1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Pkk'ya Adam Çağırma(1. ağızdan)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by leave_992
    o zaman konuşmalarına dikkat et.Sende konuşmalarında Türkleri yargılıuyosun.En azından biz bu vatanın ekmeğini yiyip hainlik yapmıorus
    Şimdi bu ülkeye sadece Kürtlermi ihanet etti.Hiç bir Türk bu ülkeye ihanet etmedimi?
    Eğer etmedi diyeceksen sana diyeceğim sadece gelmiş geçmiş hüküümetlerle ilgili dosyaları oku derim.Bak bakalım Mesut Yılmaz,Unakıtan,Taansu çiller vs.. bunların türkiyeye ne kazıklar attığını görürsün.Peki bunlar ne Türk değilmi.Türkiyeye ihanet etmemişlermi.Etmişler.O zaman sadece Kürtleri vatan haini ilan etmeyin,vatan haini olan Türklerde var ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sherryy
    Şimdi bu ülkeye sadece Kürtlermi ihanet etti.Hiç bir Türk bu ülkeye ihanet etmedimi?
    Eğer etmedi diyeceksen sana diyeceğim sadece gelmiş geçmiş hüküümetlerle ilgili dosyaları oku derim.Bak bakalım Mesut Yılmaz,Unakıtan,Taansu çiller vs.. bunların türkiyeye ne kazıklar attığını görürsün.Peki bunlar ne Türk değilmi.Türkiyeye ihanet etmemişlermi.Etmişler.O zaman sadece Kürtleri vatan haini ilan etmeyin,vatan haini olan Türklerde var ...
    sevgili arkadaşım..kürtlerin vatan haini ilan edildiği falan yok..hain olanlar dağa çıkanlar.bu ülkeye karşı silah tutanlardır..aksini söyen varsa yok bunlar haindir diyen varsa da hainin önde gidenidir..
    Mesut yılmaz,Tansu Çiller ve diğerleri..Bu ülkenin baş hainleridirler haklısın..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by DeDe
    sevgili arkadaşım..kürtlerin vatan haini ilan edildiği falan yok..hain olanlar dağa çıkanlar.bu ülkeye karşı silah tutanlardır..aksini söyen varsa yok bunlar haindir diyen varsa da hainin önde gidenidir..
    Mesut yılmaz,Tansu Çiller ve diğerleri..Bu ülkenin baş hainleridirler haklısın..
    Abi işte benim demek istediğimde bu
    Bazılarında önyargı var.her kürt pkklıdır önyargısı bende burda her kürdün pkklı olmadığını hatta, benim gibi binlerce kürt gösteririm pkkdan nefret eden.Ama işte bazılarında önyargı oluşmuş her kürt vatan hainidir her kürt pkklıdır diye
    Bende burada o önyargıyı yıkmaya çalışıyorum.Türkiyeyi vatanı gören bu ülke için elinden gelen herşeyi yapmaya , canını vermeye hazır olan Kürtlerin olduğunu söylüyorum.

Mesaj Yetkileri