Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 75 arası toplam 75 sonuç

Konu: Yıldırım: Fener üç kupayı da alacak!

ya bu aziz bvaskan her yıl cıkıo onu yapcaz bunu yapcaz fln fln kendı kendıne bişeyler soluo...sonrası malum tabı hıc bırı olmuo.ben uzuluorum ondan sora fb taraftarının halıne.hem üzülüyorumj hem de gülüorum hemde....tamm ıyı baskansın cok ısler yaptın ama bole buyuk konusunca sonuc ta olması gerekıo we sen bunu ılk defa da yapmıosun...bence kendını kandırmaktan daha oınemlısı taraftarı kaldırmaktan waz gecsin...

bencede 3 kupayı alcak gücü var fb bıde yenı transferlerle daha ii oldu ama UEFA kupasındn pek umutlu deılım .......

Karşınınızda kim olursa olsun saygı gösterin lütfen. Konuştuğunuz kişi Fenerbahçe kulübünün başkanıdır..

Quote Originally Posted by e_mali
    Fener'in sansi biraz iyi giderse UEFA yi da kazanir, Ligi de.
    UEFA da sansimiz daha cok cunku oraya daha el degmemis
    Hahahah Gülmekten yerlere yattım, %100 katılıyorum

Quote Originally Posted by rhan_17
    uefa kupasını kazan 100 milyon euro gelir elde etmiyor...100 milyon euro luk geliri şampiyonlar ligi şampiyonu elde ediyor...(düzeltim dedim)

zico konusuna katılıyorum son transferlerle fenerbahçe uefa kupası için kağıt üstünde yeterli bir kadroya sahip...başarı zico nun bu kadroyu nasıl değerlendireceği ile lakalı...
    UEFA Kupasını kazanan sponsorluk ve TV gelirleri ile 100 milyon euro gelir elde ediyor. Doğru yazdığımdan eminim. Şampiyonlar Ligi şampiyonu ne kadar gelir elde ediyor, onu bilmiyorum.

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Hahahah Gülmekten yerlere yattım, %100 katılıyorum

UEFA Kupasını kazanan sponsorluk ve TV gelirleri ile 100 milyon euro gelir elde ediyor. Doğru yazdığımdan eminim. Şampiyonlar Ligi şampiyonu ne kadar gelir elde ediyor, onu bilmiyorum.
    bende uefa kupasını kazananın 100 milyon euro elde etmediğinden eminim... zaten öyle olsa bütün takımlar kazanmak isterdi...büyük takımlar uefe yı sallamıyo bile...uefa yı kazananın kasasına 20 milyon euro bile girmiyordur...

Quote Originally Posted by rhan_17
    bende uefa kupasını kazananın 100 milyon euro elde etmediğinden eminim... zaten öyle olsa bütün takımlar kazanmak isterdi...büyük takımlar uefe yı sallamıyo bile...uefa yı kazananın kasasına 20 milyon euro bile girmiyordur...
    ben de eminim geçenlerde okudum daha hesap yapmışlar UEFA kazanan 100 Milyon € kar elde ediomuş...Ligi kazanan yaklaiık 10 M € gelir elde ederken UEFA nın 20 Mlyın € olması sana hiç ilginç gelmedi mi???

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ya ben bıktım artık hersene her kişiden aynı lafları duymayı

ne var burda adamlar hep bunu söylüyo zaten

biz 3 kupayıda alıcaz

biz ligde 1. olucaz

biz şampiyonlar ligi şampiyonu olucaz

vb...
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Alsa alsa 3 kupadan 1 ini alabilir. O da Süper Lig şampiyonluğu. Türkiye Kupasında biz de varız Biz de o kupayı alıp UEFA'ya gidecez sonra UEFA kupasını alacaz Sonra da Süper Kupaları toplayacaz ...... Çok coştum kusura bakmayın dayanamadım

Quote Originally Posted by hurmet
    Ya bu açıklamanın tek nedeni var bana kalırsa. Sadece taraftarın tepkisini azaltmak. ŞL den elenildi hemen 3 transfer yapıldı üstüne uefa yı alıcaz açıklaması. ŞL falan unutuldu alamasada bişey olmayacak nasılsa sene sonu bırakacak aziz yıldırım... Ayrıca bu kadar erken konuşmasının sebebi eğer Fener kupayı alırsa işte biz en başından söylemiştik Galatasaray gibi iddiasız değildik iddialık girdik ve aldık diyip laf atacak...
    Bu açıklama hem çok erken hem gereksiz bknz geçen sene 2 kupada bizim demişlerdi 2 sinide alamamışlardı. Erken konuşmak ortada bir şey yokken konuşmak her zaman kötüdür ve zarar verir
    Hurmet abiye kesinlikle katılıyorum reklam kokan hareketler bunlar.

artık lafta basarı değil gercek basarı istiyoruz.

finale kadar gelir yine bi şekilde kaybederiz

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

ilk demeç..
    - 100.yıl hedef şlde final ve diğer kupalar (lig ve Türkiye kupası)
    ilk hedef daha başlamadan bitmiştir ve hedefte bi değişikliğe gidilmiştir..
    - 100.yılda 3 kupayıda istiyoruz (uefa-lig ve Türkiye kupası)
    ne diyelim bekleyip göreceğiz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

üç kupaıyıda kazanacak güce kadroya sahibiz ama sadece iyi kadroyla olmaz bu işler takımda bir inanc olursa bi takım ruhu olursa(GS'deki gibi)üç kupayıda alacağımıza inanıyorum

Aziz Yıldırım 3 tane demiş ama 3 kupayı da alırsa Fenerbahçe, UEFA kupasından sonra Şampiyonlar Ligi Şampiyonunu yenerse SÜPER KUPA var yani +1. Türkiye Kupasını alırsa bir Türkiye Şampiyonunu yenerse (BU KENDİSİ OLAMAZ LİGİN 2.Sİ OLACAK HERHALDE :d) bir SÜPER KUPA daha. Yani 3 TANE KUPAYI ALANA 2 SÜPER KUPA BEDAVA. PROMOSYON İlginç ama Fenerbahçe 100.Yılında 5 KUPAYI DA müzesine götürmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

konu zaman aşımından mütevellit kilitlenmiştir..
    sene sonu görüşmek dileği ile esen kalın...

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri