sanal bi oyun ama hepimizin yine hayatının bi köşesinde vaar hangi oyun bu kadar etkili olabilirki.
sanal bi oyun ama hepimizin yine hayatının bi köşesinde vaar hangi oyun bu kadar etkili olabilirki.
%5 i falandır. FM çok süper bir oyun. En sevdiğim oyunların başında gelir. Ama FM benim hayatım demek değil.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Fm gerçekten de oyunlar arasında büyük bi istisna ve bende de %10 gibi bi yerde.
Hımm bencede![]()
%15.........
Hadi yahu başka yazan yokmu ?
%1 bile değil hayatının en gusel gunleri fmde geçmiyor.fakat fm oynarken çok onemli maçları alınca sevinirsin o kadar
ben saat olarak hesaplarsam günde yaklaşık 24 de 5-6 gibi yüzdesini bilmiom sanırım %20-25 arası olması lazım
..........1.....
benim icin su sıralar %1.cunku su sıralar pek oynamıyorum.ama gercek oynamaya baslarsam %15-20
benim hayatım %40 sevgilim,%40 ailem,%20 okulum fm hiçbirşey ifade etmiyor sadece boş zamanları geçirecek bir eğlence.Kendimi bir oyuna hapsedecek kadar manyak değilim![]()
benim %5-6 falandır
%1 en fazla arkadaşlar sonuçta bu bi oyun hayatın bazı gerçekrleri var kendnizi kaptırmayın bu kdr....
eskiden %90 falandı şimdi% 50 bile deil soğudum...ilk başlarda sarıyodu
% 5 en fazla ortalamada öle zaten okullar başlayınca bilgisayarında kalkması gibi bi durum söz konusu olabilir onun için benim bırakamamak die bi seçeneğim olmayadabilir![]()
sabah 1o gibi otururum gece12 ye akdar kalkmam tabi sadece fm değil full pc ama bu siteyle uraşırım bide fm
yani % 90 ben ölmüşüm siz ne diyonuz ya![]()
% 10 da yemek tuvalet biras uykubirasda kardeşle tartışma
tabi bunlar yazın olur okul zamanıda ödev bittiğinde direk pc
Benim %55 -%60 civarı.![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
en fazla %5
bilgisayarda iki tane oyun kurulu. bbiri fm biri winning eleven 8 yani benim hayatımda % 10 falan
10 dur okuldan geliyorum 4de iftara kadar
%30-40 falan![]()
%20 30 falan
benim uyku &30 gezmek %20 % sex%10 diğer %30 fm%5 Birazda %5 boş boş takılmak
benim uyku hariç %50
SaÇma Bİ Konu
%65 yani çok bir zaman
% 0,0000001 bile değildir..sonuçta oyundur yani..
benimki yaklaşık %60 falan
60fazla yaw
1 saat %1 olmazki 4.bişi olur bu bir ben okuldan 4.45de gelirim iftara kadar