1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Football manager bolumunde konu açamıyorum!!!

Default Football manager bolumunde konu açamıyorum!!!

Beyler 2 gundur konu açamıyorum administor fln yazıyor konu açılmıyor???

S-B-Z Misafir

bölüm mod onaylidir,o yüzden açamıyorsundur.modlar uygun olmayam konuları elemek için bu sistemi kullanıyor bazı bölümlerde.onaylanırsa konu açılır.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Football Managerde 2006 / 2005 ve araştırma bölümlerinde konu açmak serbest ancak bunların dışında kalan bölümlerde konu onayı bulunuyor...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

sohbette felanda mı konu onayı bulunuyor....eğer öyle ise ben hiç arkadaşın dediği gibi olayla karşılaşmadım

S-B-Z Misafir

hepsinde değil sadece bazı bölümlerde!

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by leave_992
    sohbette felanda mı konu onayı bulunuyor....eğer öyle ise ben hiç arkadaşın dediği gibi olayla karşılaşmadım
    Sohbet bölümü adı üzerinde sohbet amaçlıdır, sohbet etmek konu karışıklığı ve gereksiz konular oluşturmaz.Eğer yanlış bir konu,cevap var ise gerektiğinde uyarı veya cezaları verilir.

Bu ve bu tür sistemler kullanıcıların daha iyi bir paylaşım yapabilmeleri, daha fazla yarar sağlayabilmeleri içindir.Kullanıcıların zararına olabilecek bir sistemin kullanılması düşünülemez zaten.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

ok cok saolun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO
    Sohbet bölümü adı üzerinde sohbet amaçlıdır, sohbet etmek konu karışıklığı ve gereksiz konular oluşturmaz.Eğer yanlış bir konu,cevap var ise gerektiğinde uyarı veya cezaları verilir.

Bu ve bu tür sistemler kullanıcıların daha iyi bir paylaşım yapabilmeleri, daha fazla yarar sağlayabilmeleri içindir.Kullanıcıların zararına olabilecek bir sistemin kullanılması düşünülemez zaten.
    ben zaten eleştiri maksadında sormadım....sadece sohbet ve diğer katagorilerde de mi böle diye sordum?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

ben bir konum görünmedi diye 10 defa yazmıştım öylemi oluyomuş neyse adminlerden özür diliyorum

Mesaj Yetkileri