Quote Originally Posted by eGowiCh
Aziz Yıldırım bunu 1 yıl önce de söylüyordu, sınırlama kalkmalı diye, kimse dinlemedi, kabul etmedi. Tüm Galatasaraylı ve Beşiktaşlı arkadaşlar, "Sınırlama kalkmasın, böyle kalsın" diyordu, ama şimdi görüyorum ki herkes sınırlama kalkmalı diyor. Aziz Yıldırım'ın dediği olacak, haklı çıktı kendisi. Fenerbahçe SK dışında hiçbir kulüp sınırlama kalksın demiyordu. Beşiktaş, Mert Nobre'yi Türk yaparak kendisiyle çelişti. M.Nobre'yi Türk yaptı, fakat 1 kontenjanı hala boşta.
Şimdi iyi güzel diyorsunda bende istemiyordum sınırlamanın kalkmasını.Ama nerden bileyim böyle saçma bir kural olduğunu ve Beşiktaş'ın gidip kullanacağını...Aziz Yıldırım haklı çıktı sence ama ben hala sınırlamanın kalkmasının Türk futboluna zarar vereceğini düşünüyorum.Ama herkes Türk olacağına sınırlamanın kalkması bana daha mantıklı geliyor.
Söylediklerinde haklısın,Nobre efendiyi Türk yaptık çok bir marifetmiş gibi birde kimseyi almadık.Gerçi benim bildiğim kadrıyla girişimler oldu(Pascal Cygan vs.) ama beceremedilermi nedir bilemiyorum tabi.Gerçi başkanımız sağolsun Roberto Carlos'u 2 saatte getirirmiş(!).Ne diyeyim Nobre'yi Türk yapan yönetime bilmiyorum.
Ben kendi adıma söyliyeyim yabancı sınırlamasına hala karşıyım ama herkesin Türk olmasından iyidir herhalde...