Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 77 sonuç

Konu: Fenerbahçe, Deivid'i de Türk yapıyor

Yani, yabancı sınırlamasına hala karşısın, fakat böyle olacağına sınırlama kalksın diyorsun. Ve de ya bu yasa düzenlensin, eğer düzenlemeyecekse sınırlama kalksın görüşünü destekliyorsun anladığım kadarıyla

Sınırlama bence kalksın, isteyen istediği kadar yabancı alır, isteyen istediği kadar yabancı oynatır. Ben gidip 11 yabancı alırım, ama 5 tanesini 11 oynatırım, gerisi kulübeyi zenginleştirir.

Türk futbolu zaten yeterince kötü durumda, bundan kötüsü de olamaz zaten

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by hurmet
    valla suyunu çıkarmak bu oluyo herhalde
    e biraz öyle oluyo
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by dnz498
    işte saçmalıkta orada madem Türk yaptın adam al alamıyorsan ne halt etmeye adamı türk yapıyorsun. Umarım bu pislik kokan oyunlara Galatasaray camiası bulaşmaz
    istesek de bulaşamayız kont açılırsa oycu alcak para yok bnce biz bu yüzden uzak duruorz

Nesil
    2005
    Yer
    ev

doğru isteyen istediği kadar futbolcu alsın zaten gelen kimsede yok öyle iyi bir eleman varmı gözünüze batan yok Türklerden fazla hiçbirşeyleri yok ne İnamoto'nun ne Kezmanın ne Musampanın eksikleri var fazlaları yok emin olun

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Yani, yabancı sınırlamasına hala karşısın, fakat böyle olacağına sınırlama kalksın diyorsun. Ve de ya bu yasa düzenlensin, eğer düzenlemeyecekse sınırlama kalksın görüşünü destekliyorsun anladığım kadarıyla

Sınırlama bence kalksın, isteyen istediği kadar yabancı alır, isteyen istediği kadar yabancı oynatır. Ben gidip 11 yabancı alırım, ama 5 tanesini 11 oynatırım, gerisi kulübeyi zenginleştirir.

Türk futbolu zaten yeterince kötü durumda, bundan kötüsü de olamaz zaten
    Evet,bunu söylüyorum ama bence de artık daha kötü olamaz.Bakalım bu haber doğru çıkacakmı?
    Aslında Fenerbahçe isterse bu işi yapar ve kimse bir şey diyemez.Açıkçası ben Fenerbahçe'de başkan olsam hemen harekete geçerdim Türk yapmak için adamı.Devre arasında bir yabancı daha alırdım yada F.Luciano'yu bırakmazdım yani.

abi adam açıklama yapmış işte luciano ileşir inş falan diye bundan büyük tüyo mu olr hem öle bi yas havası oldu ki fb de ben bile üzüldüm lücianonun gitmesinehem devre arasına kadar da ortalık yumuşamış olcak şimdi yapsa medya başına çıkar fenerin

Şöyle düşünelim.. Yabancı sınırlaması kalktı. Herkes istediği kadar yabancı alıp 11 yabancıyı sahaya sürme hakkı kazandı. Peki yabancı futbolcuların önü açılmışken, genç Türk futbolcular ne yapacak? Gelecek vaad eden yabancı futbolcular mı yoksa genç futbolcular mı transfer edilecek? Hasan Kabze, Tuncay, İbrahim Akın gibi futbolcular mı yoksa genç, ucuz yabancı futbolcular mı alınır? Böyle bir durum gerçekleşirse Türk milli takımı nereye gider? Tüm yabancılar Türk olup, Türk milli takımında oynarsa, Türk milli takımında gerçekten Türk olan kaç kişi kalır? Gelecek seneleride düşünmek lazım. Şimdi milli takım kötü olabilir ama bunun geleceği var.

Konuya gelince.. Deived böyle bir teklifi kabul eder mi? Hadi Nobre 1-2 sene oynadı az da olsa Türk futbolunu biliyor. Belki Deived seneye başka takıma gidecek.. Biraz kolpa haber gibi geldi bana.. En az 1 sene verilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

haydaaa. kusura bakmayın ama arkadaşlar çüş diyorum

Quote Originally Posted by ermoon
    Şöyle düşünelim.. Yabancı sınırlaması kalktı. Herkes istediği kadar yabancı alıp 11 yabancıyı sahaya sürme hakkı kazandı. Peki yabancı futbolcuların önü açılmışken, genç Türk futbolcular ne yapacak? Gelecek vaad eden yabancı futbolcular mı yoksa genç futbolcular mı transfer edilecek? Hasan Kabze, Tuncay, İbrahim Akın gibi futbolcular mı yoksa genç, ucuz yabancı futbolcular mı alınır? Böyle bir durum gerçekleşirse Türk milli takımı nereye gider? Tüm yabancılar Türk olup, Türk milli takımında oynarsa, Türk milli takımında gerçekten Türk olan kaç kişi kalır? Gelecek seneleride düşünmek lazım. Şimdi milli takım kötü olabilir ama bunun geleceği var.

Konuya gelince.. Deived böyle bir teklifi kabul eder mi? Hadi Nobre 1-2 sene oynadı az da olsa Türk futbolunu biliyor. Belki Deived seneye başka takıma gidecek.. Biraz kolpa haber gibi geldi bana.. En az 1 sene verilir.

Aziz Yıldırım yabancı sınırı kalksın hepsi sahada oynasın demiyoki... adam güzel bi yöntem söylüyo... 11 yabancı veya üstnü alalım... 6sını oynatalm... dierleri tribünde otursun benle otrsun diyo... yani yine aynı şey olcak sahada 6 yabancı 5 Türk... biz böyle Dünya üçüncüsü olduk... yine oluruz... Deivid konusunda da Nobre olmuşsa Deivid de olcaktır... yasa daki boşluktan yararlanabiliyosa olur... en azından milli takımd Nobre den daha çok iş yapar... ve Nobre den de daha çok ismi duyulmuş biri.. yanlış bi durum ama işte...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbuldan. Karizma Derecesi:Üst Düzey

Wink

haydaa ona kalana kadar alex falan var
    Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR

olırsa ii olur cunku luciano nun gitmesine üzülmüstüm.

yalanın önde gideni..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

ohh ne alaa memleket..

Bu ne yaw önüne gelen Türk oluyor memlekette ecnebi kalmayacak bu gidişle.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by dnz498
    doğru isteyen istediği kadar futbolcu alsın zaten gelen kimsede yok öyle iyi bir eleman varmı gözünüze batan yok Türklerden fazla hiçbirşeyleri yok ne İnamoto'nun ne Kezmanın ne Musampanın eksikleri var fazlaları yok emin olun
    Yapma birader ya Kezman la Semih birmi ? Musampa yla Celalettin birmi?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

e ne o zaman tarık..
    hemen de türk yapılmaz ya..
    bak iyi düşün..kedidiiir o...

yaaa biz bu kısır döngüyle niye uğrasıyoz yok türk yapalım yok milli takımda oynatalım neden federasyon diretiyo bırak işte yabancı kısıtlamasını da kulupler istedikleri gibi yabancı mı alıyolar hep türk mü oynatıyolar kendileri karar versin bu sayede de milli takım bu tartışmaların uzağında kalsın... değilmiydi bizi almanya 06 dısında bırakan h. şükür tartışması.. bence türk futbolu bu saçma sapan tartışmalardan artık uzak durmayı basarmalı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mahoo
    abi adam açıklama yapmış işte luciano ileşir inş falan diye bundan büyük tüyo mu olr hem öle bi yas havası oldu ki fb de ben bile üzüldüm lücianonun gitmesinehem devre arasına kadar da ortalık yumuşamış olcak şimdi yapsa medya başına çıkar fenerin
    Luciano dönse bile ilk 11 oynayamaz zaten, dönüşü sadece kulübeyi zenginleştirmek için olur
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

eger FB Deivid'i Turk yaparsa sadece federasyona inat yapar, sen yabancı sınırlamasını kaldırmazsan ben de boyle yaparım der gibi yani.
    Tasvip ediyor muyum, ASLA.
    Ama bu TFF ye biseyler yapmak lazım mı? KESİNLİKLE!

bu ne abi önüne geleni türk yapıyolar.

Fenerbahçelilerin eski sloganı ''bir gün herkes Fenerbahçeli olacak'' idi...
    Yeni sloganı ''bir gün herkes Türk olcak'' herhalde...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by rhan_17
    Fenerbahçelilerin eski sloganı ''bir gün herkes Fenerbahçeli olacak'' idi...
    Yeni sloganı ''bir gün herkes Türk olcak'' herhalde...
    Bu slogan sadece Fenerbahçeliler için değil,tüm Süper Lig takımları için geçerli olmaya başladı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takımlar birlik olup federasyonun yabancı sınırlamasını kaldırması için böyle yapıyor düşüncem daha da kuvvetlenmeye başladı...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

suyunu saldı iş.sonu hayır olsun.

ne bicim bi federasyonumz war , avrupa liglerinde kazanilan misal ita isp gibi vatandaslik sistemi getrceklerdi her yabanciya esit mesefade yada ing deki sistemi getrselerdi ne yabanci sinirlamasina millet laf atabilirdi nede milli takima tepeden inme yabanci adam girerdi , bu kadar salak bi karar alinip nobre yi aurelio yi vatandasliga geciren zihniyetin hic mi kafasi basmadi bunun sonu ne olur die

allah hepsini bildigi gibi yapsn

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

3-4 ay önce ben sınırlamanın kaldırılmasını engelledim diye televizyon karsında böbürlenenler şimdi kendi oyuncularını Türk yapmaya calısıyorlar. Fenerbahce nin oyuncularını Türk yapıp kontenjan acmaya calısmasının sonuna kadar arkasındayım. ama yapılan dogru deil. savundgum sey sınırlama alktıktan sonra böle bir karar alınması. sen gidip yabancı sınırlaması kaldırıyorsun, sonra da futbolcuların tr statüsünde oynamasına izin veriyorsun cok sacma bi karar. acil önlem alınması gerekli. asıl anlamadıgım birsey ülke reklamı amaclı bir futbolcu nun daha kanunda gecen 5 yılını doldurmadan tr yapılabilmesi. nobre nasıl reklamımızı yapacak. neyi ile yapacak. eski efsane bi futbolcu mu, brezilya milli takımına mı secilmiş, dünya da bi cok ünlü firmanın reklamın da mı kullanılmıs ne nene??? bu kadar uzun yazacagımı tahmin etmemiştim

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

valla ne dimmmm fener heveslenmesin federasyon yapmaz bence
    önce galatsaray bir yapsın mondragon faaln

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anakonda52
    valla ne dimmmm fener heveslenmesin federasyon yapmaz bence
    önce galatsaray bir yapsın mondragon faaln
    Fenerbahçe başvurduktan sonra kurallardaki açık nedeniyle federasyon mecburen kabul etmek zorunda

bu aralar herkes turk oluyor

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri