1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Labelled Next Tuncay Şanlı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

BEnde ts liginde var hatta ben alt yapıya aldım bir kaçını baktım potansiyel yeteneği çok aldım nerdeyse bende böle 4-5 oyuncu var geleceğin Hakan Şükür leri dolu..... Dubbed the new Hakan Şükür....Yazısı var ....Bu oyuncuların potansiyel ve güncel yetenekleride olukça iyi heee....

Quote Originally Posted by Omerdinho
    Bende Gioda yi ilk aldigimda next walter samuel diyordu
    Şu an bende aldım ama yazmıyor öle bir şey bazen yazıyor bazen kaybolabiliyor demekki bendeki kaybolmuş...

Quote Originally Posted by GSARAY
    ewt o çıkıyoda bu oyunda wonderkid çıkan warmı hiç gördünüzmü ben gördüğümü hatırlamıyorum.
    Evet ben gördüm ama bende değildi ismini hatırlamıyorum..Harika çocuk demek....

bu oyuncuların potentıel yeterneklerını nerden anlıosun? oyncu ozellıklerındenmı ykksa baska bı yer dahamı var ve 20 uzerınden kac olmuskı dubbed the new hakan sukur yazıoo_? bırde baska turk goren varmı?

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Wink

Quote Originally Posted by istanbul1453
    BEnde ts liginde var hatta ben alt yapıya aldım bir kaçını baktım potansiyel yeteneği çok aldım nerdeyse bende böle 4-5 oyuncu var geleceğin Hakan Şükür leri dolu..... Dubbed the new Hakan Şükür....Yazısı var ....Bu oyuncuların potansiyel ve güncel yetenekleride olukça iyi heee....

Şu an bende aldım ama yazmıyor öle bir şey bazen yazıyor bazen kaybolabiliyor demekki bendeki kaybolmuş... ;
    aynen...
    aldigim ilk sezon oyle yaziyordu ikinci sezon kayboldu yedek kalmisti ondan olsa gerek )

Mesaj Yetkileri