[Önümüzdeki hafta eski takımı Bursaspor'a karşı ilk kez forma giyecek olan Sakaryasporlu Okan Yılmaz, "Yıllarımı verdiğim Yeşil Beyazlı camiayla aramda herhangi bir problem olamaz" dedi. Golcü oyuncu, geçmişte Bursaspor'da top koştururken yaşanan sorunların kopukluktan ve tamamen yanlış yönlendirmelerden meydana geldiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Bazı kişilere kırgın olabilirim ama uzun yıllar formasını gururla giydiğim Bursaspor'a asla. Bu maçta çok duygusal anlar yaşayacağım. Bursaspor'da güzel anılarım geçti. Ama profesyonel davranıp, Sakaryaspor formasının hakkını vereceğim. Bursaspor'un kötü olmasını hiç bir zaman istemedim. Üç kez gol kralı oldum ama bundan tat alamadım. Çünkü takım başarılı değildi. Bursaspor taraftarı, futbolcusunu iyi ve kötü günde desteklesin. Kenetlenip başarıyı yakalasın. Herhalde Atatürk Stadı'na çıktığım gün tüylerim diken diken olacak. Heyecandan gözlerim dolacak." [/B][/COLOR]

Bursa Hakimiyet[/QUOTE]

valla biz okan gitti diye ne güzel seviniorduk yine gelince üzer bu adam bizi huyu kurusun.ayrıyeten bu takımı yalnız bırakıp gitti.hele hele bursasporun çekini gidip yazdırmaya çalıştı bu hareketini unutmak mümkün değil