi göstermiştir sadece bizim diil değil fenere de saviola crepso scolari beşiktaşa cygan pascal geliyordu basın bizi çok fazla umutlandırdı bence iyi bi transfer adamı bi izliyelim ondan sonra karar verelimOriginally Posted by gookhan
sözlesme belli olmadı mı yaw
Originally Posted by dick
hahaha![]()
süperdi yaa iyi yakalamışın bravo valla
![]()
![]()
![]()
İnamoto bence yararlı olabilecek biri.Bu paraya alınabileceklerin içinde bana kalırsa en iyisi
2001 yılına kadar Gamba Osaka forması giyen defansif orta saha oyuncusu aynı yıl içerisine Asyalı futbolcuları transfer listesine alan Arsenal'in dikkatini çekti ve İngiltere'ye transfer oldu.
Arsenal'de bir sezon boyunca sadece 'Lig Kupası' (Carling Cup)'ta forma şansı bulan İnamoto Londra'nın Fulham ekibine kiralandı. İki sezon Fulham forması altında başarılı maçlar çıkartan ve 41 maça çıkan İnamoto 4 gol kaydetti.
ulham İnamoto'nun başarılı performansından sonra İnamoto'yu satın almak istedi fakat 27 yaşındaki oyuncunun sakatlığı Londra ekibini İnamoto'dan uzaklaştırdı. 2002 Dünya Kupası'nda Japonya ile 2 gol kaydeden İnamoto'nun Fulham'dan sonraki durağı West Bromwich Albion'du. WBA ile sözleşme imzalayan oyuncu ilk sezon İngiltere alt lig takımlarından Cardiff City'e kiralandı.
2005 yılında kiralık olarak gittiği Cardiff City'den WBA'ya geri gelen İnamoto 2005-2006 yılında düzenli olarak West Bromwich Albion forması giydi.
İnamoto ayrıca 1999 yılında Japonya U-20 formasıyla Dünya Şampiyonası'nda İspanya'ya karşı 4-0 kaybettikleri ve turnuvayı ikinci olarak tamamladıkları maçta forma giydi.
İnamoto kendini inatçı bir kişiliğe sahip olan, yemeklere çok para harcayan, karpuz yemeye bayılan, en çok zamanı dvd izlemeye ayıran, Hip - Hop müzikten hoşlanan, futbolun kendisi için 'rüya' olarak tanımlayabileceği bir oyun olan biri olarak tanımlıyor..
way be adam tam benim kafa dengiymiş![]()
vay beeeeeeeee ne adam ama ben bunu biliyordum
imzaladımı beyler bizim yeni ufaklık![]()
hayır yarın imzalayacak....
Kaynak:Superspor
SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
Galatasaray'ın yeni transferi Japon futbolcu Inamato, Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.
Hastaneye Galatasaray Basın ve Operasyon Sorumlusu Jako Igual ile gelen Japon futbolcu Inamato'ya çeşitli testler uygulandı. Japon futbolcunun, yarın resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenild
bugün transferin son günü değilmi?
geçti mi offfffffffffffffffff
kim olursa olsun kendi futbolcunu bu kadar küçük düşürme benceOriginally Posted by hurmet
istediğim tepkiyi veririm bu kimseyi ilgilendirmez memnun değilim transferden ne var bunda burda kimseyi küçük düşürmüyorum tepki veriyorum buda benim en doğal hakkımdır