1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: İkinci Devre

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Angry İkinci Devre

arkadaşlar hangi takımla olursam olim ilk devresini önde bitirdiğim maçta ikinci devre 10 15 e yakın pozisyon oluyor... ama ilk devresini yenik kapattığım maçlarda bazen1,2 bazende hiç pozisyon olmuyor acaba sizdede böyle birşey oluyormu çok sinir bozucu birşey

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

adamlarının sinirleride senin ki gibi bozuluyordur

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Ara Sıra Oluyor - Oyunun Düzenbazlığı Adamların Maça Giderken Moralleri Süper Maça Başladımmı Hepsi İdare Eder - Kötü ye Düşüyor - Hadi Ordan Öyle Şeymi Olur İşte Bunu Oyun Yapıyor Böyle Anlarda Taktik Uzmanı Değilseniz yenilmek Kaçınılmaz Hale GELİYOR

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eser3131
    Ara Sıra Oluyor - Oyunun Düzenbazlığı Adamların Maça Giderken Moralleri Süper Maça Başladımmı Hepsi İdare Eder - Kötü ye Düşüyor - Hadi Ordan Öyle Şeymi Olur İşte Bunu Oyun Yapıyor Böyle Anlarda Taktik Uzmanı Değilseniz yenilmek Kaçınılmaz Hale GELİYOR
    katılıyorum....

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

oluyo öle ya yoruluyolar heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Kadıköy Cehennemi

Ara sıra oluyor.Bazen kaleciyle 1 e 1 pozisyonlarda kaçan gollere sinir oluyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

arkadaşım bu devre arası yaşanan konuşmalarla falan alakalı kötü giden oyuncuları al biraz gaz ver bide öyle dene bende işe yarıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Kadıköy Cehennemi

Konuşmanın da etkisi var.Ben mutlaka konuşma yaparım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bn bi maçta ilk yarıyı 2 0 önde kapadım.2. yarı 49 dk fln kalece topu ayagında çok tutunca kaybetti(çok sinir oluom bu durumlara)2 1 oldu.kalecin moral bozuldu yedek kalecide kalmamıstı saktlıktan ma 2 2 berabere bitti

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by samet.süner
    bn bi maçta ilk yarıyı 2 0 önde kapadım.2. yarı 49 dk fln kalece topu ayagında çok tutunca kaybetti(çok sinir oluom bu durumlara)2 1 oldu.kalecin moral bozuldu yedek kalecide kalmamıstı saktlıktan ma 2 2 berabere bitti
    kalecinin ayarlarından topu tutu sıfırla tamamen vede çabuk olması için çalış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yapmadıgım seymi yaptıgım halde oluyo kaleci kıtlıgım vardı dedigim gibi bnde 20 yaş altı takımından kaleci almıstım oda beceriksiz cıktı

Nesil
    2006
    Yer
    Kadıköy Cehennemi

eheueheueueh

kardeş bu normal oluyo

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Quote Originally Posted by eser3131
    Devre arasında ateşlersen mahvediyorlar ben böle 2-0 3-0 dan maç çevirdim ya da berabere bitirdim...Ama sezonda 1 2 kere falan oldu......

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

bana 2. yarı ıcın oLmuo
    oLursa oLuo macLarda

ya abi bide 75.dakikaya kadar 2-0 öndesin rakip takım bi bastırıyo 2-2 oluyo ona sinir oluyorum

oyle cok oluyo.benim basımada geldi.ozellikle kucuk takımdaysan cok kotu bise

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

kardes sende macı sogutmaya bak zaman gecirmeyi yukselt sora dm oyuna vs vs

arkadaşlar görüosunuz ki 31 dk 7-0 ve ilk yarı 9-0 bitti

ama ikinci yarı bi gol bile atamadılar yaw neden acaba??

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

banada oluyo 4 tane gol atıyom snra bi susuyolar hatta bugünlyon ile cl cup finalindeyim interle 4 tane ilk yarıda attım bi tanede gol yedim 4-1 ilk yarı 2. yarı hiç gol atamadan maç 4-1 bitti
    bide takım konuşmalarında sakın olaki boş geçmeyin snra oyuncuların mralleri 0lanıyo

Nesil
    2006
    Yer
    Kadıköy Cehennemi

Quote Originally Posted by istanbul1453
    Devre arasında ateşlersen mahvediyorlar ben böle 2-0 3-0 dan maç çevirdim ya da berabere bitirdim...Ama sezonda 1 2 kere falan oldu......
    Ayneeen bende.Benfica 2-0 yeniyodu,3-2 yendim.Goller deivid kezman kezman !

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dstm Devre arasındaki knşmalara dikkat et onları oyncunun moralini büyük ölçüde etkilio

Nesil
    2003

Taktiklerini gozden gecirmen gerekli.

Bu oyun artik sahaya 11 sur, dizilisi belirle takim kazansin turunden oynanabilen bir oyun degil. Mac icinde skora ve rakibin nasil oynadigina gore tempo dusurmek, oyunu yavaslatmak, dizilisi daraltmak, bazi oyuncularin ileriye cikmamasini saglamak gibi taktik degisikliklerine basvurmak gerekli.

Bunun basit kurallari vardir. Eger takim onde ise sag ve sol bekin ataga katilmasi azaltilir, forvet oyuncularin daha fazla yaraticilik verilir. Defans cizgisi arkada bos alan birakmamak icin biraz geriye cekilir, tempo dusurulur, oyunculara zamandan calmalari icin tembih edilir, oyuncularin birbirine biraz daha yakin oynamasi saglanir. Rakip defansin oyunun ofansif yonune fazla dahil olamamasi
    icin forvet sayisi arttirilir.

Geride oldugunuz zaman rakip takimin forvet oyuncularinin nasil oynadigina gore defans cizgisi one/geriye alinir. Biraz daha genis bir dizilis benimsenir. Bazi durumlarda orta sahadan rakip ceza sahasina kosular yapan oyuncularin markajinin daha zor olacagi goz onune alinarak tek forvete donulur. Kanatlar daha fazla kullanilir, sag ve sol bekler ileriye daha fazla cikip forvete destek olurlar. Bitis dudugunun ne kadar yakin oldugu goz onune alinarak tempo yukseltilir veya dusurulur (eger bitime cok zaman varsa, tempo yukseltmek sadece top kayiplarini cogaltacaktir....) vs. vs. vs.

Quote Originally Posted by h@ydar

arkadaşlar görüosunuz ki 31 dk 7-0 ve ilk yarı 9-0 bitti

ama ikinci yarı bi gol bile atamadılar yaw neden acaba??
    Belli bir skordan sonra takimlar maglubiyeti kabul eder ve daha buyuk fark yememek icin defansa cekilir.

yeniksem 2. yarı anında bitiyor.. öndeysem geç geç bitmiyor

Mesaj Yetkileri