dosyaları yükleyemiyoruz.serverlar çalışmıyor sorun ne zaman düzelcek bilgisi olan varmı.
dosyaları yükleyemiyoruz.serverlar çalışmıyor sorun ne zaman düzelcek bilgisi olan varmı.
arkadaslar 7.02 uıyumulu mu acaba!!!
Fenerbahçeliler için çıkardığım bu arkaplanda;
-14 adet resim bulunmaktadır.
-Bu resimler Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası, İnter Toto Kupası, İngiltere Ligi, Fransa Ligi, İtalya Ligi, Almanya Ligi, İspanya Ligi, Türkiye Ligi ve Türkiye Kupasında değişmektedir.
-Dosyayı C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006\data\ skins\kullandığın tema\graphics buraya atınız(Dosyanın sorumsuz çalışması için kendi kullandığınız background dosyasını silip yerine indirdiğiniz dosyayı atınız).
-Eğer ilgi yeterli olursa daha fazla resimli 2. versiyonunu çıkaracağım.
Oyundan bir kaç görüntü;
İndirmek İçin Tıklayınız!
NOT=Dosya yapımında bana resim katkısında bulunan AlicanKidd_05 adlı arkadaşıma teşekkür ederim.
şifre: batuhan1907_turksportal.net
eline sağlık
rar şifresi istiyor
Sağolasın da şifre ne...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Şifre yazmadğım için kusura bakmayın: batuhan1907_turksportal.net
Ellerine sağlık Butuhan. Şimdi indirip kullanacağım...
"YÜCE ATATÜRK"
Hoş bir çalışma. Tebrikler.
eline sağlık
Eyvallah Batu... Ellerine Sağlık Resimler İçinde BirŞey Degül .
Arkadaşlar yorunlarınız için teşekkür ederim unutkanlığım nedeniyle şifre koyamamıştım ama sonradan ekledim bunun için tekrar kusura bakmayın.
abi 1 mb ta bile ihtiyacım var.Önümüzdeki ay indircem+çalışmalarının devamını dilerim.....
Süper yapmışsın dotum eline sağlık
pardon dostum
sağol dostum
eline sağlok
harika olmus batuhan ellerine sağlik ikiyi de bekliyoruz...
abi bi yardim eli uzatsana dediğin herseyi yaptim ama olmadi
teşekkurler batuhan guzel bır paylasım devamını tabıkıde beklerızz
Benim msn ekle sana anlatayım eğer istemiyorsan sorunu söyle buradanda yardım edebilirim.Originally Posted by berat06kasim
Abi Gerçekten Mükemmel Bişey ya 19.07 DÜNYA FENERLİLER GÜNÜ Bubir AYRICALIKTIR....
Forumlarımıza birden fazla hesap ile kayıt olamazsınız
eline saglık
Tüm Fenerbahçelilerin Çok Seviceği Bişey Çok Yararlı Olucak Helal Olsun Valla...
ben de çalışmadı nasıl ılucak
zahmet olmassa fm 2007 icinde yaparmisiniz
eyvallah.....
paylaşım için sağol ellerine sağlık.