Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 47 arası toplam 47 sonuç

Konu: forum temizliği!!!

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by NOT_ALONE
    yoksa benmiyim sıradaki atılcak kişi hehehe
    evet büyük ihtimalle bu sen olacaksın,bu şekilde devam edersen.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

3. Default

istenmeyen yerde durmam ben

S-B-Z Misafir

bunun istenip istenmemekle bir alakası yok,kimse babamızın oğlu değil.
    forum kurallarıyla alakası var.kimsenin sana bir garezi yok.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Şöyle açıklayayım Ömer, Rapor Sistemi o bölümün (ör/ Futbol Genel ve alt forumları) modu kim ise ona gidiyor, bunlardan bağımsız olarak da sorumlu yöneticilere, üst yöneticilere ve adminlere de gidiyor... Ama orasının sorumlusu olmayan bölüm sorumlusu o raporu okuyamıyor....

Sitede birçok kargaşa, kötü mesaj, vs Rapor Sistemi sayesinde çözülüyor. Bu sistem kalkar ise forumun tümüne hakim olamayız. Ben normalde her gelen raporu açıp kontrol ediyorum ne denmeiş ne yapılmış diye ama şu birkaç haftadır yoğunluğum nedeniyle ara ara kontrol edebiliyorum...

Fakat bundan böyle kontrol etmediklerimi de silmem, zaman geçsede muhakkak kontrolünü yaparım. O bölümün sorumluları gereğini yapmamış ise o sorumluları uyarırım

Quote Originally Posted by şampiyon
    ilk olarak bu sitedeki uyarı sistemi ne için kullanılıyor ve uyarılar belirli mod arkadaşlaramı gidiyor yoksa o an online olan bütün modlara ulaşıyormu?bunu öğrenmek istiyorum.
    bunu sormamın sebebi son zamanlarda bazı üyelerin helede biriki onu pek çok kişi biliyor (stuns cenk) pek çok konuda yerli yersiz davranışları,saygısız ve küstahça mesajları,ve tamamen konuyla alakasız cevapları olduğu halde hernedense bu üye ne uyarı aldı nede siteden atıldı.şahsen kimsenin siteden atılmasını istemem ama sabrında bir sonu var.şikayet için uyarı bölümünü kullanın ilgileneceğiz denilmesine rağmen kaçtane uyarı mesajı gönderdim hiçbiri dikkate alınmadı yada okunmadı.
    mesela bayan futbolunun gelişmesi bölümünde bu adam çıkıp herzaman plajlarda izliyoruz,birazda yeşil sahalarda izleyelim gözümüz gönlümüz açılsın
    gibi sapıkça mesajlar atabiliyor ve kimse buna dur demiyor.ve o bölümde yazan yaşı 19 dan küçük kız arkadaşlarımızda var.
    kısacası ben bu durumdan rahatsızım.ve bu uyarılarla ilgilenilmeyecekse kaldırılması taraftarıyım.
    sen öyle "sıradaki ben mi olacağım" diye espri yapınca diğer üyelerimizde aynı şekilde espri ile cevap vermişler alınmamak lazım

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

6. Default

ben biliyorumki burda bazı arklar tarafından istenmiyorum volkan abi ama olsun o arklarımızda şakayla karışık sölemişler

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

ben biliyorumki burda bazı arklar tarafından istenmiyorum volkan abi ama olsun o arklarımızda şakayla karışık sölemişler
    Her şeye alınmamalısınız.Gurur bir kişinin hayatını yok eden tek şeydir.
    Önce kalbinden başlar, sonra tüm vücudunu etkisiz hale getirir.

Hayatta her şeyinizi kaybetmemek istemiyorsanız gururunuzu bir kenara koyacaksınız, sonrasında da hiçbir şey olmamış gibi işinizi yapacaksınız.Kurnaz olacaksınız, size karşı yapılan haksızlıklara karşı koz olarak kullanabileceğiniz durumu bekleyeceksiniz.Bu demek değil ki size yapılan haksızlıklar karşısında da herşeyi içinize atın.
    Herşeyden alınmamaya başlandığında size karşı olan tavırların daha olumlu olduğu farkedilir hep.

Yanlış anlamayın üstünlük taslamıyorum yada size bir şeyler öğretmeye çalışmıyorum ama her türlü şeyden alınırsak bu hayatta ayakta kalmak gerçekten çok zor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Beyler Konu Espri , Sohbet Konusuna Dönmüş Son Mesajlar Hariç..
    Konuyu Saptırmayın Lütfen...

9. Default

ben zaten gurur yapmıyorum ki ama yinede çok güzel şeyler sölemişsin

ben zaten gurur yapmıyorum ki ama yinede çok güzel şeyler sölemişsin
    Seni kim niye istemesin sende kurallara göre hareket et bence bir yere de gitme daha karpuz kesicez.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

bende bi talepde bulunacaktım titan1907fb midir ne dir adamın konuşma uslbu yok işte link http://forum.turksportal.net/vb/show...658#post289658
    ilerleyen zamanlarda forumun düzenini bozabilir siteden atılması gerekir

atılmış bile
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ABOOO
    Her şeye alınmamalısınız.Gurur bir kişinin hayatını yok eden tek şeydir.
    Önce kalbinden başlar, sonra tüm vücudunu etkisiz hale getirir.

Hayatta her şeyinizi kaybetmemek istemiyorsanız gururunuzu bir kenara koyacaksınız, sonrasında da hiçbir şey olmamış gibi işinizi yapacaksınız.Kurnaz olacaksınız, size karşı yapılan haksızlıklara karşı koz olarak kullanabileceğiniz durumu bekleyeceksiniz.Bu demek değil ki size yapılan haksızlıklar karşısında da herşeyi içinize atın.
    Herşeyden alınmamaya başlandığında size karşı olan tavırların daha olumlu olduğu farkedilir hep.

Yanlış anlamayın üstünlük taslamıyorum yada size bir şeyler öğretmeye çalışmıyorum ama her türlü şeyden alınırsak bu hayatta ayakta kalmak gerçekten çok zor.
    Allah Allaaaaah aboo abi sen şairlik yapsana süpersin
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    Şöyle açıklayayım Ömer, Rapor Sistemi o bölümün (ör/ Futbol Genel ve alt forumları) modu kim ise ona gidiyor, bunlardan bağımsız olarak da sorumlu yöneticilere, üst yöneticilere ve adminlere de gidiyor... Ama orasının sorumlusu olmayan bölüm sorumlusu o raporu okuyamıyor....

Sitede birçok kargaşa, kötü mesaj, vs Rapor Sistemi sayesinde çözülüyor. Bu sistem kalkar ise forumun tümüne hakim olamayız. Ben normalde her gelen raporu açıp kontrol ediyorum ne denmeiş ne yapılmış diye ama şu birkaç haftadır yoğunluğum nedeniyle ara ara kontrol edebiliyorum...

Fakat bundan böyle kontrol etmediklerimi de silmem, zaman geçsede muhakkak kontrolünü yaparım. O bölümün sorumluları gereğini yapmamış ise o sorumluları uyarırım
    çok sağol volkan bu konuda bilgi verdiğin için bu sayede öğrenmiş olduk.ayrıca yazdığımız mesajların boşa gitmediğinide anlamış olduk.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ben zaten ynlıs yerde ve yanlıs formatta gordugum mesaj ve kişleri hep uyarıyorum ama buna bir düzenleme getirilmesi gerek. stajer forum uyeliği olmalı bence. uye olan arkadasımız bir hafta yeni konu acmamalı ve atacagı mesaj sınırlandırılmalı. sonra kuralları ogrenince serbest bırakılmalı.

yani bu tipte mesaj atan insanlar yeni bir sistem gelmedikce bitmez..
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by peluk
    ben zaten ynlıs yerde ve yanlıs formatta gordugum mesaj ve kişleri hep uyarıyorum ama buna bir düzenleme getirilmesi gerek. stajer forum uyeliği olmalı bence. uye olan arkadasımız bir hafta yeni konu acmamalı ve atacagı mesaj sınırlandırılmalı. sonra kuralları ogrenince serbest bırakılmalı.

yani bu tipte mesaj atan insanlar yeni bir sistem gelmedikce bitmez..
    buradaki amaç sadece konu açma olayı değil,fikir güzel ama çok fazla mesajı olan üyeler bile bazen forum kurallarına tamamen aykırı,üyeleri rencide edici mesajlar atabiliyor.konuyu açma amacım yeni konu açanlarla ilgili değil,forumun huzurunu bozanlarla ilgili şikayetimi dile getirmekti.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

anlıyorum...

ne olursa olsun saygılı olunmalı. ama zaten bu sadece sitede değil gercek hayatta da var.

polislerimiz yani adminlerimiz ve modlarımız temizlemekten yılmıyorlar..
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Arkadaşlar,

Şikayet ederken, mümkün mertebe alenen isim vermemeye çalışın.. İsim vererek yapacağınız şikayetleri yöneticilere özel mesaj veya şikayet butonu vasıtası ile yaparsanız daha makbul olur..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri