Kezmandan sonra İliç'tende çetnik grubu işareti
![]()
Kezmandan sonra İliç'tende çetnik grubu işareti
![]()
herkez yaptığı için oda yapmiş
çetnik sırp miliyetçiliği yapan bir grup ve bu hareket onlara özgü.çetniklerin kim olduğunu öğrenmek için hafızlarınızı biraz zorlamanız yeter bosnadaki 200 bin kişinin katledilmesinden bu örgüt sorumlu.olayı kezman yapmış ama bak ilic te yapmışa düşürmek kadar ahmakça bir hareket olamaz.ırkçılık adice bir harekettir ve türkiye şu ana kadar belkide avrupada ırkçılık görülmeyen tek ülke.bu hareketi ilic te yapsa kezman da yapsa veya bir başka sırp ta yapsa tepkimiz aynı olacaktır olmalıdır.
evet bu hareket çetnik çetelerinin simgesidir ve asla hoşgörülmemelidir bu tuttuğumuz takımların galibiyetinden çok daha ciddi bir olaydır.ortada 200bin müslüman kardeşimizin kanı vardır.
kezmana gelince ayrı ilice gelince ayrı adamın icinde varmıski öle bişey yapmıs herkez yaptıyla alakası yokOriginally Posted by emre1905
bu ilic o hareketi GS de ki maçlarında yaparsa bu takımda 1 dk dahi duramaz![]()
aynısı kezman içinde geçerliOriginally Posted by hizlioglu
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
yapanın kimliği şahsiyeti yada ne iş yaptığı beni ilgilendirmez...yapan kimse soydaşlarımızı incitmiştir..bizi incitmişir..Aynı şeyi bu ülke topraklarında yapmaya kalkarsa kim olursa olsun bu ülkeden gitmek zorunda kalır..
konu ile ilgili en ufak bir hakaret,aşağılama,tahrik içeren bir mesaj görürsem uyarıya gerek kalmadan konuyu kilitlerim..seviyeli tartışınız..ilk ve son ihtardır....
yusuf haftalarca bunumu ariyodun turksportala koymak icin
bravo bulmussun ama o herkes yaptigi icin yapmis kezman gibi gol sevinci yasarken degil![]()
Yapılan hareket yanlış bunu araştırdım biraz internette ne kadar sırp futbol resmine baksam tarafarların hepsi çetnik işareti yapıyo anlamadım gitti. Bu kişiler bu toprak üzerinde bu hareketi yapamazbu ister iliç ister kezman ister bilmemne olsun
Ben Kezmana dediklerimi bunada diyorum milletime ve bana bir şey yapadığı sürece bu hareketi yapmasında sorun olamaz sonuçta oda ülkesin için yapıyor. Bizde bazı zamanlarda diğer ülkelere ters düşen hareketler yapıyoruz ama kimse aramızdan bizi kötülemiyor buda onun gibi bişey.
Originally Posted by enesao
golü ilic atsa belki o da o haraketi yapçaktı? yada başka biri? burda o ööle yapmışı falan yok... ortada bi hata var hatayı yapan da sırp ftbolcular... ama bunu Türkiye de yaparlarsa işte o zaman hesap sorulur...
sıkıyosa ASM de yapsın da inip kıriim parmaklarını ..
bu ülkede ne kezman ne ilic ne de başka biri böle bi hareket yapamaz siz kafanızı yormayın
ooo sefa halletmissin isiOriginally Posted by SefaReis66
sen varken kimse bisey yapamaz![]()
sonuçta hareketi yapmış ama merak ettim bunu ne zaman yapmış yani görüntü yeni mi..![]()
asıl burda yapmasınlar İliç ve Kezman eğer yaparsa zaten gider zaten o foto da herkes yapmış İliç yapmasaydı oradakilerden tepki görebilirdi İliç zaten 2 yıldır Türkiyede böyle hareketleri yapmadı yapsa da gider zaten Kezman ın da yapmayacağını düşünmüyorum
Şimdi şöyle düşünelim, İliç olsun Kezman olsun veya herhangibir sırp futbolcu olsun çentik hareketi yapmış, 1.si bu hareketi yaptı diye bu kişileri suçlamamamız lazım çünkü sırbistanda isnanları öldüren, tecavüz eden bu futbolcular değildi. 2.si sırp milliyetçiliğinin işaretiymiş yani onlarca da kendileri haklı ve onların görüğşlerine de saygı duymalıyız sonuçta onların fikri bu ve orada isnan öldürmediklerine göre ortada sorun olmamalı. nasıl ki bir terörist 11 eylül saldırısndan sonra "Allahuekber" diyor, biz de diyoruz o zaman biz de mi terörist oluyoruz. Veya Amerikayı sevmiyoruz ama Amerikaya bir saldırımız yok sadece düşünce yine mi terörist oluyoruz...
bu hareketin katliamlarla alakası yok. sırpların milli sevinç hareketi. çetnik çetelerinden çok öncelerinde de vardı bu. sonradan çetnik çeteleri de kullandı diye onlara mal edilemez. ha iliç, ha kezman. ikisi de bu hareketten dolayı suçlanamaz.
ayrıca kezman'ın bosna savaşı hakkında ne düşündüğünü merak ediyorsanız:
http://www.youtube.com/watch?v=J4gzouG6j3Q
"Cok onemli ve duygu yuklu bir macti. Diyebilirim ki hayatimin en onemli maciydi. Biz elemelere baslarken kimse bize inanmiyordu, maclari oynadikca kendimize guvenimiz geldi. Tabi Bosna’yla oynadigimiz son mac digerlerinden farkliydi. Onceden Yugoslavya'ydik, salakca yapilan savas ve politikalar oldu.
Mac inanilmazdi. Golu biz attik, ben attim. O ani ve insanlardaki sevinci, istegi gormek icin orada olmaniz gerekirdi, inanilmaz birseydi. "
İşte bizde zamanında bunu anlatmaya çalıştık ama "Bosna'ya Bunları yapanları Nası Savunursunuz?Nasıl BU KAdar Duyarsız Olursunuz ?" Diyenlerle karşılaştık...Bugün ise onlar bunu anladılar ve yorumları birden değişiverdi...Originally Posted by zikko
sırp futbolcuların yaptığı şey terbiyesizlik...bunu hiç kimse bana açıklayamaz yaptıkları kabul edilemez...bu fotoğrafları da gördükten sonra kezman ve iliç in türkiye de futbol oynaması beni üzüyor...Originally Posted by yusufislam
Bir üyemiz bu olayı pkk sorunu ile bağdaştırmış, hatta olmayan bir devlet ile maç yapsak vs diye detaya girmiş...
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre pkk' nın kurmak istediği devletin varlığından bahsetmek suçtur, misal dahi verseniz bunu forumlarımızda dile getiremezsiniz.
Hepimiz birçok şeye sinirleniyoruz, ancak her sinirlendiğimizde de küfür & hakaret edersek sağlıklı ve sağduyulu düşünemiyoruz demektir. Sağlıklı ve sağduyulu düşünemeyen toplumların da sonu hiç iyi değildir. Bir diğer üyemizde "ben ne olursa olsun bu adama küfür ederim vs.." türünde mesajlar atıyor, mesajları silindi. Seviyeyi koruyamayacaksanız forumlarımızda yazamazsınız, hatırlatmak isterim...
lütfen mesajıma cevap yazmayın...
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
abi buu bi tek bizim stepanov yapmamış helal![]()
kezmanin o hareketi chelsea da at madridde psv de yaptigini gordunmu????Originally Posted by hizlioglu
milletin asil derdi anlasildi..
Arkadaslar öncelikle bir gsliyim ancak iliç in bu hareketini kesinlikle tasvip etmiyorum.Eger ki Türkiyede bu hareketi yaparsa gs yönetimi gerekeni yapar die düşünyorum
yeter yaww
herkes yapmis mis misss
yerde oturana bakin iki tane ciplak futbolcu,,, EEEE O NIYE YAPMAMIS,,
biliyormuydun sen ilicin babasinin CETNIK ASKERI oldugunu, zuhahahahha
http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/...onth=10&day=12
neymuis kejman kejman, alin gorun iste kejman
adam bu millietycilik kokan mactaki tek golu atmis !!!
http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/...onth=10&day=12
Edit:
Lütfen kullandığımız kelimelere dikkat edelim, mecaz da olsa.
kezman içinde demiştim yine diyorum bu hareketleri burda yapmadıkça problem yoktur. burda yaparlarsa iliç kezman veya başka biri farketmez bu ülkeden göderilir
Kezman ı yaptıgı hareketten dolayı yerden yere vuranlardan aynı yorumları ilic içinde yapmasını beklerdim. İkisinin yaptıgı harekette rezilce birsey fakat bu forumda Kezman a yazılanların ceyregi bile yazılmamıs ilic için
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bu kezman olayından sonra bu hareketi araştırdım sadece çetnik işareti değil burda bir arkadaşın dediği gibi bu sırpların sevinç işareti yani olayın boyutu farklı olabilir.ama araştırmacı olmayan medya direk olaya çetnik boyutunu katınca direk kezman kötülendi.
Kezman'da,Iliç'te Türkiye'de böyle bir hareket yapamazlar zaten.O yüzden tartışmaya gerek yok.
uyarmıştır klüpler,artık bu saatten sonra yapamazlar
ya milliyetçilik başka faşistlik başka bende türk milliyeçisiyim hemde aşırı milliyetçiyim.ama hiçbir zaman kürt laz çerkez diye ayrımcılık yapmam.1 bu bizim dinimize aykırı 2 biz hiç bir zaman ırkçılık yapmadık.işte o yüzden osmanlı devleti bu kadar uzun süre ayakta kaldı.işte o yüzden türkiye cumhuriyeti kurulmasında etnik grupların büyük isyanları çıkmadı.bence bu adam bursaya getirilmesin bursaspor taraftarı böyle şeylerde çok hassastır çok uğraşırlar adamla.böyle milliyetçi 1 taraftar daha tanıyorum bjk taraftarı ama ne hikmetse anlaşamıyoruz sizinle
dipnot:sakın son yazdıklarımı kendinize göre çevirmöeyin elbette herkes millietçidir ama bu kadar belli edeni görmedim...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...