valla ben kim iyi olcak bilmiom ama carrusca'yı iyi yapsınlar gerçekte bir işe yaramıyor oyunda bari kullanalım)
valla ben kim iyi olcak bilmiom ama carrusca'yı iyi yapsınlar gerçekte bir işe yaramıyor oyunda bari kullanalım)
bence enguclu takım trabzonspor ve besıktas olur bomba icin ise genclerbirligi super olacak yenı genc yıldızlar aldılar nicoise/traoure/grhamni/ gibi genc yeteneklerı aldılar zten ısaac promese ve risp vardı.sakarya da gusel olur cunkı cangele ve capurro vede martınezı aldılar colombıa mıllı kalecı g.s de gusel olur cunkı gencler cok ıyı ama sunu soyleyım fener cok kotu olacak cunkı daum yuzunden genclerkendını gosteremedı. onun cıın fenerın genc lerını bomba yapmazlaryanı potansıyelı az olur
vet haklısın v manisa nın finans problemi de yok ouyncuları da gayet iyi hele ilk üç haftaya bakarsak bunu görebilrizOriginally Posted by hizlioglu
nasıl konyaspor olur yaw ,sıcak mı çarptı seniOriginally Posted by 19gs19
hakkatten yaw konyanın kadrosunda kimler varki ama size bişey söyliyeiym türkiyeden değil ama premier ligde newcastle united süper transferler yaptı en son martins i de alıyorlarmış bu kadroyla fırtına gibi eserler emre de orda owen de ord azaene kaliteli bi kadrosu varOriginally Posted by KnightBaris
galatasaray en guclu takım olsa bıle gercektekı gıbı fenerbahceyı alan arkadaslar rahatlıkla galatasarayı yeneceklerdırr .. Bence Fenerbahçe olur en guclu takım.. Benm fıkrım![]()
valla hocam galatasaray mı fb mi bjk mi daha büyük olur bilmem ama kezman,,deivid,,edu,, fb nin yeni transfer leri harika olur.. bence bu sene tsl manyak olur yine türkiyeden baska lig kumam gibime gelıo..................
hem de Delgado marcelınho rıcardınho var yani unutmamak lazım.....
Aynen katılıyorum ama Tomasın düzeleceğine inanmıyorum galiba Toması unuttularOriginally Posted by hizlioglu
Birde hep kadrolar filan diyoruzda Teknik Drektörler çok cacık oluyor bazı teknik drektörler kötü takıma gitsede iyi şeyler yapıyorlar Ersun Yanal, Samet Aybaba, Aykut vs.. gibi bunları iyi yapsalar otomatik olarak lig zorlaşır zaten birde devamlılıkları olmuyor iki sezon iyi üçüncü sezon takım küme düşecek nerdeyse dört büyüklerde bu çok oluyor bu takımlar ne kadar kötü olsada ilk ondan aşağıya düşmemeli
Yanılıyorsunuz bu sefer 3 büyükler baya güçlü olacak..Çünkü gerek fn nin gerek beşiktaşın iyi transferleri var..Yalnız şunu unutmayalım ben hiç beşiktaşla bugüne kadar cm 2003-2004 hariç şampiyonluk için yarışmadım..Hatta ilk 3 de görmedim ne işse...Hep gs fb yarışıyor..Yine fazla önem verilmezse seagames en güçlüler bu iki takım sonra bjk olacak gbi geliyor...Tabi altyapı ile ve son şampiyon olması bir yana en çok tanınan takım olarak gs güçlü olacak..Hele fb nin o kadrosundan şampiyonluğu aldığına göre kesin böyle olur....Ama benim asıl beklentim her sene transfer yapmayan büyük takımlar..BU acayip saçma geliyor.... 1. lige çıkan takımlar hemen saldırıyor gerçekteki gibi transfer yapıyorlar büyükler bekliyorlar..Hata oyunda bu takımlar potansiyel yeteneği yüksek oyucular transfer ediyorlar....Hayret bir şey bunlar inşallah düzelir yaniii![]()
en iyi oyuncu kezman ve lugano olur bence
ben fm de bjk nın turkıye lıgındekı sampıyonlukları alacagını dusunoyurm..ayrıca fb de avrupada bişile yapablir...bakalım artık......
bırakın kapuskayı iliçi delgadoyu galatasarayı beşiktaşı her zamanki gibi en iyi yine FENERBAHÇE olacak (bakınız Fm 2005-Fm 2006)
HEe öledir eminim...Birde cl ye katılamayan diye ayarlarlarsa ne yapcaka göreceğiz ..Zamanla...
kezman olacak
Originally Posted by aberkay37
Originally Posted by sanalkardes
herkes tuttugu takimi guclu yapmisOriginally Posted by pessy
![]()
Türk ligi ni Çok GÜzEL YaPmalIlAr.
burak yılmaz geleceğin adaylarından olmalı ayrıca cafercan özgürcan iyi olmalı beşiktaş en iyi takım olmalı bence şu anda en iiyi takım tslde bizde güç olarak bizim iyi olmamız lazım....
2006 daki türkiye liginden iki kat daha iyi bir türkiye ligi olmali bence.
bence alakasi yokOriginally Posted by FuLL_MaNiAc
arkadaş özetlemişOriginally Posted by abdullaharici92
![]()
trabzonun ortasahası çok iyi olucak..
tabi bizim takım komple iyi olucak(sağ ve sol bek hariç
)
İyi güzel kim hangi takımı tutmuşsa o takım süper olacak anlaşıldı...Kötü takım kalmadı bee...Bence önem verilmezse ki verilmeyecek bunu daha öncede sööyledim....Aynı tas aynı hamam olacak...
GaLaTaSaRaY'ın aLt yaPısı baa ii oLmaLı yane diger üç büyüklerden fiLn ii oLması Lasım...Lig biraz daa kaLiteLi oLmaLı ve SaSa İLic'in özellikleri yükseltilmeLi
turkıye lıgı daha ii oLacak bence
guzeL transferLer oLdu bu sene
her zamankı gıbı yıne gaLatasarayımızı turkıyenın 1 numarası yapmaLıLar aLt yapı ozeLLıkLe bıde sasa ıLıc,arda ümit karan we hakan şükür cok daa ii oLmaLı ümitLe hakan ztn iii oynuo oyunda
f5,bjk,ts we kayserıspor'da baya ii oLmaLı oyuncuLarı,fınansLarı faLan
fenerbahçe en iyi olacaktır hele yeni gelenlerle fenerbahçenin avrupada yaptığı primle...
en iyi futbolcu kezman olur büyük ihtimalle. delgadonun 06 dan çook daha iyi olacağı muhakkak ama yine de kezman 1.ciliği alır diye düşünüyorum. onu lugano edu ricardinho iliç appiah alex ve marcelinho zorlar. bide aurelionun oldğundan çook daha kötü olduğunu düşünüyorum oyunda. o da bi zahmet düzeltilirse iyi olur.
En büyük isteğim finansların doğru yansıtılması. Mesela 6s neredeyse fener kadar para verebiliyor, mümkün mü tabii ki diil. bunun düzeltimesinin yanında en büyük finansal hata V.Manisada buda düzeltilir umuyorum.
başka bir konu ise maç sonrası basın toplantıları. eğlenceli bir fikir olabilir. zorunlu değil ama oyuna renk katar diye düşünüyorum.
beyler ben fanatik gs liyim ama oyun için diosak kabullenmek istemesekte fb fena olur. lugano fm2006 da çok iiydi kezmanı zaten bilioz bide alex tümer falan. parada gani tabiii. Ama bnde en çok carrusca yı merak ediom.
sadece fena deilmiii? dünya çapında bir yıldız adayıydı fm 2006 da potansiyeli -8 idi (maximum -10 zaten) (bilmeyenler için;oyunda genç oyuncular için sabit bir potansiyel yetenek koymak yerine yaklaşık deger verilir bu degerler en düsük -1 ile en yuksek -10 arasında değişir.)Originally Posted by muhtar15
BeN Derımkı Insallah Bazı Takımların Arması Olur Derım
Vala Fenerbahçe Ve Beşiktaş En Güçlüler Olucak Galatasaray Şampiyonluğundan kazanır diorum ben.Trabzonda Çok İyi Olucak Kesinlikle Marcelinho fln yani.Türkiye Ligi 06'dan Çok Daha Zevkli Olucak Hem de baya bi çok.En iiler Ricardinho, Alex, Kezman olucak gibi.Sürpriz Bi şekilde Deividin Yetenekleri coşçak bence...
kapuskayı bırakırsak, mateja KEZBAN'ı da bırakmamız gerekir. Kısasa kısasOriginally Posted by abdullaharici92
![]()