Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 70 sonuç

Konu: Pkk'ya Adam Çağırma(1. ağızdan)

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Valla neden kimse çözüm olarak peki bizde o adamın dediği gibi kürtlere geniş iş imkanı eğitim imkanı insanca yaşayabilme imkanı verelim önerisi yapmamış merak ettim pkk nın kökünü kazımakdan kolay ne var ama neden onları kahramanlaştıralımki neden önce kürtlere 2.sınıf insan muamelesi yapmayı bırakıp kendi tarafımıza çekmeyelim daha sonra işler daha kolay olmaz mı?

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

iide usta oraya doktor göderiyorsun sonra 80 yaşındaki ağa diye tabir edilen adamı son anda getiriyorlar adam hakkı rahmetine kavuşuyor ama diğer aşiret adamları biz sana ağamızı sağlam getirdik sen öldürdün diyorlar ve adamı ortadan kaldırıyorlar.
    şimdi size soruyorum buraya kim bir devlet görevlisi olarak gitmek ister???

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by gezenti
    iide usta oraya doktor göderiyorsun sonra 80 yaşındaki ağa diye tabir edilen adamı son anda getiriyorlar adam hakkı rahmetine kavuşuyor ama diğer aşiret adamları biz sana ağamızı sağlam getirdik sen öldürdün diyorlar ve adamı ortadan kaldırıyorlar.
    şimdi size soruyorum buraya kim bir devlet görevlisi olarak gitmek ister???
    bu yazdığın mesaj sana mantıklı geliyorsa helal sana çok güzel bir düşünce tarzı

bnce kürtlerin hiçbir suçu yok.... suç onlara yeterince değer vermeyen geçmiş hükümetlerde...ordaki türk askerlere terörist öldürme başına blli miktar para veriyorlar...maaalesef bu ölen teröristlerde blli nedenlerle kandırılan bazı kürtler...tabi bunların çocukları da babalarının ölümü için askerine para veren hükümet e karşı savaşmak içn genç yaşta alıyo silahı çıkıyo dağlara bnce bu çok doğal bi durum kndimi o çocukların yerine koyuyorm da sanırım bnde dağa çıkardım böyle bir durumda...tek çözüm oraya gerekli desteği sağlayıp kürtleri dağa çıkmak zorunda bırakmamak...bu desteği günümüz hükümeti yeterince yapmaya çalışıyor fakat geçmiş hükümetlerin hazırladığı zemin çok kötü olduğundan blli dereceden sora netice veremiyor maalesef...

Quote Originally Posted by sherryy
    bu yazdığın mesaj sana mantıklı geliyorsa helal sana çok güzel bir düşünce tarzı
    mantıksız mı peki bu filmlerede kaç kere konu oldu.benim bu yazdığım doğrudur ama yanlış bir düşüncedir benim düşüncemde bu değildir ama genel olarak bu düşünce yaygındır.herşeyi kendinize göre yazıyorsunuz.bizim ocağa bok attınız tkpnin foyası ortaya çıkınca hiç o konudan bahsetmedin.allah aşkına tkpnin resimlerini yayınlarmısın.
    not:ben gokhan arslan yani gezenti tümay kardeşimin nickinden yazıyorum...

Quote Originally Posted by Asi ÇocUk_16
    mantıksız mı peki bu filmlerede kaç kere konu oldu.benim bu yazdığım doğrudur ama yanlış bir düşüncedir benim düşüncemde bu değildir ama genel olarak bu düşünce yaygındır.herşeyi kendinize göre yazıyorsunuz.bizim ocağa bok attınız tkpnin foyası ortaya çıkınca hiç o konudan bahsetmedin.allah aşkına tkpnin resimlerini yayınlarmısın.
    uslübuna dikkat et...

Nesil
    2005
    Yer

Yokya aynı şeyi burda kaç kere siz söylediniz biz söyleyince üslubuna dikkat oldu suda getireyimmi???

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Quote Originally Posted by Asi ÇocUk_16
    o bu olayları konu alan filimleri acaba kimler yapdı veya planladı?

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by kral_67
    o bu olayları konu alan filimleri acaba kimler yapdı veya planladı?
    walla bu filmleri yapanların hepsi çoookkk büyük sinema duayenleri vede yönetmenleri...

herşey devletin suçu dimi? terörist öldürmek büyük suç arkadaşlar susun bırakın onlar bizi öldürsünde topraklarımıza sahip çıksınlar savunmayın bakıyım ülkeyi ayıp ayıp

ark. önemlı olan kürt olması çerkez olması veya laz olması değil hepsı bızım kardesımız ama bazı kürtler vardır bnım vatanım türkiye bayrağım ay yıldız der bazıları vardır kürdistan için uğrasır işte bunlardır asıl ölmesı gereknler çünkü bölücülük yapıyolar türkiyeyi bölmeye çalısıyolar yoksa türk kürt deıl sorun sorun kürtçülük yapan kürtte

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kral_67
    Valla neden kimse çözüm olarak peki bizde o adamın dediği gibi kürtlere geniş iş imkanı eğitim imkanı insanca yaşayabilme imkanı verelim önerisi yapmamış merak ettim pkk nın kökünü kazımakdan kolay ne var ama neden onları kahramanlaştıralımki neden önce kürtlere 2.sınıf insan muamelesi yapmayı bırakıp kendi tarafımıza çekmeyelim daha sonra işler daha kolay olmaz mı?
    ayrımcılık mı ?
    hangi ayrım..nedir ayrımcılık..siz bir kürdün kürt olduğu için türkiyede yüzüne tükürüldüğünü,yada binbir küfüre maruz kaldığını, kürt olduğu için üniveriste eğitimini bile alamadığını, kürt olduğu için soykırmılarının yapıldığını, dini inançlarına kısıtlama getirildiğini duydunuz mu ? ? ?zorla gavur adı vermek zoruna kalan var mı çocukarına
    ne ayırımcılığı..ayırımcılık diyenler kafalarını çevirip almanyada Türklere, amerikada zencilere ve kızlderililere, hatta çok uzağa gitmeyin.Batı trakyada soydaşlarımıza yapılanlara bir bakın..bakında ayrımılık neymiş 2. sınıf insan muamelesi nasıl oluyormuş bi görün..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Vatanını sevenin her zaman basımızın üstünde yeri olur ne olursa olsun yalnız benim anlamadıgım bu pkk yı destekleyen kürtler TÜRK kimligi tasımıyormu ?Doguda pkk yı destekleyen cok insan var cok buna karsılık onlara karsı olanda cok insan var bu işin cözümü k.ırak'a girmek
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by DeDe
    ayrımcılık mı ?
    hangi ayrım..nedir ayrımcılık..siz bir kürdün kürt olduğu için türkiyede yüzüne tükürüldüğünü,yada binbir küfüre maruz kaldığını, kürt olduğu için üniveriste eğitimini bile alamadığını, kürt olduğu için soykırmılarının yapıldığını, dini inançlarına kısıtlama getirildiğini duydunuz mu ? ? ?zorla gavur adı vermek zoruna kalan var mı çocukarına
    ne ayırımcılığı..ayırımcılık diyenler kafalarını çevirip almanyada Türklere, amerikada zencilere ve kızlderililere, hatta çok uzağa gitmeyin.Batı trakyada soydaşlarımıza yapılanlara bir bakın..bakında ayrımılık neymiş 2. sınıf insan muamelesi nasıl oluyormuş bi görün..
    Ewet gördüm ve duydum.Siz ülkenin batısından sadece televizyonlarda gösterdiklerini görüyorsunuz ama işin bi de arka planı war.Ben Kürt olduğu için cv si daha iyi olmasına rağmen işe alınmayan gördüm.Kürt çocuğun konuşmasıyla dalga geçen öğretmenlerde gördüm.Ewet bunlar benim gördüğüm ve duyduğum şeyler...

Nesil
    2005
    Yer

Ewet gördüm ve duydum.Siz ülkenin batısından sadece televizyonlarda gösterdiklerini görüyorsunuz ama işin bi de arka planı war.Ben Kürt olduğu için cv si daha iyi olmasına rağmen işe alınmayan gördüm.Kürt çocuğun konuşmasıyla dalga geçen öğretmenlerde gördüm.Ewet bunlar benim gördüğüm ve duyduğum şeyler...
    kusur ararsan ohooo çok fazla biz genelden bahsediyoruz.böyle olaylar olmaz türiyede gerçrk türk bunu yapmaz.bu resmen ırkçılığa girer.ama şu var kimse buna hayır yok öyle birşey diyemezbu ülkede kürtlerin imajı belli.ama bunu onlar yaptı düzeltmekte onların ellerinde ama hiç düzelicek gibi durmuyorlar.
    bakıyoruz bursadan örnek verelim korsan cdleri onlar satıyor bursada son yakalanan kalpazanlar bir kürt çetesi daha bir sürü şey sayabilirm.ama bunlarla bütün doğuyu karalayamam.ben sadece bursadaki ve büyük şehirlerdeki kürtlerden bahsettim.ama şimdi bazlıları bunları farklı tarafa çekicek o yüzden ben şimdiden kendmi hazırladım.buyrun saldırabilirsiniz...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Kusra Bakmayın Yanlışlıkla Fazla Mesaj Yolladı

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Kusra Bakmayın Yanlışlıkla Fazla Mesaj Yolladı - Silinirse Seinirim

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Kusra bakmayın mesajın silinirse sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Gezenti Kardeşim Bi Konu Açtı - Herkes Birbirne Düşmüş Size Ne KArdeşim Kürtlerden - Şimdimi Aklınıza Geldi Savunmak - Sanki Doğu batı Ayrılmış Burdaki Adamlar Bize ne Kürtlerden Bırakın Nabarlarsa Yapsınlar - Konu Pkk İle Başladı İçine Kürtleride Kattınız - Devletide Kattınız - Korsan Cdleride Kattınız - Amerikayı zenileri kızılderilileri de ne Bu A.* Bakalım Sonunuz Nolacak

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

kusur ararsan ohooo çok fazla biz genelden bahsediyoruz.böyle olaylar olmaz türiyede gerçrk türk bunu yapmaz.bu resmen ırkçılığa girer.ama şu var kimse buna hayır yok öyle birşey diyemezbu ülkede kürtlerin imajı belli.ama bunu onlar yaptı düzeltmekte onların ellerinde ama hiç düzelicek gibi durmuyorlar.
    bakıyoruz bursadan örnek verelim korsan cdleri onlar satıyor bursada son yakalanan kalpazanlar bir kürt çetesi daha bir sürü şey sayabilirm.ama bunlarla bütün doğuyu karalayamam.ben sadece bursadaki ve büyük şehirlerdeki kürtlerden bahsettim.ama şimdi bazlıları bunları farklı tarafa çekicek o yüzden ben şimdiden kendmi hazırladım.buyrun saldırabilirsiniz...
    Kürtlerin kötü bir imajı var demişsin.Bu imajı zaten siz oluşturuyonuz.Kürtdüm dedimi biri direk pkklı işe yaramaz damgasını vuruyorsunuz.Verdiğin örnekler doğru olabilir.O zaman ben de sana bunu diyeyim.Şu ana kadar gelen hüküğmetlerin hepsi yolsuzluk yaptı.Peki bu yolsuzluğu yapan başbakan,maliye bakanı vs.. Kürtmüydü.Hayır değildi.Bunların hepsi Türkdü.Şimdi hangisi daha büyük bi kalpazanlık oluyor.Kürdün yaptığı korsan cdmi,Türk başbakanın,bakanın yaptığı hortumculukmu bu devlete daha büyük zarar veriyor?.Bu ülkeye sadece Kürtler zarar vermiyor Türklerde veriyor ama nedense Türkler zarar verdiği göz ardı ediliyor

Quote Originally Posted by eser3131
    O zaman Gebertelim Hepsini Olsun Bitsin - Ne Kürt Kalır Ortada Ne Pkk Sıra gelir Amerikaya
    sen ne biçim konuşuyosun ? ırkçıdan beter bi halin var ? bu ülke şehit verirken aralarında hiç mi kürt yoktu ? kürtlerde bu ülke için savaştı.. çanakkale şehitliğine gitmeni öneririm..

Nesil
    2005
    Yer

Kürtlerin kötü bir imajı var demişsin.Bu imajı zaten siz oluşturuyonuz.Kürtdüm dedimi biri direk pkklı işe yaramaz damgasını vuruyorsunuz.Verdiğin örnekler doğru olabilir.O zaman ben de sana bunu diyeyim.Şu ana kadar gelen hüküğmetlerin hepsi yolsuzluk yaptı.Peki bu yolsuzluğu yapan başbakan,maliye bakanı vs.. Kürtmüydü.Hayır değildi.Bunların hepsi Türkdü.Şimdi hangisi daha büyük bi kalpazanlık oluyor.Kürdün yaptığı korsan cdmi,Türk başbakanın,bakanın yaptığı hortumculukmu bu devlete daha büyük zarar veriyor?.Bu ülkeye sadece Kürtler zarar vermiyor Türklerde veriyor ama nedense Türkler zarar verdiği göz ardı ediliyor
    ya ettiğin hakaretlerin biri bini buldu.ya sen bana ne diyorsunya ben belki hükümetten daha çok savunuyorum kürtleri sen bana neler diyorsun.ama sen megolaman bir insansın yani ne anlatsam boş.sen takıl kafana göre.ama şunu diyeyim bu ülkede başbakanlar bölücülük yapmıyor.birde bir bakan vardı başbakan dediki gerekirse yaptırımlar uygularız dedi.karşıdan gelen cevapsa şöyledi buna kimsenin gücü yetmez benim arkamdaki oy potansiyeli 1 şehire bedeldir.burda da kastettiği arkasındaki aşirettir...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

ya ettiğin hakaretlerin biri bini buldu.ya sen bana ne diyorsunya ben belki hükümetten daha çok savunuyorum kürtleri sen bana neler diyorsun.ama sen megolaman bir insansın yani ne anlatsam boş.sen takıl kafana göre.ama şunu diyeyim bu ülkede başbakanlar bölücülük yapmıyor.birde bir bakan vardı başbakan dediki gerekirse yaptırımlar uygularız dedi.karşıdan gelen cevapsa şöyledi buna kimsenin gücü yetmez benim arkamdaki oy potansiyeli 1 şehire bedeldir.burda da kastettiği arkasındaki aşirettir...
    Yine hakaret yine hakaret.Ben ne dedim başbakan bakan yolsuzluk yaptı ddedim.Mesut Yılmaz mavi akım projesiyle türkiyeye en büyük kazığı attı.Unakıtanın yaptırdığı kaçak vilalar.Bunlar doğru mu değilmi.Şimdi ben bunları söyleyince hakaret etmişmi oluyorum.

Nesil
    2005
    Yer

Kürtlerin kötü bir imajı var demişsin.Bu imajı zaten siz oluşturuyonuz.Kürtdüm dedimi biri direk pkklı işe yaramaz damgasını vuruyorsunuz.
    beni son yazdığınla gerçekten güldürdün saolasın ben bunları kastetmiştim yoksa akpye küfret istersen beni ilgilendirmez...

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Quote Originally Posted by HonouR36

sen ne biçim konuşuyosun ? ırkçıdan beter bi halin var ? bu ülke şehit verirken aralarında hiç mi kürt yoktu ? kürtlerde bu ülke için savaştı.. çanakkale şehitliğine gitmeni öneririm..
    Görmüyonmu Gülme İşareti Var - Demekki Bi Şaka Yapmışık Foruma Yeni Gelmişsin Doğru Dur Fazla Bulaşma

Quote Originally Posted by eser3131
    Görmüyonmu Gülme İşareti Var - Demekki Bi Şaka Yapmışık Foruma Yeni Gelmişsin Doğru Dur Fazla Bulaşma
    bu durumun şakaya alınacak bi tarafı mı var saçma sapan konuşma.. tehditvari konuşarakta beni çok korkuttun..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

sen kürtmüsün de onları savunuyosun.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by leave_992
    ewet kürdüm ne oldu?

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by leave_992
    ewet kürt alicim ama onu ırkıyla yargılayamayız.biz faşist değiliz çünkü bunu sende biliyorsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

ewet kürt alicim ama onu ırkıyla yargılayamayız.biz faşist değiliz çünkü bunu sende biliyorsun...
    zaten yargılanacak bir ırkım yoktu ki yargılayacaksınız

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri