1 ile 30 arası toplam 242 sonuç

Konu: BarceloGS 06/07 Seasons FM Update V3

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    ali sami yen

Quote Originally Posted by BarceloGS
    Bu yamada bu sene transfer olan tüm oyuncular şu andaki takımındadır.

Bazı arkadaşlar nedense yamaya art niyetli yaklşıyorlar. Diyolar ben bunu indirmem ben bunu sevmedim öbürünün yaması daha güzel. Belli ki gıcık tutuyorlar ve bunun için tahrik edici sözler kullanıyorlar.Bu tür insanlara karşı birşey sevindiremezsin kendileri de sevilmez zaten.

bunu galiba bana kasten söledin ama ben öle bişi demek istemedim..zaten oyuna girip bakmadım başkalarının sölediklerinden çıkardım gs yi abartıınla ilgili..yoksa senin yamanı indircektm zaten..

Quote Originally Posted by erkanzengin
    bunu galiba bana kasten söledin ama ben öle bişi demek istemedim..zaten oyuna girip bakmadım başkalarının sölediklerinden çıkardım gs yi abartıınla ilgili..yoksa senin yamanı indircektm zaten..
    direk önyargı göstermeyelim o zaman.forumun geri kalanına bakarsan 2.yamayla ilgili en cok abartı diyen bendim gs ye.bunu barcelogs kardeşimde biliyor.ama bunda hiç bişey yok.bu takım mahelle takımı değil.şampiyon.gücünün ne olması bekleniyor anlamıyorum.isme göre değil yeteneğe göre.lütfen artık abartı demeyin.arda örneğini bida veriyorum.isterseniz bida bakın arda fazlamı eksikmi.galatasaray normaldir lütfen bu konu uzamansın artık

Nesil
    2005
    Yer
    ali sami yen

Quote Originally Posted by Azer
    direk önyargı göstermeyelim o zaman.forumun geri kalanına bakarsan 2.yamayla ilgili en cok abartı diyen bendim gs ye.bunu barcelogs kardeşimde biliyor.ama bunda hiç bişey yok.bu takım mahelle takımı değil.şampiyon.gücünün ne olması bekleniyor anlamıyorum.isme göre değil yeteneğe göre.lütfen artık abartı demeyin.arda örneğini bida veriyorum.isterseniz bida bakın arda fazlamı eksikmi.galatasaray normaldir lütfen bu konu uzamansın artık

tekrar ediyorum ben zaten fanatik galatasaraylıyım...keşke butun adamlar 4/4 luk olsa ama eğer denildiği gibiyse oyunun zevki kaçar diye bi yamaya karar vermek zorundaydım ve bazı küçük transfer eksiklikleri vardı..neyse ikinizn de updateini denicem iyi olanını kullanırım elinize sağlık..

Mesaj Yetkileri