Quote Originally Posted by gezenti
kusur ararsan ohooo çok fazla biz genelden bahsediyoruz.böyle olaylar olmaz türiyede gerçrk türk bunu yapmaz.bu resmen ırkçılığa girer.ama şu var kimse buna hayır yok öyle birşey diyemezbu ülkede kürtlerin imajı belli.ama bunu onlar yaptı düzeltmekte onların ellerinde ama hiç düzelicek gibi durmuyorlar.
bakıyoruz bursadan örnek verelim korsan cdleri onlar satıyor bursada son yakalanan kalpazanlar bir kürt çetesi daha bir sürü şey sayabilirm.ama bunlarla bütün doğuyu karalayamam.ben sadece bursadaki ve büyük şehirlerdeki kürtlerden bahsettim.ama şimdi bazlıları bunları farklı tarafa çekicek o yüzden ben şimdiden kendmi hazırladım.buyrun saldırabilirsiniz...
Kürtlerin kötü bir imajı var demişsin.Bu imajı zaten siz oluşturuyonuz.Kürtdüm dedimi biri direk pkklı işe yaramaz damgasını vuruyorsunuz.Verdiğin örnekler doğru olabilir.O zaman ben de sana bunu diyeyim.Şu ana kadar gelen hüküğmetlerin hepsi yolsuzluk yaptı.Peki bu yolsuzluğu yapan başbakan,maliye bakanı vs.. Kürtmüydü.Hayır değildi.Bunların hepsi Türkdü.Şimdi hangisi daha büyük bi kalpazanlık oluyor.Kürdün yaptığı korsan cdmi,Türk başbakanın,bakanın yaptığı hortumculukmu bu devlete daha büyük zarar veriyor?.Bu ülkeye sadece Kürtler zarar vermiyor Türklerde veriyor ama nedense Türkler zarar verdiği göz ardı ediliyor