Quote Originally Posted by johnhartson
Bursaspor konusunda bilgili olduğum için bu konuda Bursaspor'dan örnek vermek isterim.

Ben özellikle bu kulüp yöneticiliği konusunda müthiş profosyonel olan Sn.Levent KIZIL ve yönetici arkadaşlarının bu Anadolu Kulüpleri'nin gardı çok düşük denerek genelleme yapılan ve bu genelleme içinde olan Bursaspor ile yakalayacağı ciddi başarılar sonucu bu kötü kokuları Anadolu üzerinden kovarak bu konuda bir öncü, moral kaynağı ve bir örnek olacağından eminim. Şu anda Bursaspor'da "İstikrar" konusunda ilk adımlar atıldı ve bu konuda ileriye dönük projeler yapıldı ve bir kısım projelerin temelleri atıldı. Kurumsal anlamda en önemli adım Bursaspor Derneği şirket olacak ve Bursaspor AŞ ve Bursaspor Sportif A.Ş. kurulacak. Aralık / 2006 'da Türkiye'nin en modern tesisleri olacak Özlüce Tesisleri Bursaspor hizmetine sunulacak. Bu sene için en önemli adımlar bunlar olacak. 2007'de ve daha sonraki yıllarda planlı ve istikrarlı bir şekilde kurumsal ve sportif olarak projeler tek tek hayata geçirilmeye devam edilecek. Bunların arasında yeni stad projesi, gelirlerin giderleri aştığı bir bütçe sağlamak, gelir yaratacak çeşitli organizasyon ve projeler en önemlileri olacak. Bursaspor kendi ayakları üzerinde durabilen, borçsuz bir kulüp haline gelecek. Ayrıca eski yöneticiler toplamda 6 Milyon Dolarlık alacağını Bursaspor'a bağışlamışlar ve Bursaspor paydasında biz de varız diyerek önemli bir destek söz konusu olmuştu. Bu önemli bir rakam.

Sportif başarı anlamında Sn.Levent KIZIL'ın açıklamalarında net bir şekilde dile getirdiği "Anadolu'dan 5 sene içinde şampiyon çıkacaksa Bursaspor olacaktır" demesiydi. Bu anlamda Sn.Raşit ÇETİNER'in vereceği istikrarlı ve planlı bir rapor doğrultusunda Sayın Başkanımız ne gerekiyorsa saygın yönetici arkadaşları ile beraber gereğini yerine getirecektir.

bursaspor ve birkaç takımı dahaa ayrı tutmak gerek mutlaka.ayrıca ben de bursa lı sayılırım bu yüzden başarısını çok istiyorum.