-

Bursa`da kaldığım için de pişman değilim
Steau Bükreş`in teklifinden onur duyduğunu belirten Rumen yıldız, `Şampiyonlar Ligi`nde oynamak isterdim ama Bursa`da kaldığım için de pişman değilim` dedi."
OLAY`A KONUŞTU
Bursaspor`un Rumen Yıldızı Daniel Gabriel Pancu`yu 10 Eylül pazar akşamı oynanacak Sakaryaspor maçında yeşil beyazlı taraftarla buluşacak olmanın heyecanı sardı... Çaykur Rizespor deplasmanında son 25 dakikada oyuna giren ve yaptığı iki asistle 2-1`lik galibiyette önemli rol üstlenen Pancu, Olay Spor`a çok özel açıklamalarda bulundu.
İYİ DURUMDAYIM
Pancu, her geçen gün form durumunun daha iyiye gittiğini belirtirken, `Kendi kapasiteme çok yaklaştım. Belimden geçirdiğim operasyonun ardından ağrılarımdan kurtuldum. Çok iyi durumdayım. Takım arkadaşlarıma da alışmaya başladım. Şunu unutmamak gerek, yeni kurulan takımlarda her zaman zorluklar yaşanır. Bu nedenle biraz zaman gerektiriyor` dedi.
GOL ATMAK İSTERİM
Geride kalan 4 haftada fazla forma giyme şansı bulamayan Rumen futbolcu, `Hocamın aldığı karara saygılıyım. Ameliyat geçirdiğim unutulmamalı. Tabiki daha fazla oynamak isterdim ama belki böylesi daha iyi oldu. Bugüne kadar taraftarımızın önüne çıkamadım. O mutluluğu yaşamak istiyorum. İnşallah önümüzdeki hafta taraftarımızın önünde forma giyer ve gol atarım` diye konuştu.
PİŞMAN DEĞİLİM
Daniel Gabriel Pancu geride bıraktığımız hafta içerisinde Romanya`nın Şampiyonlar Ligi`ndeki temsilcisi Steua Bükreş`in kendisini Başkan Levent Kızıl`dan resmen istemesiyle ilgili olarak ise şunları söyledi. `Evet Steau Bükreş beni istedi. İhtiyaçları vardı. Tabii ki Şampiyonlar Ligi`nde oynamak isterdim ama olmadı. Ancak Bursaspor`dan gitmediğim için pişmanda değilim.`
BURSA`DA MUTLUYUM
Pancu son olarak Rizespor maçında yaptığı asistlerle ilgili şöyle konuştu: `O maçta iki gol pası verdim. Gol yediğimiz de düşüncem oyuna girip, elimden geleni yapıp 2 gol atatarak takımımızı galibiyete taşımaktı. Ancak 2 asist yaptım ve maçı kazandık. Bu galibiyet moral oldu. Ben Bursa`da çok mutluyum. Bursaspor`da çok önemli işler başarıp, Pancu`nun eski gücünden bir şey kaybetmediği herkese gösterip, büyük takımlara dönüş yapacağım.`
Kaynak:Olay.com.tr

FAZLASI OLABİLİRDİ
Pazar akşamı oynanacak ve Lig TV`den canlı yayınlanacak Sakaryaspor maçı öncesinde yeşil beyazlı futbolcular oldukça umutlu konuşuyor. Veli Acar ile Egemen Korkmaz, Sakaryaspor`u yenerek iç sahadaki galibiyet hasretini dindireceklerini söyledi. Bu sezon 4 maçta da forma giyen Veli, `Aslında evimizdeki 2 maçı kazanabilirdik. Rize`den aldığımız 3 puan moral oldu. Sakarya`yı yeneceğiz. Kendi performansımı yeterli bulmuyorum. Daha üst seviyeye çıkaracağım` dedi.
DERSLER ÇIKARDIK
Kaptan Egemen Korkmaz ise takımda herşeyin çok güzel gittiğini belirterek, `Kaybettiğimiz puanlar vardı. Rize`de çok önemli bir galibiyet aldık. Bu hepimiz için moral oldu. Geride kalan 4 haftadan gerekli dersleri çıkardık. Hocamız hatalarımızı anlattı. Sakarya maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Hocam görev verirse elimden geleni yaparım. Daha önce de söyledim, kimin oynadığı önemli değil. Takımda oynayan, oynamayan herkes çok mutlu` diye konuştu.
Kaynak:Olay.com.tr

Bursaspor'dan korsanla savaş
Bursaspor Hukuk İşleri Sorumlusu Hakan Öztürk, yeşil-beyazlı kulübün logolu ürünlerini izinsiz sattığı belirlenen bir işyerinde savcılıktan alınan izinle polisin yapığı aramada, çok sayıda Bursaspor logolu ürüne el konulduğunu bildirdi.
Öztürk, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Bursaspor logolu ürünlerin satış hakkının yeşil-beyazlı kulübe ait olduğunu, izinsiz satışın kesinlikle suç sayılacağını belirtti.
Taraftarlardan, Bursaspor'un lisanslı ürünlerinden almalarını, bu ürünleri alırken de kulüpten izinli mağazaları tercih etmelerini istediklerini ifade eden Öztürk, şunları kaydetti: "Bir işyerinde savcılıktan alınan izinle polis marifetinde yapılan aramada izinsiz satılan Bursaspor logolu ürünlere el konuldu. Ürünler savcılığa teslim edilip izinsiz malları satanlar hakkında savcılıkta takibat yapılacaktır. Hiç kimse Bursaspor'dan izinsiz ürün satmasın. Aksi takdirde ürünlere el koyma, ciddi para cezaları ve hatta dükkanı kapatmaya kadar yaptırım cezalarıyla karşı karşıya kalacaklardır. Taraftarlarımız da izinsiz Bursaspor logolu ürünler sattıklarını tespit ettikleri veya şüphelendikleri mağazaları kulübe ihbar etsinler."
Forma satışları müthiş olunca korsanlar da hortladı
Mesaj Yetkileri