arakdaşlar transfer sezonu 1 eylül mesai saati yani 18:00 e kadar açık olur her zman

Japon İnamoto'yu alarak ön libero sorununu çözen Galatasaray'da Başkan Canaydın'dan taraftara yeni bir müjde geldi. Lig Tv'de yayınlanan İki'ye Bir Programı'nda Bahri Havadır ve Ömer Güvenç'in sorularını yanıtladı. İşte Özhan Canaydın'ın açıklamalarının satırbaşları...

SÜRPRİZE HAZIR OLUN

Inamoto'yu hocamız istedi, biz de aldık. Önümüzdeki sezon bizde çok başarılı olacak. Heinz'la kesin olarak yollarımızı ayırdık. Ancak transfer henüz sona ermedi. Yarın sürpriz bir imza daha atılabilir. Herşey yarın akşam belli olacak. Bekleyip göreceğiz.

ARDA PAHA BİÇİLEMEZ

Bizim asıl transferlerimiz gençlerimiz. Mesela Arda; kesinlikle paha biçemiyorum. Ama hiçbirini ayırmıyorum. Hepsi mücevher gibi. 2002 yılında Fatih Hoca'yla yeni bir çehreye büründüler. Müthiş bir pazar yarattık seçiyoruz, eğitiyoruz Galatasaray’a yeni umutlar yaratıyoruz.Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum.

POLAT'LA HİÇBİR SORUN YOK

Adnan Polat'la aramızda sorun yok. Daha önce kesinlikle yönetimde yeralamayacağım demişti, Galatasaray sevgisi onu bu kararından vazgeçirdi. İddia edildiği gibi Okan Buruk konusunda hiçbir sorun yaşamadık. Kendisiyle hergün beraberiz, 1 saniye bile görüş ayrılığı yaşamadık. Her yönetiminde birinin biriyle itlafı konulşulur. Birkaç kişinin gruplaştığı söylenir. Galatasaray camiası içinde hiçbir uyumsuzluk yaşanmaz.

ARALIKTA TEMELİ ATIYORUZ

Sıcak hava ve rutubet stadı bu duruma getirdi. Bizim sahamızın çimi çok düzgün yapılmıştır. Bütün sahalarda aynı sıkıntı vardır. Üç haftada stat revizyonu bitecek. Biz hergün stattayız. Her zaman ilgileniyoruz. Biz her dakika stadımızı kontrol altında tutuyoruz. İnşallah üç hafta sonra düzgün zemini elde edeceğiz. İki sene sonra yeni stadımıza gitmemize rağmen bu statımızlada ilgileniyoruz. Yeni stat için de Aralık veya ocak ayında temel atacağız, inşaallah 2 seneye kadar herşey bitecek.

FENERBAHÇE DE BİZE KATILSIN

Biz tüm takımların Kulüpler Birliği içinde yeralması taraftarıyız. Kulüpler Birliği başkanı olmayı ben istemedim. Tüm kulüp başkanları beni istedi. Ayrıca sadece Galatasaray değil tüm Türkiye'de bize büyük sevgi var. Bunun için herkese çok teşekkür ediyorum. Senelerin tecrübesini ortaya koyuyorum çok iyi işbirliği içindeyiz Anadolu’da bizim gittiğimiz her şehirde çok iyi karşılanıyoruz. Her şehirde büyük bir sevgiyle karşılanıyoruz. Bu benim büyük bir zevkimdir.Biz mahalli yöneticiyiz evrensel yönetici olamıyoruz.

AURELIO FORMANIN HAKKINI VERDİ

Galatasaray yeniliklere her zaman açıktır. Ben Malta maçını izledim. Aurelio da milli formanın hakkını verdi. O yüzden bizim açımızdan hiçbir sorun yok.

HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ

1998'de Avrupa 3. olduğumuzda yöneticiydim. Biz her zaman daha iyisini hedefleriz. Bu senede Şampiyonlar Ligi'nde geçmişteki günlerimizden daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz.

31.08.2006