1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Pkk'ya Adam Çağırma(1. ağızdan)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by DeDe
    ayrımcılık mı ?
    hangi ayrım..nedir ayrımcılık..siz bir kürdün kürt olduğu için türkiyede yüzüne tükürüldüğünü,yada binbir küfüre maruz kaldığını, kürt olduğu için üniveriste eğitimini bile alamadığını, kürt olduğu için soykırmılarının yapıldığını, dini inançlarına kısıtlama getirildiğini duydunuz mu ? ? ?zorla gavur adı vermek zoruna kalan var mı çocukarına
    ne ayırımcılığı..ayırımcılık diyenler kafalarını çevirip almanyada Türklere, amerikada zencilere ve kızlderililere, hatta çok uzağa gitmeyin.Batı trakyada soydaşlarımıza yapılanlara bir bakın..bakında ayrımılık neymiş 2. sınıf insan muamelesi nasıl oluyormuş bi görün..
    Ewet gördüm ve duydum.Siz ülkenin batısından sadece televizyonlarda gösterdiklerini görüyorsunuz ama işin bi de arka planı war.Ben Kürt olduğu için cv si daha iyi olmasına rağmen işe alınmayan gördüm.Kürt çocuğun konuşmasıyla dalga geçen öğretmenlerde gördüm.Ewet bunlar benim gördüğüm ve duyduğum şeyler...

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by sherryy
    Ewet gördüm ve duydum.Siz ülkenin batısından sadece televizyonlarda gösterdiklerini görüyorsunuz ama işin bi de arka planı war.Ben Kürt olduğu için cv si daha iyi olmasına rağmen işe alınmayan gördüm.Kürt çocuğun konuşmasıyla dalga geçen öğretmenlerde gördüm.Ewet bunlar benim gördüğüm ve duyduğum şeyler...
    kusur ararsan ohooo çok fazla biz genelden bahsediyoruz.böyle olaylar olmaz türiyede gerçrk türk bunu yapmaz.bu resmen ırkçılığa girer.ama şu var kimse buna hayır yok öyle birşey diyemezbu ülkede kürtlerin imajı belli.ama bunu onlar yaptı düzeltmekte onların ellerinde ama hiç düzelicek gibi durmuyorlar.
    bakıyoruz bursadan örnek verelim korsan cdleri onlar satıyor bursada son yakalanan kalpazanlar bir kürt çetesi daha bir sürü şey sayabilirm.ama bunlarla bütün doğuyu karalayamam.ben sadece bursadaki ve büyük şehirlerdeki kürtlerden bahsettim.ama şimdi bazlıları bunları farklı tarafa çekicek o yüzden ben şimdiden kendmi hazırladım.buyrun saldırabilirsiniz...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Kusra Bakmayın Yanlışlıkla Fazla Mesaj Yolladı

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Kusra Bakmayın Yanlışlıkla Fazla Mesaj Yolladı - Silinirse Seinirim

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Kusra bakmayın mesajın silinirse sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by gezenti
    kusur ararsan ohooo çok fazla biz genelden bahsediyoruz.böyle olaylar olmaz türiyede gerçrk türk bunu yapmaz.bu resmen ırkçılığa girer.ama şu var kimse buna hayır yok öyle birşey diyemezbu ülkede kürtlerin imajı belli.ama bunu onlar yaptı düzeltmekte onların ellerinde ama hiç düzelicek gibi durmuyorlar.
    bakıyoruz bursadan örnek verelim korsan cdleri onlar satıyor bursada son yakalanan kalpazanlar bir kürt çetesi daha bir sürü şey sayabilirm.ama bunlarla bütün doğuyu karalayamam.ben sadece bursadaki ve büyük şehirlerdeki kürtlerden bahsettim.ama şimdi bazlıları bunları farklı tarafa çekicek o yüzden ben şimdiden kendmi hazırladım.buyrun saldırabilirsiniz...
    Kürtlerin kötü bir imajı var demişsin.Bu imajı zaten siz oluşturuyonuz.Kürtdüm dedimi biri direk pkklı işe yaramaz damgasını vuruyorsunuz.Verdiğin örnekler doğru olabilir.O zaman ben de sana bunu diyeyim.Şu ana kadar gelen hüküğmetlerin hepsi yolsuzluk yaptı.Peki bu yolsuzluğu yapan başbakan,maliye bakanı vs.. Kürtmüydü.Hayır değildi.Bunların hepsi Türkdü.Şimdi hangisi daha büyük bi kalpazanlık oluyor.Kürdün yaptığı korsan cdmi,Türk başbakanın,bakanın yaptığı hortumculukmu bu devlete daha büyük zarar veriyor?.Bu ülkeye sadece Kürtler zarar vermiyor Türklerde veriyor ama nedense Türkler zarar verdiği göz ardı ediliyor

Nesil
    2005
    Yer

Kürtlerin kötü bir imajı var demişsin.Bu imajı zaten siz oluşturuyonuz.Kürtdüm dedimi biri direk pkklı işe yaramaz damgasını vuruyorsunuz.Verdiğin örnekler doğru olabilir.O zaman ben de sana bunu diyeyim.Şu ana kadar gelen hüküğmetlerin hepsi yolsuzluk yaptı.Peki bu yolsuzluğu yapan başbakan,maliye bakanı vs.. Kürtmüydü.Hayır değildi.Bunların hepsi Türkdü.Şimdi hangisi daha büyük bi kalpazanlık oluyor.Kürdün yaptığı korsan cdmi,Türk başbakanın,bakanın yaptığı hortumculukmu bu devlete daha büyük zarar veriyor?.Bu ülkeye sadece Kürtler zarar vermiyor Türklerde veriyor ama nedense Türkler zarar verdiği göz ardı ediliyor
    ya ettiğin hakaretlerin biri bini buldu.ya sen bana ne diyorsunya ben belki hükümetten daha çok savunuyorum kürtleri sen bana neler diyorsun.ama sen megolaman bir insansın yani ne anlatsam boş.sen takıl kafana göre.ama şunu diyeyim bu ülkede başbakanlar bölücülük yapmıyor.birde bir bakan vardı başbakan dediki gerekirse yaptırımlar uygularız dedi.karşıdan gelen cevapsa şöyledi buna kimsenin gücü yetmez benim arkamdaki oy potansiyeli 1 şehire bedeldir.burda da kastettiği arkasındaki aşirettir...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

ya ettiğin hakaretlerin biri bini buldu.ya sen bana ne diyorsunya ben belki hükümetten daha çok savunuyorum kürtleri sen bana neler diyorsun.ama sen megolaman bir insansın yani ne anlatsam boş.sen takıl kafana göre.ama şunu diyeyim bu ülkede başbakanlar bölücülük yapmıyor.birde bir bakan vardı başbakan dediki gerekirse yaptırımlar uygularız dedi.karşıdan gelen cevapsa şöyledi buna kimsenin gücü yetmez benim arkamdaki oy potansiyeli 1 şehire bedeldir.burda da kastettiği arkasındaki aşirettir...
    Yine hakaret yine hakaret.Ben ne dedim başbakan bakan yolsuzluk yaptı ddedim.Mesut Yılmaz mavi akım projesiyle türkiyeye en büyük kazığı attı.Unakıtanın yaptırdığı kaçak vilalar.Bunlar doğru mu değilmi.Şimdi ben bunları söyleyince hakaret etmişmi oluyorum.

Nesil
    2005
    Yer

Kürtlerin kötü bir imajı var demişsin.Bu imajı zaten siz oluşturuyonuz.Kürtdüm dedimi biri direk pkklı işe yaramaz damgasını vuruyorsunuz.
    beni son yazdığınla gerçekten güldürdün saolasın ben bunları kastetmiştim yoksa akpye küfret istersen beni ilgilendirmez...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

sen kürtmüsün de onları savunuyosun.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by leave_992
    ewet kürdüm ne oldu?

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by leave_992
    ewet kürt alicim ama onu ırkıyla yargılayamayız.biz faşist değiliz çünkü bunu sende biliyorsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

ewet kürt alicim ama onu ırkıyla yargılayamayız.biz faşist değiliz çünkü bunu sende biliyorsun...
    zaten yargılanacak bir ırkım yoktu ki yargılayacaksınız

Nesil
    2005
    Yer

zaten yargılanacak bir ırkım yoktu ki yargılayacaksınız
    ya bak sheryy ne zaman seni korusam sen bana direk saldırıyorsun saçma sapan şeyyler öküz altında buzağ arama...

Mesaj Yetkileri