kalou çok güsel daa 22 yaşında alsanız ii edersiniz bnce
kalou çok güsel daa 22 yaşında alsanız ii edersiniz bnce
hade yaaa,bulurken çok uraştınmı kardeş,bu oyuncu forumda bas bas bağırılıyoooo boşu boşuna araştırma yapmadan sağa sola bakmadan neden bööle açıosun anlamıorum,yenisin hevesini kırmak istememm bulduun oyuncuları paylaş ama lütfen önce araştırma yap ve gereksiz konu açma,ayrıca oyuncu tartışma platformunda önerirsen daha iyi olur
salomon kalou'yu herkes bilio yaa kardeş biraz araştırma yap yaa lütfen böyle boşu boşuna konu açmayın istersen sen bi foruma bak bilmediin oyuncular için senin bildiğin bütün oyuncuları bu forumdakiler bilio kafanı yormaOriginally Posted by merciless
salamon kalou![]()
salomon kalou mu baska kalou mu
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
bende bı oyuncu buldum
ballack dıe
BELKI BILIRSINIZ
YAE KALOU CHELSEA YE GITTI YANILMIOSAM ARKADASIM KIM BILMEZ?_
DAHA GECEN SENE HOLLANDA ONU MILLI TAKIMA ALMAK ICIN BIYERLERINI YIRRTTI
hehe arkadas yeni oynamaya baslamıs fm yi herhalde...neyse fazla dalga gecmeyelim...sana basarılar dostum...baska bulursan boyle yıldız oyuncu bize haber ver![]()
Beyler hor görmeyin çocuğu.. Sanki siz FM oynamasanız ve Chelsea adamı transfer etse tanıyacaktınız!! Tamam belki tanıyanlarınız olurdu ama yinede çoğumuz tanımazdık yani.. Arkadaşımız yeni başlamış herhalde oyunu oynamaya o yüzden de ilk keşfettiği yetenekli futbolcuyu bizimle paylaşmak istemiş.. Ama bunun için konu açması doğru mu? Değil tabiki..
Daha yeni olduğu için sitemizin bazı kurallarını bilmemesi normal.. (Araştırmadan konu açmak gibi)
bende ronaldinho diye bir futbolcu keşfettim manyak oynyorşaka bir yana kolou belli bir adam arkadaş biraz araştır istersen
Bu konuyu niye oyuncu tartışma bölümüne açmadın ki orası bunun için boşuna konu açıyorsun birde daha verimli bilgi versende bizde bilsek kim kim diye...
pardon arkadaşlar yeni üye oldumda pek bişi bilmiom hepinizden özür dilerim bi daaa yapmam fazla kızmadıınız için teşekürler
aga kızcak bişey yok sen onlara bakma öyledir onlar![]()
ya chelsea bonavounture kalou yu almadımı hangi kalou dan bahsediyoz???
arkadaşlar,ilk mesajdada belirttiim gibi arkadaşın hevesini kırmaya gerek yok.tabiki bulduu oyuncuları bizmle paylaşacak ama biraz araştırma yapsa daha iyi olur tabi
Bu adam salomon kalou
adamın yaşı 22 değil 20 dir
boneventure kalou dan bahsetmiş olamz.bir oyunda o kadar iyi değil 2 yaşı 27
Chelsea nin aldığı kalou salomon Kalou dur
Geçen sene hollanda liginde top koşturmuştur kendisi
chelsea li kalou mu tanımıyorum![]()
yapmayın alah askına ya tanımıan kaldımı?
amcasını bıle tanıdım for for two okurken:![]()
kalou gibi adamı tanımamak mumkun mu.gecen sene hollanda oynatmak icin bi yerlerinden kan geldi.gerisini siz dusunun...
kerlon o al ve birde de rossi yi
arkadaşlar yıldızı olanlar nası yapıo bn anlamadım bnim yıldızım ne saman yükselcek yaws
kardes sen oyunu biraz daha oynada sonra konu ac, valla benim senden cok msjim var ben daha bi konu acmadim. sen istatislikler falan goster ozman daha cok begenirler bizim arkadaslar
ya beyler abartmayın.bende shevshenkoyu yeni duydum