evet biraz kalabalık bugün dün gibi değil dün sinek avlıyodu
evet biraz kalabalık bugün dün gibi değil dün sinek avlıyodu
ewet beyler bi konu açalım bari
mesela evinde balığı kaplumbası kedisi köpeği olan varmı
ben 2 tane balık aldım şimdi akvaryumda yüzüyolar bide kaplumbağ var oda dolanıyo kendine ait bölgesinde![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
sayfaya bi refresh çektim teni 6*7 mesajla karşılaştım hey maşallah![]()
zuhahaha.. junior zoo hahhaOriginally Posted by Nedvedmania
![]()
bende dünkü filmden bahsedim mutlu sonla bitti
Bizde bir papağan vardı 5 yılda konuşamadı haycan sonra verdik bir tanıdığa![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
biz kuşluğun sahibiyiz ben ve senderson biz kuşlukta kalıyoruz kapıları açtık ilk giren sen oldun oghuse![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
dunku film dedigin hangi filmdi?Originally Posted by Oghuse
cunku gece bende kanal d de cok guzel bi film izlemistim cok etkilendim superdi...
Ben bir çekilişten 2 tane papağan kazanmıştım.Papağanlar 1 yıl bende kaldı ve hiç konuşamadılar.Sonra da kaçtılar.Pek iyi hatıralarım yok yani onlarla.![]()
ben guşluğu basıcaktım ama bi baktım kelebeği unutmuşum.Dedim 5-10 msj takılayım...
kapıları biraz erken açmışsın nedvedmania
yarın 2 tane daha balık alıcaztam hayvanat bahçesi oldu hahaha
yok ben bilgisayarda izledim kapımdaki düşmanOriginally Posted by enesao
Oğlum hayvanat bahçesi için çeşit gerekir.Önce benim gibi iguana falan besleyeceksin.Originally Posted by Nedvedmania
![]()
Usta onlar ızgarada bir pişer var ya cızbız offf offfOriginally Posted by Nedvedmania
![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
abi akşam akşam canım istediOriginally Posted by dick
![]()
![]()
![]()
hoop hoop orda dur bakalım kimseye vermem balıklarımıOriginally Posted by dick
![]()
![]()
![]()
![]()
Benimki sadece tavsiye.Originally Posted by Nedvedmania
Biz papağını yicektik sonra tırstık kuş gribi falan vazgeçtik![]()
yuuh abi yaa bu kadarda olunmazOriginally Posted by dick
papaganadami sulandiniz
ben kaçtım guşlar halı saha maçım vardı ölüyom yorgunluktan sizin için sabahlar olmasın![]()
![]()
benim balıklardada belki balık gribi vardır yenmez onlar![]()
Konuşsaymış kardeşim yenilmek istemiyorsaOriginally Posted by enesao
![]()
selam beyler;
uğramadan geçmek olmaz,yatmaya gidiyorum bi selam vereyim dedim.
herkese iyi geceler,sabahlamalar![]()
ne kuşluguymuş kardeşim ne demişler;
'Ana gibi yar, CAFE gibi diyar olmaz.''
![]()
![]()
![]()
İyi geceler ENİŞTE..![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Merhaba arkadaşlar..
Ben yavaştan kaçıyorum beyler.
Selametle.
Şok Şok Şok
Flaş Flaş Flaş!..
Drrrışşşş
Gençler Google'a Youtube yazıyoruz.. ve 2. çıkan linke dikkat ediyoruz.. Rezalet yahu![]()
Z<Uhahhaa lan Ertugrul![]()
haha o zaman bende gecerken ugrayim dedim nasil olsa yolumun üzeri bende iyi geceler diyorum sizlere ve yatmaya byeeeOriginally Posted by şampiyon
![]()