1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: Fenerbahçe, Deivid'i de Türk yapıyor

Hybrid View

Yani, yabancı sınırlamasına hala karşısın, fakat böyle olacağına sınırlama kalksın diyorsun. Ve de ya bu yasa düzenlensin, eğer düzenlemeyecekse sınırlama kalksın görüşünü destekliyorsun anladığım kadarıyla

Sınırlama bence kalksın, isteyen istediği kadar yabancı alır, isteyen istediği kadar yabancı oynatır. Ben gidip 11 yabancı alırım, ama 5 tanesini 11 oynatırım, gerisi kulübeyi zenginleştirir.

Türk futbolu zaten yeterince kötü durumda, bundan kötüsü de olamaz zaten

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Yani, yabancı sınırlamasına hala karşısın, fakat böyle olacağına sınırlama kalksın diyorsun. Ve de ya bu yasa düzenlensin, eğer düzenlemeyecekse sınırlama kalksın görüşünü destekliyorsun anladığım kadarıyla

Sınırlama bence kalksın, isteyen istediği kadar yabancı alır, isteyen istediği kadar yabancı oynatır. Ben gidip 11 yabancı alırım, ama 5 tanesini 11 oynatırım, gerisi kulübeyi zenginleştirir.

Türk futbolu zaten yeterince kötü durumda, bundan kötüsü de olamaz zaten
    Evet,bunu söylüyorum ama bence de artık daha kötü olamaz.Bakalım bu haber doğru çıkacakmı?
    Aslında Fenerbahçe isterse bu işi yapar ve kimse bir şey diyemez.Açıkçası ben Fenerbahçe'de başkan olsam hemen harekete geçerdim Türk yapmak için adamı.Devre arasında bir yabancı daha alırdım yada F.Luciano'yu bırakmazdım yani.

Mesaj Yetkileri