Öncelikle şunu söylemek istiyorum.Olumsuz yorum yazacak arkadaşlar lütfen oyunu karalamaya çalışmayın, lütfen .
2005 Yılında SIGAMES ile EIDOS un ayrılığını sağır sultan bile biliyor.Ve yıllardır severek oynadığımız ,uğruna kız arkadaşlarımızı ektiğimiz, bizi yemeklere en son oturtan,derslere çalıştırmayan oyunumuzun adı artık CM değildi. CM ismi yerini FM ye bırakmıştı.Ama EIDOS CM yi diğer bir oyun geliştirici firma olan BGS ye verdi.Dağıtıcılığını yine EIDOS yapacaktı CM mizin.
Açıkçası ben dergi felan okumayan biriyidm ve FM nin Sigames tarafından yapıldığını bilmiyordum.
Cd ciye gittiğimde abi CM nezaman çıkacak dediğimde bana CM nin isminin değiştini Artık FM olduğunu söylediği an yıkıldım.Hemen CM nin resmi sitesine girdim ve bir baktımki 13 Martta CM5 çıkacak yazıyordu koskocaman yazılarla.
Bu benim için fevkalade bir haber olmuştu.Gittim salak gibi parayı bastım ve CM5 i aldım.Bu hayal kırıklığını hayatım boyunca yaşamamışımdır herhalde.2 Aurelio, sağ ayak Sergen Yalçın, Yedek Takımlar ruslar ve azeri isimleriye dolu ama ülkesinde türk yazan oyuncular, tamamen beni şoke etmişti.Gittim hemen FM aldım.FM yi beğendim ama inanınki sırf CM nin ismi var die CM 5 i tam Aralık 2005 e kadar oynadım

.
CM2006 benim için farklı bir yere sahip.Çünkü bu oyun bana en hoş gelen CM serisi olmuştur.İnanın neden bilmiyorum ama en güzel CM bana göre CM2006.CM 2006 için Skin , data güncelleme gibi yamalar yapıyorum ve oyunumdan gayet memnunum.
Böyle bir açıklamadan sonra gelelim asıl konumuza.BGS firmasının yapmış olduğu Championship Manager 2007 den neler bekliyorsunuz? Ne gibi özellikler eklemesini bekliyorsunuz?