Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: 'Vefa' bir semt adıymış

Default 'Vefa' bir semt adıymış

Sarı-Kırmızılı kulüpte geçtiğimiz günlerde tam anlamıyla büyük bir vefasızlığın altına imza atıldı. Daha önce Fatih Terim'in yardımcılığını yaptığı dönemde, Sarı-Kırmızılı takımda başta UEFA Kupası ve Süper Kupa olmak üzere sayısız Lig ve Kupa şampiyonluğu yaşayan Bülent Ünder'in işine son verildi. Olayın bu kısmı sıradan bir yol ayrılığı gibi gözükürken, kulübün işten çıkarmalarda izlediği yöntem özellikle taraftarlar ve camianın içindeki isimlerce oldukça yadırgandı.

Mektupla bildirdiler

Sezon başında Bülent Ünder'in işine son verme kararı olan yönetimin bu haberi Ünder'e bir mektup aracılığıyla tebliğ ettiği ortaya çıktı. Florya'da rutin işine gelen Bülent Ünder, masasında özetle “İşinize son verilmiştir” yazısıyla şoka uğrarken, basketbol şubesi çalışanlarının da benzer şekilde kulüpten uzaklaştırıldığı öğrenildi. Başta basketbol şubesi menaceri Barış Aydın olmak üzere Müge Beralp ve Gürkan Zerol'un da aynı yöntemle, yüzyüze bir görüşme olmadan işlerine son verilmesi kafaları karıştırırken, kulüpten konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

05.09.2006

Kaynak : Fanatik

çok büyük ayıp... bu kadar terbiyesizlik olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İşten cıkarmanında bi adabı olur.. Çok büyük terbiyesizlik etmisler
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

inş yalan haberdir...yalansa resmi siteden yalanlama yayınlanır bakalım nolcak...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mahoo
    inş yalan haberdir...yalansa resmi siteden yalanlama yayınlanır bakalım nolcak...
    Böyle bir konuda yalan haber yapılacağını sanmıyorum.Yönetim çok büyük ayp etmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fanatik'ten pek yalan haber çıkmaz ama eğer böyle bir ayıp yapıldıysa Galatasaray'ın ne kadar ciddi olmayan, menfaatçi ve hantal bir yönetime sahip olduğunu gösteriyor. Bülent Ünder gibi bir adamın işine son verilirmi çok şaştım doğrusu. Geçen yıl şampiyonlukta rakipleri çok iyi derece analiz edip, futbolcu ve teknik heyete gerekli bilgileri veren kişiydi. Yani şampiyonlukta payı büyüktü. İşte Galatasaray için bu sezon en zor anlar Bülent Ünder'in olmadığı zamanlardır.

Bu yönetimin son zamanlardaki hal ve hareketleriyle sonu hüsrana dönüşebilir. Benden söylemesi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

galatasaray yönetimi zaten son zamanlarda böyle cok olaya imza atmaya basladı bülenti göndermesi ergüne kendine klüp bul demesi bunun örnekleridir

Nesil
    2005
    Yer
    ev

yazık Galatasaray camiasının aile şeklindeki yapısına hiç ama hiç yakışmayan davranışlar bunlar eskiden de yaşananlar vardı ve şimdide bunlar onlara eklendi uamrım bu hal ve tavır böyle sürüp gitmez

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

şu ana kadar resmi sitede bu konuda bi açıklama yok, ama gerçekten böyle olmuşsa hiç yakışmamış..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Her klubun bazı değerleri vardır.Bizim klubun değerlerinden biri olan bülent Ünder in görevine bu şekilde son veren yönetini kınıyorum

Galatasaray son yıllarda parasızlık yüzündenmidir bilinmez ''vefa'' sözçüğünü tamamen unuttu...

çok büyük AYIP yapmışlar. herşeyin bir yolu yordamı var

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

bu kadar da olmaz yaa.bu yapılanlar 1 değil 2 değil.bu yapılan tebiyesizliktir.herşeyin olması gereken bir şekli wardır.bu yapılan ayıptır.insanı gs den soğutuyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

yanında çalışan birisi böylemi Çıkarılır işinden yaaa Yazık

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Gerçekten çok ayıp.

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

walla ya yazık bea

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten yönetim asıl terbiyesizliği Bülent Ünder'i Gerets'in yardımcısı olarak görevlendirmeyerek yapmıştı.Bülent Ünder kulüpte araştırmacı olarak çalışıyordu.Oysa ben Fatih Terim'in yardımcılığını yapan birinin teknik birikimine zaman zaman Gerets'in de ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.Bülent Ünder Gerets'in yardımcılarından biri olsaydı daha iyi olurdu.Şimdi de görevine son vermişler.Yönetimin hiçbir sebep göstermeden bunu yapması büyük terbiyesizliktir.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bülent Korkmaz , Hakan Ünsal vs
    Sırada kim var acaba ?
    Hakan şükür ?
    Ergün ?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ayıp hatadan bir an önce dönülmeli yoksa kara bir lekedir.küçük bir olay gibi duruyor ama altında çok büyük bir ayıp yatıyor.VEFASIZLIK!!

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

siteden yalanlama kesin gelir olay büyürse. şöle yazarlar. biz konusup koklasıp ayrıldık. hiç bi gürültü patırtı olmadı. gerceklerin bi kısmını örterler mutlaka

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

resmi siteden olay hakkında hiçbir açıklama olmadı halaa..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar ne dediğinizin farkında mısınız? "Çok büyük ayıp." "Yapılmaması lazımdı." vs. vs. diyip duruyorsunuz. "Böyle işten çıkarılmaz." diyorsunuz. Sizin dünyadan haberiniz yok o zaman. Böyle de işten çıkarılır ve hatta çok daha kötü şekillerde de işten çıkarılır. Kapıdan içeriye bile alınmıyor insanlar sabah işlerine gittiklerinde, masalarındakiler ise başkası yarafından bir poşete tıkıştırılıp veriliyor. İşten çıkarma adabı diye bir şey yok yani günümüz serbest piyasasında ki buna futbol piyasası da dahil. Keşke öyle bir adab olsa!

Diğer yandan neden çıkarıldığını biliyor mu aranızdan biri de bu şekilde yorumlarda bulunabiliyorsunuz? Belki yeni bir yapılanma söz konusu ya da belki Bülent Ünder yenir yutulur olmayan bir harekette bulundu. Biliyor musunuz ne olduğunu? Bilmediğinize göre böyle yorumlarda bulunmayın. Ben demiyorum yönetim sütten çıkma ak kaşık ama her olayda da bütün suç yönetim kadrosunda olmaz, olamaz. Bir hikaye vardır ya, hakim, hırsız ve evsahibi arasında. Sonunda evsahibi "Hırsızın hiç mi suçu yok?" der. Bu da o hesap.

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

böyle bir şeyi Galatasaray yönetiminden beklemezdim

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by Gravity
    Arkadaşlar ne dediğinizin farkında mısınız? "Çok büyük ayıp." "Yapılmaması lazımdı." vs. vs. diyip duruyorsunuz. "Böyle işten çıkarılmaz." diyorsunuz. Sizin dünyadan haberiniz yok o zaman. Böyle de işten çıkarılır ve hatta çok daha kötü şekillerde de işten çıkarılır. Kapıdan içeriye bile alınmıyor insanlar sabah işlerine gittiklerinde, masalarındakiler ise başkası yarafından bir poşete tıkıştırılıp veriliyor. İşten çıkarma adabı diye bir şey yok yani günümüz serbest piyasasında ki buna futbol piyasası da dahil. Keşke öyle bir adab olsa!

Diğer yandan neden çıkarıldığını biliyor mu aranızdan biri de bu şekilde yorumlarda bulunabiliyorsunuz? Belki yeni bir yapılanma söz konusu ya da belki Bülent Ünder yenir yutulur olmayan bir harekette bulundu. Biliyor musunuz ne olduğunu? Bilmediğinize göre böyle yorumlarda bulunmayın. Ben demiyorum yönetim sütten çıkma ak kaşık ama her olayda da bütün suç yönetim kadrosunda olmaz, olamaz. Bir hikaye vardır ya, hakim, hırsız ve evsahibi arasında. Sonunda evsahibi "Hırsızın hiç mi suçu yok?" der. Bu da o hesap.
    arkadaşım umarım olmaz ama başına gelince anlarsın!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scolari12111
    arkadaşım umarım olmaz ama başına gelince anlarsın!
    Geldi de konuşuyoruz herhalde! Öğrencilik zamanımdı, çok önemsemiyordum çıkarılmayı filan ama işimi iyi yaptığımı bildiğim halde masama çıkmama bile izin verilmedi. Kadroda yapılan daraltma nedeniyle benim gibi henüz öğrenci olan birkaç arkadaşım daha ve gereksiz olduğu düşünülenler çıkartılmıştı çalıştığım şirkette. Türkiye gibi neredeyse her koşulun işverenden yana olduğu piyasalarda her şey olur ve olanlar yadırganamaz ne yazık ki. Diğer yandan ikinci paragrafı okudun mu onu da çok merak ediyorum açıkcası.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Geldi de konuşuyoruz herhalde! Öğrencilik zamanımdı, çok önemsemiyordum çıkarılmayı filan ama işimi iyi yaptığımı bildiğim halde masama çıkmama bile izin verilmedi. Kadroda yapılan daraltma nedeniyle benim gibi henüz öğrenci olan birkaç arkadaşım daha ve gereksiz olduğu düşünülenler çıkartılmıştı çalıştığım şirkette. Türkiye gibi neredeyse her koşulun işverenden yana olduğu piyasalarda her şey olur ve olanlar yadırganamaz ne yazık ki. Diğer yandan ikinci paragrafı okudun mu onu da çok merak ediyorum açıkcası.
    evet okudum ama tartıştığımız o değil usulü tartışıyoruz.şu lafın çok doğru işverenden yana olduğu herşeyin.kapitalizmin hakim olduğu piyasalar da ve daha önemlsii iş çevrelerinde bunlar normal ama bu terbiyesizlik olmayacağı anlamına gelmez.buna ve kapitalizme hayır!!! şimdi siyaset filan demeyin sakın.

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

benim de başıma benzeri gelmişti, rencide edici şekilde işten çıkartmalar, rezil etmeler dahi oluyor iş hayatında. Sebebi nedir bilmiyorum, ama çıkarma şeklinde tuhaflık yok. Kapitalizm diyen arkadaşlar acaba o tür işleri yapan insanların aldıkları maaş ve verdikleri emek arasında nasıl bir uçurum olduğunu bilmiyorlar mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    benim de başıma benzeri gelmişti, rencide edici şekilde işten çıkartmalar, rezil etmeler dahi oluyor iş hayatında. Sebebi nedir bilmiyorum, ama çıkarma şeklinde tuhaflık yok. Kapitalizm diyen arkadaşlar acaba o tür işleri yapan insanların aldıkları maaş ve verdikleri emek arasında nasıl bir uçurum olduğunu bilmiyorlar mı ?

o da kapitalizmin bir sonucu şimdi açacağım siyaset olacaak.ama en kolayından açlık sınırı 1.500 ytl asgari ücret 400 ytl.bu uçurum ne olacaak?

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

nedir peki bilinmeyenler ya da günyüzü görmeyen meseleler..
    Galatasaray diyoruz başka bişey değil, Galatasaray Kültürü ile yetişmişlik diyoruz, Gelenekler diyoruz !!!
    ne olursa olsun bu insanlar sadece Bülent Ünder için konuşmuyorum Galatasaray'a bişeyler vermiş, emek harcamış ve hiçte uygun olmayan bi üslupla, yakışmayacak tarzda muamele görenlerden bahsediyorum..
    okan alındı, alınırken ne muhabetler döndü dün öyle-böyle diyenler bugün şöyle dediler o zaman, neymiş vefaymış.. eğer olacaksa vefa Bülent Ünder gibi adamlara olmalıdır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nart_susruko
    nedir peki bilinmeyenler ya da günyüzü görmeyen meseleler...
    Bilmiyorum ki. Sen de bilmiyorsun ya da başka birisi de bilmiyor. Yönetim ve Bülent Ünder hariç kimse bilmiyor. Bu durumda ben de diyorum ki neden her zaman suçu Galatasaray yönetimine atıyoruz ki? Belki yaptıkları doğru ve haklı bir hareket. Bir şey bilmediğimiz için yok vefasızlıkmış, yok terbiyesizlikmiş vb. şeyler diyemeyiz konu hakkında. Bunları söylediğimiz taraf haklıysa konusunda o zaman biz çamur atmış oluruz ki çok kötü bulduğumuz hareketten daha kötü bir davranışta bulunmuş oluruz. Benim söylediğim budur.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Bilmiyorum ki. Sen de bilmiyorsun ya da başka birisi de bilmiyor. Yönetim ve Bülent Ünder hariç kimse bilmiyor. Bu durumda ben de diyorum ki neden her zaman suçu Galatasaray yönetimine atıyoruz ki? Belki yaptıkları doğru ve haklı bir hareket. Bir şey bilmediğimiz için yok vefasızlıkmış, yok terbiyesizlikmiş vb. şeyler diyemeyiz konu hakkında. Bunları söylediğimiz taraf haklıysa konusunda o zaman biz çamur atmış oluruz ki çok kötü bulduğumuz hareketten daha kötü bir davranışta bulunmuş oluruz. Benim söylediğim budur.
    söylediklerinde haklısın ama sonuçta önceden buna benzer şeyler olduğu için herkeste ona göre veriyor tepkisini..
    2 gün oldu bu haber çıkalı, ne bir yalanlama nede bir doğrulama yok piyasada..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri