Sayfa 77 / 80 İlkİlk ... 27677576777879 ... SonSon
2,281 ile 2,310 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Kardeşim alıntı diyoruz orada ya yakını göremiyorsun galiba altınada millet çoşmasın die birisinin yorumunu koyduk seviyeli yorumlar yapın..

Kaynak da habertürk'tür ben değil

Sheriff Misafir

Tmm cengo ortamı germeye gerek yok...

Quote Originally Posted by anakonda52
    beyler yarın inamoto türkiye saati ile saat 15:00 de imzayı atıyor tüm cimbomluların dikkatine

kaynak resmi site

beyler bu cengoo kardes ne diyorrr alooooo cengo nedin sennnn uydurmaaa
    anakonda millet işini yapıyor burada.. senin yaptığın gibi.. kimsenin uydurduğu yok alıntı tamam alıntı.. ortamı gerecek mesajlar atmayalım..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

nesye mühüm degil
    FLAS FLAS FLAS
    İŞTE ANAKONDA FARKI OLAY YARATACAK BİR HABER

Japon İnamoto'yu alarak ön libero sorununu çözen Galatasaray'da Başkan Canaydın'dan taraftara yeni bir müjde geldi. Lig Tv'de yayınlanan İki'ye Bir Programı'na katılan Canaydın, yarın sürpriz bir imzanın daha olabileceğini söyledi
    kaynak:ligtv.com.tr

beyler acaba kim türk olacagı kesin iyisallah sag beke dir yaw

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yönetim transfer sezonunun sonuna doğru açılıyor anlaşılan.

iyide yarın a ne bombası olacak bugün transfer döneminin son günü değil mi???

Nesil
    2006

23 dakika içinde patlayacak bomba
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ee ozaman bizim şu japon işide yattıııı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

eee daha bomba fln patlamadı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

boooooooooooooooooooooom

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

Japon geldi.Gerçi zorunluluktan geldi adam uçağı arızalanmış ama her işte bir hayır vardır
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bombanın 7 dakika içinde patlaması lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

imam oto geldi sağlık kontrolünden de geçti zaten bazı arkadaşlar yalan haberleriyle ortalığı karıştırıyo yine fotolarla sabit

www.spor3.com

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

beyler japon geldi ama bir arkadas dan ögrendigime göre bu ismi oda söylemiyor ama flas bir transfermiş ama fazla ümitlenmeyin olmam ihtimali varmı

Nesil
    2006

Beyler saat 00:03 bomba hala patlamadı.

Saat farkından dolayı heralde

belkide sözleşmeyi imzalattırmışlardır yarın açıklarlar canım sürpriz diye (avutalım kendimizi biraz değil mi )

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

arakdaşlar transfer sezonu 1 eylül mesai saati yani 18:00 e kadar açık olur her zman

Japon İnamoto'yu alarak ön libero sorununu çözen Galatasaray'da Başkan Canaydın'dan taraftara yeni bir müjde geldi. Lig Tv'de yayınlanan İki'ye Bir Programı'nda Bahri Havadır ve Ömer Güvenç'in sorularını yanıtladı. İşte Özhan Canaydın'ın açıklamalarının satırbaşları...

SÜRPRİZE HAZIR OLUN

Inamoto'yu hocamız istedi, biz de aldık. Önümüzdeki sezon bizde çok başarılı olacak. Heinz'la kesin olarak yollarımızı ayırdık. Ancak transfer henüz sona ermedi. Yarın sürpriz bir imza daha atılabilir. Herşey yarın akşam belli olacak. Bekleyip göreceğiz.

ARDA PAHA BİÇİLEMEZ

Bizim asıl transferlerimiz gençlerimiz. Mesela Arda; kesinlikle paha biçemiyorum. Ama hiçbirini ayırmıyorum. Hepsi mücevher gibi. 2002 yılında Fatih Hoca'yla yeni bir çehreye büründüler. Müthiş bir pazar yarattık seçiyoruz, eğitiyoruz Galatasaray’a yeni umutlar yaratıyoruz.Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum.

POLAT'LA HİÇBİR SORUN YOK

Adnan Polat'la aramızda sorun yok. Daha önce kesinlikle yönetimde yeralamayacağım demişti, Galatasaray sevgisi onu bu kararından vazgeçirdi. İddia edildiği gibi Okan Buruk konusunda hiçbir sorun yaşamadık. Kendisiyle hergün beraberiz, 1 saniye bile görüş ayrılığı yaşamadık. Her yönetiminde birinin biriyle itlafı konulşulur. Birkaç kişinin gruplaştığı söylenir. Galatasaray camiası içinde hiçbir uyumsuzluk yaşanmaz.

ARALIKTA TEMELİ ATIYORUZ

Sıcak hava ve rutubet stadı bu duruma getirdi. Bizim sahamızın çimi çok düzgün yapılmıştır. Bütün sahalarda aynı sıkıntı vardır. Üç haftada stat revizyonu bitecek. Biz hergün stattayız. Her zaman ilgileniyoruz. Biz her dakika stadımızı kontrol altında tutuyoruz. İnşallah üç hafta sonra düzgün zemini elde edeceğiz. İki sene sonra yeni stadımıza gitmemize rağmen bu statımızlada ilgileniyoruz. Yeni stat için de Aralık veya ocak ayında temel atacağız, inşaallah 2 seneye kadar herşey bitecek.

FENERBAHÇE DE BİZE KATILSIN

Biz tüm takımların Kulüpler Birliği içinde yeralması taraftarıyız. Kulüpler Birliği başkanı olmayı ben istemedim. Tüm kulüp başkanları beni istedi. Ayrıca sadece Galatasaray değil tüm Türkiye'de bize büyük sevgi var. Bunun için herkese çok teşekkür ediyorum. Senelerin tecrübesini ortaya koyuyorum çok iyi işbirliği içindeyiz Anadolu’da bizim gittiğimiz her şehirde çok iyi karşılanıyoruz. Her şehirde büyük bir sevgiyle karşılanıyoruz. Bu benim büyük bir zevkimdir.Biz mahalli yöneticiyiz evrensel yönetici olamıyoruz.

AURELIO FORMANIN HAKKINI VERDİ

Galatasaray yeniliklere her zaman açıktır. Ben Malta maçını izledim. Aurelio da milli formanın hakkını verdi. O yüzden bizim açımızdan hiçbir sorun yok.

HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ

1998'de Avrupa 3. olduğumuzda yöneticiydim. Biz her zaman daha iyisini hedefleriz. Bu senede Şampiyonlar Ligi'nde geçmişteki günlerimizden daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz.

31.08.2006

Nesil
    2006

Tamam güzel demiş de ne finali Allah aşkına gruptan 3. çıksak sevinirim ben şu durumda.

acaba sürpriz yapabilecek bu yönetim çok merak ettim şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ANAKONDA SICAK HABER DEVAM EDİYOR

Evet, ismi açıklıyorum zaten çok az süre kaldı.

Ç.Dardanelspor'lu Mehmet Topal ile anlaştık.

zaten demin lig tv de alt yazı gecti

bakalım buna ne diyeceksiniz mehmet topAL için yeni bir gattuso diyorlar

Nesil
    2006

Gattuso benim adam zaten

Fm'de baktım az önce son derece vasattı.

kendisinin maçlarını hiç izlemedim ama izleyenlerin hepsi çok iyi bir oyuncu olduğunu söylüyor. bu arada bende bomba deyince bayaa bi bomba beklemiştim ama...

Nesil
    2005
    Yer

2. lig b kategorisinde Gattuso gibi adamın ne işi var . Sürpriz imza bumu. Vanspor bile alır be bu adamı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

offf hakikaten bombaymış bee acayip patlar bu elimizde

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

beyelr yine abartıyorusunuz besiktas istedi gitmedii bu yonucu inamotodan daah yararlı olabilirrrrr

bak bu adam iyi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

şaka maka bu adamın methini duymuştum daha öncede bakalım yararlı olucakmı(tabii alırlarsa)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

evet 2.ligdeki takip eden tunc kayacı dediki eger bunu alırsa cimbom cojk iyi yapar dedi

Nesil
    2005
    Yer

allah aşkına bırakın ya. 2. Lig B kategorisinde oynayan bir oyuncudan bahsediyorsunuz.Biz Şampiyonlar Liginde oynuyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ümit milli takımın ön liberosu olur kendileri.

Yorumum:
    "Türk Gattuso"

Ya da şöyle: Vieira + Gattuso / 5 = Mehmet Topal

Fırsat buldukça kendini geliştirecektir..

2. Lig yorumcusundan:

Alıntı:
    Tunç Kayacı: Topal tam isabet

Yıllardır alt ligleri izlerim. Bir çok futbolcuyu bu sütunlarda vitrine çıkardık. Kimileri bizi mahcup etmedi, kimilerinde yanıldığımızı gördük. Herşeye rağmen yanılma payımızın az olması bizi sevindirdi. Galatasaray’da, sezon başından beri Saidou’nun yerine bir ön libero arayışı sürüyor. Bir çok yabancı futbolcunun adı dilden dile dolaşıyor. Ben de özel sohbetlerimde “Ya bu adamlar niye gözünü dışarı dikmiş, Dardanelspor’da Mehmet Topal diye bir oyuncu var. yeter de artar bile'' serzenişinde bulunuyordum. Gerçekten bugün bana ‘2. liglerden ilk önereceğiniz futbolcu kim’ deseniz, Mehmet Topal’ı söylerdim. 1.87 boyunda, 1986 doğumlu, Dardanelspor’un Malatya Belediye’de oynarken keşfettiği bu genç, gerçekten herşeyiyle tam bir orta alan oyuncusu. İki ceza alanı içinde gidip gelebilen, çok sert şutları olan ve üstün fizik gücüyle Galatasaray için biçilmiş kaftan. Yönetim biraz kesenin ağzını açsın, verdiğini fazlasıyla katlayacaktır, söylemedi demeyin.
    alınmıs bu oynucu

Sayfa 77 / 80 İlkİlk ... 27677576777879 ... SonSon

Mesaj Yetkileri