Sayfa 9 / 15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 426 sonuç

Konu: FM2006 BarceloGS Update 06/07 Version 2 (By_BarceloGS)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sabırsızlıkla bekliyoruz ..

2. Default

abi hade ya çıkart artık şu updatei transferde kapandıı

hade yaw.ne zaman cıkcam

Quote Originally Posted by Azer
    hade yaw.ne zaman cıkcam
    cıkcak .beklemekten kaynaklı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben BarceloGS arkadaşlar. Kusura bakmayın aksilikler ve işlerim çıkınca geç kaldım. Yama konusunda birtakım sorunlar oluştu. Yama yüzde 70 ihtimalle çıkacak. Bilgisayara format atmadan önce birtakım düzenlemeler yapmıştım ama yedeğe aldım. En geç ayın 3ünde çıkma ihtimali var. Dört dörtlük bir yama istiyorsanız biraz sabır edin. Bu durumu anlayışla karşılamanız halinde yamanın çıkma ihtimali daha da artar, fakat tepki vermeniz halinde tersi olur.

Quote Originally Posted by BarçaGS
    Ben BarceloGS arkadaşlar. Kusura bakmayın aksilikler ve işlerim çıkınca geç kaldım. Yama konusunda birtakım sorunlar oluştu. Yama yüzde 70 ihtimalle çıkacak. Bilgisayara format atmadan önce birtakım düzenlemeler yapmıştım ama yedeğe aldım. En geç ayın 3ünde çıkma ihtimali var. Dört dörtlük bir yama istiyorsanız biraz sabır edin. Bu durumu anlayışla karşılamanız halinde yamanın çıkma ihtimali daha da artar, fakat tepki vermeniz halinde tersi olur.

Kimsenin tepki gösterceği yok merak etme.heyecanla beklediğimizden soruyoruz sürekli.biraz daha dişimizi sıkacaz.ve bi ricam daha oyunda bitakım değişiklikler yapmanı rica ettik.sen forumda yoktun.onlara bi göz atarsan sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ok inceledim

tamam sağol.sakın yanlış anlama herkes cok beğeniyor yaptığın işi ama bu fm tiryakilik olduğundan bitakım isteklerde bulunuyoruz

tamam sağol.sakın yanlış anlama herkes cok beğeniyor yaptığın işi ama bu fm tiryakilik olduğundan bitakım isteklerde bulunuyoruz

ben fenerli olarak o kadar beğenmedim inşallah bu seferki daha adil olur

Galatasaraylı olarak katılıyorum.Kaç gündür yazıyor herkes ama umarım bu sefer düzgün olur.ama yinede baya uğrasıyor hakkını yemeyelim
    dostum ben zaten sana katılmıstım o konuda.galatasaray abartı ve bazı oyuncuların fiyatları uçmuş ama bu yamayı sadece gs ye yorumlayıp kötü demek olmaz.adam tüm dünyayı yapıyor.ama o konuda haklısın.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by canaliaa
    ben fenerli olarak o kadar beğenmedim inşallah bu seferki daha adil olur
    Kardeşim bak. 2.versiyonda Türkiye Liginden en güçlü takım Fenerbahçe. Bunu kabul etmen lazım 65 milyon euroluk bütçe, oyuncuların birçoğu eskisinden kötüydü o düzeltildi Stada gelen seyirci arttırıldı. Galatasaray'da bir gençler abartılmış zaten o da düzeltilecek. Stat muhtemeldir dedim o da gerçek çıktı. 50 milyon dolar kulübün borcu var oyunda. Daha ne yapmam gerekir onu anlamadım. Bu seferki versiyonda Fenerbahçe'ye yeni transferleri bütçeyi normal şekilde biraz düşüreceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Valla denemedim yorum yapmak istemiyorum ama inş. dengeler abartılmaz...

ya beyler dengeler dediğiniz bi gsnin alt yapısı.tamam abartı ama cok fazlada düşmemeli.gs nin alt yapısını tüm dünya kabul ediyor.orta bi seviye ayarlanmalı zamanla artmalı.tek sorun o ve oyuncu fiyatları.yoksa yamaya bok atmayalım.eleştri farklı bişey yargılamak farklı bişey

Barcelo Gs kardeşim o kadar bekledik daha da bekleriz . Güncel ve Daha Güzel FM için Sabredelim beyler.

Bu arada senin işin de zor avrupada ve türkiyede transferler çok hızlı gelişiyor..

Bunları Düzenleyebilmen için de buraya bildiğimiz habberimiz olan son transferleri yazalım derim.

4 büyüklerin transferleri ortada zaten

ben başlıyorum
    martins- newcastle
    kluivert-psv eindhoven

ze roberto - santos

Adanaspor 36 yeni futbolcuyla sözleşme imzalamış.

Milan Baros- Schalke’

Gronkjaer- Stuttgart

zigic-racing santander andranik teimourian-bolton juanfran-osasuna

pedrettş-auxerre(imza yarin)

carlos tevaz kardeşim iyi düşündün bu transfer yardımını.adam tek başına uğresıyor.biliyordur belki ama yazdık 5-6 tane

beyler bu barceloGS deilki barceloyla msnde konustum o deil işletiyor siiz

barçags bak ne diyor adam ne diyorsun

valla yama cıksında kim neyse ne beni ilgilendirmez

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Dadabida saçmalamış. Msnye bile girrmiyorum bu aralar.

Arkadaşlar fm editörde bir sorun çıktı veritabanı açılırken "application serious" hatası verdi. Sorunun düzelmesi biraz güç. Daha önceden pcyi formatlamadan kaynaklanabilir.

eski nickin nasıl barceloGS ya barceloGS hala kayıtlı sitede yalancılık yapma hem adama bak ya

daha bugün üye olmusun zaten kandırma milleti

helal olsun valla iyi tespit etmişsin

cevap versin hadi herkezi kandırmıs burda sonrada dabadiba sacmalıyo eski nickim barceloGS diyo daha bugün üye olmus bizi kandıracağını zannediyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

dadabidamısın nesin senin yaşın daha 15 ama doğru söylemeyi daha beceremiyorsun. Sana kim inanır. BarceloGs olduğumu kanıtlarım. O üyeliğimle ilgili olarak şunu söyliyim. Birisi benim şifremi bulup şifre ve mailimi değiştirmiş. Bu konuda yapacağım birşey yok.

kanıtla o zaman nasıl kanıtlayacan

cvp sırası dabadiba da

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İşte kanıt: Volkan Barosla ilgili mesajlarım olmuştu Super update kargaşası çıkmıştı. O gelsin söylesin o zaman seni hiç kimse takmaz. Hadi yoluna...

Quote Originally Posted by dabadiba
    kanıtla o zaman nasıl kanıtlayacan
    yeni yama cıkarsa kanıt işte.kim olduğu önemlimi.yama cıkcak.cıkmazsada gerceği gelir cıkarır.ülke sorununa cevirmeyin sunu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Dadabida senin yaşın kurtarmıyor. Seninle daha fazla polemiğe girmeyeceğim.

onu arastırpda söleyebilirsin cünkü forumda var zaten öle bi olay baska kanıt sun sen

ki bu yamayı bastan yapan bellidir baska bi kişi bu yamanın yenisini o isimle yapma hakkına sahip değildir.kişisel bilgiler tutmasa moderetörler izin verirmi vermez

neden polemiğe grmiyosun yoksa BarceloGS deilmisin

Sayfa 9 / 15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri