Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: Alex Kezman'ı Unuttu !

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Alex Kezman'ı Unuttu !

Fenerbahçe, hazırlık maçında Beylerbeyi'ni 5-2 yendi. Alex, aldığı her topta Deivid'i aradı ve vatandaşına iki gol attırdı. Kezman ise boş geçti.

Lige verilen aradan yararlanan Fenerbahçe, yeni transferlerin takıma uyum sağlaması için yaptığı hazırlık maçında 3.Lig takımlarından Beylerbeyispor'u 5-2 mağlup etti. Kanarya, zayıf rakibi karşısında bol gol bulmayı başardı. En çok parlayan isim ise vatandaşı Alex'in tam desteğini alan Deivid de Souza oldu. Alex aldığı her topta vatandaşını aradı ve bu çabasının sonucunda eski takım arkadaşına 2 gol attırmayı başardı. Diğer golleri penaltıdan Alex, Appiah ve Mehmet Yozgatlı kaydetti. İstediği topları alamayan Kezman ise bunun sonucunda gol atamadı. Savunmada Edu ile Lugano uyumlu göründü ama yine de Kanarya iki gol yedi.

Bence Alex 5-6 macta daha böyle yapmaya devam ederse takımdan kesinlikle gönderilmelidir
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

ya alex te takıntılı galiba. anelkada bu yüzden gitti kezmanda bu yüzden giderse yazık olur belki ilerleyen haftalarda alışırlar birbirlerine

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

zico nun böyle bir olaya göz yummaması lazım Ama alex her zaman yapıyor bunları (bkz:Nobre) Anelkada bu durumdan şikayetçi olmuştu şimdi sıra Keamn'a geldi ama bence bu sorundan dolayı gdecek biri olucaksa alex olsun
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

bence 1 maçlık vatandaşına torpil yama isteğinden kaynaklanmıştır uzun vadede böyle olacağını sanmıorm açıkçası

Del Piero_10 Misafir

yine aynı muhabbet

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by mahoo
    bence 1 maçlık vatandaşına torpil yama isteğinden kaynaklanmıştır uzun vadede böyle olacağını sanmıorm açıkçası
    Valla acıkcası bence bu böyle devam edecek inş zico veya yönetim buna göz yummaz
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

bu beklemediğim bişey deildi ama inş. dogru deildir. bu kadar emin olamayız şimdiden. alex bunu anelka ya yaptı. bi sürü net pozisyonda anelka yı hep ikinci planda tuttu, nobre ye verdi. bazen eger bu topu da vermessem taraftar beni mahveder dediğnde pas attı. inş. kezman da böle olmas. zor bulunur bi daha böle golcü

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alex hep bunu yapıyor.Nobre ye o golleri attıran Alextir.Anelka ya ise hiç pas atmıyodu.Alex kredisini dolduruyor

9. Default

Quote Originally Posted by Andriy
    Alex hep bunu yapıyor.Nobre ye o golleri attıran Alextir.Anelka ya ise hiç pas atmıyodu.Alex kredisini dolduruyor
    o zman alex i göndersinler o zman ne ya***aksın bu zman yönetime küfür edersiniz alex i nie gönderdiniz diye

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by NOT_ALONE
    o zman alex i göndersinler o zman ne ya***aksın bu zman yönetime küfür edersiniz alex i nie gönderdiniz diye
    Alex i göndermek şart değil ki.Onu uyararak bunu yapmamasını sağlamak iyi bir çözüm yoludur bence.

Ayrıca yönetim Alex'i gönderirse küfür değil,teşekkür ederim.

Üslubuna dikkat edersen sevinirim.

bunları geçin arkadaşlar kezman bu maçta biras nazik oynadı sakatlanma korkusndan gole de çok yaklaştı ama atamadı böyle şelere kafanızı yormayın anelka kendisi sorundu kezmanla o denilen problemi yaşamaz

12. Default

Quote Originally Posted by Andriy
    Alex i göndermek şart değil ki.Onu uyararak bunu yapmamasını sağlamak iyi bir çözüm yoludur bence.

Ayrıca yönetim Alex'i gönderirse küfür değil,teşekkür ederim.

Üslubuna dikkat edersen sevinirim.
    dikkat edersen edersiniz dedim edersin demedim teşekküre edersen bende seni tebrik ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Geçen sene yine aynı olay yaşandı.aex pasları hep nobreye attı bu da anelkanın gidişine sebep oldu

14. Default

anelkayı kendi gol yaratsın die aldılar anelka kendi golünü kendi yaratıyo nobre öle değil ama nobre ye pasla attırıyolar deivedde öle kezman kendi gölünü kendie yaratır bırakın bu işleri yok alex pas atmamış falan

15. Default

anelkayı kendi gol yaratsın die aldılar anelka kendi golünü kendi yaratıyo nobre öle değil ama nobre ye pasla attırıyolar deivedde öle kezman kendi gölünü kendie yaratır bırakın bu işleri yok alex pas atmamış falan

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by NOT_ALONE
    Orta sahadan yardım almayan forvet basarılı olamaz özelliklede Alex in görevi 2 forveti beslemek sadece vatandasını beslemek degil
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    ev

hani diyoruz ya ırkçı Kezman diye asıl ırkçılık Alex in yaptığı oluyor şu durumda ama futbol açısından böyle bir durum fenerin sonunu getirir buna kimse göz yummaz o sebeple ama bu olay büyük olasılıkla tesadüftür

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bence bu bir yorum. sonucta daha kezman uyum sorunu yasıyor ve turklerle ve brezilyalılarla aynı dili konusmuyor.

anelka zaten golcu deildi. kezman golcu bir santrafor. inşallah arkadasları ile sorun yasamaz
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

19. Default

çıkmaz ya herkez tek bi yürek için çalışcak öle ayrımcılık yapmazlar şaka ya gelmez bu işler hele 100. yıl sa

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maçın tamamını izledim vee bencee Kezman-Deivid süper işler yapar kim ne derse desin

Quote Originally Posted by dnz498
    hani diyoruz ya ırkçı Kezman diye asıl ırkçılık Alex in yaptığı oluyor şu durumda ama futbol açısından böyle bir durum fenerin sonunu getirir buna kimse göz yummaz o sebeple ama bu olay büyük olasılıkla tesadüftür

Dostum bu olayın ırkçılıkla ne alakası var allah aşkına yapma yaaa

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by crespo009
    Dostum bu olayın ırkçılıkla ne alakası var allah aşkına yapma yaaa
    şöyle alakası var dostum adam eğer kendi soydaşının üzerine oynuyorsa ve ona primyaptırmayı düşünüp takımı yararına çalışmıyorsa bu ırkçılıktır ama tekrarlıyorum ben böyle birşey var demiyorum bu sadece ama sadece tesadüftür buluttan nem kapmayın konu sapmasın

Hiç güleceğim yoktu hahaha Bu konuyu bile ırkçılıkla bağdaştırdınız ya helal olsun

Sen diyelim ki Real Madrid'de oynuyorsun ve en iyi arkadaşın da Real Madrid'de oynuyor. İkiniz de Galatasaray'dan transfer oldunuz. Sen Ronaldo'yu değil de arkadaşını tercih etmez misin? Edersin. Bu da ırkçılık olur senin mantığınla. Ama benim mantığımla IRKÇILIKLA UZAKTAN YAKINDAN ilgisi yok.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

etmem adam gibi adamsam takım için oynar uygun adama top atarım
    İşte giden şampiyonlukların sebebi senin yakın arkadaş zihniyetin sen gülmeye devam et sonunda ağlamak pahasınada olsa

Ben senin "Alex ırkçılık yapıyor" sözüne güldüm, gülerim de Çünkü saçma.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

anlaşıldı yazdığımı bile okuma zahmetine girmedin
    TE-SA-DÜF diyorum bak

26. Default

bi fenerlinin dediği lafları duysan sen kim bilir ne düşünürsün yok alex gitsin diyo onun yüzünden anelka gitti dio bunları bi fenerli sölüyo şu yandaki avatara fenerin amblemini koyuyosan senin fenerle bütünleşmiş olman lazım fener kötülememen lazım

Nesil
    2005
    Yer
    ev

niye burada Galatasaray avartarı kullanıp BJK'li olan arkadaşta var bunu da imzasına sebebiyle yazmış illa X takımlısın diye o takım haksız olduğundada onu savunmak zorundda değilsin eski elbiselerinizle kaldırın bu zihniyeti dolaplarınızın en kuytu köşesine kişi haksızsa haksızsın demekten kimseye zarar gelmez

28. Default

o zman sen gs avatarını kaldır fb yi koy nasıl olur yaparmasın ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

dnz498 Bence Yaklaşımın çok saçma !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbuldan. Karizma Derecesi:Üst Düzey

medyanın kotulemelerinden bir tanesi
    Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri