Quote Originally Posted by sherryy
Kürtlerin kötü bir imajı var demişsin.Bu imajı zaten siz oluşturuyonuz.Kürtdüm dedimi biri direk pkklı işe yaramaz damgasını vuruyorsunuz.Verdiğin örnekler doğru olabilir.O zaman ben de sana bunu diyeyim.Şu ana kadar gelen hüküğmetlerin hepsi yolsuzluk yaptı.Peki bu yolsuzluğu yapan başbakan,maliye bakanı vs.. Kürtmüydü.Hayır değildi.Bunların hepsi Türkdü.Şimdi hangisi daha büyük bi kalpazanlık oluyor.Kürdün yaptığı korsan cdmi,Türk başbakanın,bakanın yaptığı hortumculukmu bu devlete daha büyük zarar veriyor?.Bu ülkeye sadece Kürtler zarar vermiyor Türklerde veriyor ama nedense Türkler zarar verdiği göz ardı ediliyor
ya ettiğin hakaretlerin biri bini buldu.ya sen bana ne diyorsunya ben belki hükümetten daha çok savunuyorum kürtleri sen bana neler diyorsun.ama sen megolaman bir insansın yani ne anlatsam boş.sen takıl kafana göre.ama şunu diyeyim bu ülkede başbakanlar bölücülük yapmıyor.birde bir bakan vardı başbakan dediki gerekirse yaptırımlar uygularız dedi.karşıdan gelen cevapsa şöyledi buna kimsenin gücü yetmez benim arkamdaki oy potansiyeli 1 şehire bedeldir.burda da kastettiği arkasındaki aşirettir...