-
Ah ah hayatımda bi sefer aşık oldum.Ben lise 1 deydim kız lise 2 deydi.Kızla ilk başlarda kankiydik.Hatta bana kız bile ayarlamışdı
.Sonra içimde bi patlama oldu.Her gün servise erkenden gder onun yanına oturabilmek için uğraşıyordum.Onu görebilmek için hafta sonları dershanesine gidiyodum.Ona aşık olmuştum.Ve hayatımda ilk defa bir kızla konuşamaz oldum.Normalde her kızla rahatlıkla konuşan ben onunla bir türlü konuşamıyordum.
Tarih 16,11,2000 onun doğum günü.Artık kızda anlamışdı onu sevdiğimi.Ben ona "Seni seviyorum" diyemedim.O geldi ve bana "Beni sevdiğini biliyorum dedi".İşte film burrdan sonra koptu.Neslihan bana"Ben seni kardeşim olarak görüyorum"dedi.İşte o an dünya başıma yıkıldı.Kız bana dost kalalım dedi.Ben ilk başlara konuşmuyordum kız benle konuşmaya çalışıyordu.Sonra kızla tekrar konuşmaya başladım.ama kızın hareketlerinde bir tuhaflık wardı.Her zaman beni çağırıyodu yanına.Haftasonu dershane çıkışlarında gel beni al gezeriz falan diyodu.Kızla çıkmıyorduk ama çıkan kişilerden farkımız yoktu.Hep beraberdik.Çok güzel gidiyordu.Onların sınıfında benim bir arkadaşım wardı adı ebru.Ebruya söyledim olayları.O da bana"Neslihan da seni sevmezse bunları yapmazdı dedi" hay dinlemez olaydım ebruyu.Verdi bana gazı bende gittim Neslihana çıkma teklif ettim kızda hayır dedi iki gün sonra başkasıyla çıkmaya başladı
Onu uzun yılar görmedim.Aradan 6 sene geçti.Okullar bittikten sonra memlekete gittiğimde onu gördüm caddede karşı kaldırımdan geçiyodu.Onu görür görmez kalbim öyle bi atmaya başladıki sanki 6 yıl önceki gibi.Burdanda anladımki aşklar hiç bir zaman unutulmaz
Belki 10 yı sonra onu gördüğümde kalbim küt küt atar
Mesaj Yetkileri