Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 242 sonuç

Konu: BarceloGS 06/07 Seasons FM Update V3

Nesil
    2005
    Yer
    ali sami yen

Quote Originally Posted by Azer
    direk önyargı göstermeyelim o zaman.forumun geri kalanına bakarsan 2.yamayla ilgili en cok abartı diyen bendim gs ye.bunu barcelogs kardeşimde biliyor.ama bunda hiç bişey yok.bu takım mahelle takımı değil.şampiyon.gücünün ne olması bekleniyor anlamıyorum.isme göre değil yeteneğe göre.lütfen artık abartı demeyin.arda örneğini bida veriyorum.isterseniz bida bakın arda fazlamı eksikmi.galatasaray normaldir lütfen bu konu uzamansın artık

tekrar ediyorum ben zaten fanatik galatasaraylıyım...keşke butun adamlar 4/4 luk olsa ama eğer denildiği gibiyse oyunun zevki kaçar diye bi yamaya karar vermek zorundaydım ve bazı küçük transfer eksiklikleri vardı..neyse ikinizn de updateini denicem iyi olanını kullanırım elinize sağlık..

Nesil
    2006

fenerın yenı transferlerı yapıldı mı acaba bu arada forma yenı katıldım herkese slm barca kardesım elıne saglık cok gulzel ıs cıkarmıssın herkes ısını ıcra ederken kendınden bırsey katacak adamda tuttugu takımdan katmıs normal

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by tiberias
    fenerın yenı transferlerı yapıldı mı acaba bu arada forma yenı katıldım herkese slm barca kardesım elıne saglık cok gulzel ıs cıkarmıssın herkes ısını ıcra ederken kendınden bırsey katacak adamda tuttugu takımdan katmıs normal
    Evet tüm yeni transferler eklendi kardeş.

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

saolasın, biseyi merak ediyorum, sadece ilk mesajı okudum, GS'de ki gençlerin güçleri düzenlemeyi yaptın mı, 2-3 sene sonra ronaldinho gibi oluyolardı hespi =)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Onlar içinde düzenleme yapıldı. Gs gençlerinin hepsinin finansal durumu ve özellikleri normale düşürüldü.

Nesil
    2006

kardes ben verdıgın lınke tıklayınca ulasamıyorum bır turlu sayfaya lınke bır bakar mısın

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

bu update de güzel olmuş...

Lİnkte Sorun Var Yardim Edİnnn

teşekkürler güzel çalışma kardeşim

Nesil
    2006

kardes bu arada acıkca lınkı yazabılırısın cok sevınırım

Kankİ Rapİdde Kutu İÇİndekİ Şİfreyİ Yazdiktan Sonra Saytfa GÖrÜntÜlenemİyor

tmam düzeldi şu anda indiriorum

Nesil
    2006

sagolasın kardes lınk calısıyo supersınız walla

3Line saĞLık barceLo kardes..suan iniyo bakaLım nasıL...

hocam ben bunu yükledim oyunum türkçe idi fakat yükleyince ingilizceye döndü bu konuda ne yapabiliriz?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Türkçeyi silip yeniden kurarsan sorun düzelir...

türkçe yamayı sildim tekrar kurdum yine aynı dil ingilizce....

tamam dostum reset atınca düzeldi türkçe oldu eyw

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Allah Allah ben türkçe yamayı kurduğumda sorun çıkmadı. Ayarlar kısmında dil seçeneklerine bir baksan.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

kardeş eline koluna sağlık da gökmen yıldıran'ı niye databaseden silmedin anlamadım yine de sağol güzel bi çalışma

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Eline Saglık ama sen demişinki son sampiyonlar oyuna aktarıldı son sampiyonarı oyuna aktartıgın takdirde tarihleride yapman gerek yapmazsan bence oyun çöker bunuda yapmak yıllar gerektirir Bana Göre oyun çökmüstür ama EMEĞE SAYGI

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by BaD BoY
    Eline Saglık ama sen demişinki son sampiyonlar oyuna aktarıldı son sampiyonarı oyuna aktartıgın takdirde tarihleride yapman gerek yapmazsan bence oyun çöker bunuda yapmak yıllar gerektirir Bana Göre oyun çökmüstür ama EMEĞE SAYGI
    Oyun çöktü möktü diye birşey söz konusu değil. 1. versiyonunu çıkardığımda son şampiyonlar neden eklenmedi diye yoğun talep oldu. Hatta birçok ülkenin Football Manager adına çıkan güncellemelerinde son şampiyonlar eklenmiş. Bu konuda senin gibi düşünenlerin sayısı da çok azdır.

Zaten 06/07 adı üzerine çıkan neredeyse tüm yamalarda son şampiyonlar var.

Nesil
    2005
    Yer
    ali sami yen

Quote Originally Posted by BaD BoY

fm 2007 yi şimdiden oynamak istiyosun galiba ama bunun mümkün olmadığını da kendin bunu söyleyerk belirtiyosun..oyun çöktü diyerek başkalarının yamadan vazgeçmesine neden olman yanlış..son şampion galatasaray yazıldı yani geçen seneki fenerbahçenin şampiyonluğu silindi sanıyorum kimse de bunu pek umursamaz zaten diğer liglerde genellikle eski senenin şampiyonları şampiyon oldu..

Quote Originally Posted by BarceloGS
    Allah Allah ben türkçe yamayı kurduğumda sorun çıkmadı. Ayarlar kısmında dil seçeneklerine bir baksan.
    tamam kardeş reset atınca sorun ortadan kalktı tekrar eline sağlık

Nesil
    2006
    Yer
    Ölümüne BulancaK

Kardeş Ellerine Sağlık,Çok Saol

bu yamayı attım türkçe fmyi çalıştırdım hata vrdi daha önce vermiyordu

Nesil
    2005
    Yer
    ali sami yen

inanırmısınız bilmiyorum ama az önce 3 gunde 5.formatımı attım bilgisayara çünkü fm işini bi türlü halledemedim..oyun gayet guzel çalışıyor türkçe 6.0.3 fln ama nezaman bu yamayı indiriyorum ya oyun açılmıyo ya yeni oyun kurarken hata veriyo..bi bilgi verebilirmisiniz?

aynen bende de öyle oldu yama oyunun içine ettin vallahi ya napcam bilmiyorum türkçe yamada çalışmıyor

kardeş emeğine sağlık sağolasın.

sonunda yeni kadrolarla oynıycaz.

sayende

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

inanırmısınız bilmiyorum ama az önce 3 gunde 5.formatımı attım bilgisayara çünkü fm işini bi türlü halledemedim..oyun gayet guzel çalışıyor türkçe 6.0.3 fln ama nezaman bu yamayı indiriyorum ya oyun açılmıyo ya yeni oyun kurarken hata veriyo..bi bilgi verebilirmisiniz?

aynen bende de öyle oldu yama oyunun içine ettin vallahi ya napcam bilmiyorum türkçe yamada çalışmıyo

İkinizinde de aynı hatanın olması bana bir garip geldi. Türkçe güncellemenin yama üzerinde çalışıp çalışmadığını birçok kez test ettimemin olmak içinç Böyle bir sorunla birkaç kişide karşılaşıyorum 1000e yakın kişi indirmesine rağmen. Sorununuz yamayı düzensiz şekilde kurmanız ya da işi pratiğe almamamızdan kaynaklanıyor.

Bu arada Canalia yama oyunun içine ediyosa yamayı kullanmakta niye kararlısın bunu anlayamadım. İkinizde aynı bir tutum içindesiniz.

kararlı değilim içine attım hata verdi sildim geçmedi yani içine etti şimdi de sildim oyunu yine kurcam

r nasıl indirecegim bunu ben? indirenlerden birisi hemenpaylasa koyamaz mı acaba? rapidshare kadar sorunlu bir site gormedim.

yav şifere yanlış turksportal yazıyom olmuyo

Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri