Quote Originally Posted by M@kiN
ben çifte vatandaslık için amerika ya basvurdum. benim bunda ne amacım vardı?? cvp : belki daha ii bi hayat yasarım para kazanırım.
aurelio durduk yere iknci bi vatandaslık aldı nie? benle aynı sebepten. bi insan baska ne için baska vatandaslık için basvurusunda buluunur zaten. yaptıgı işin ona bi faydası olmalı. adamlar o insan böle bi imkan sunmuslar cabalamıslar, ii bi insan olarak oda gerektği gibi davranıp saygı duyuyor.hele birde kendini milli forma ile tanıtma imkanı buluyor. tabiki gurur duycak ve bundan dolayı saygı gsterecek eger karaktersiz bi fubolcu deilse ki aurelio gründügü kadarıyla gayet efendi bi futbolcu.......
birbirimizi kandırmayalım..aurelio nun türk olması için ona büyük miktarda para werildiki kesin..ayrıca onu kendinle kıyaslama.çünkü sen daha ii imkanlarda yaşayabilmek,ii para kazanabilmek için amerikan watandaşlığı başwurusunda bulunmussun.ama onunki farklı.o zaten çom güzel bi yaşam sürüyo,türk watandası olmasını gerektirecek bi durum da yok..yani okadar büyük bi para teklif edilmişki hayır diyememiş.yanlıs anlasılmak istemem..karekterine laf sölemiyorum..çok efendi bi futbolcu..bu konuda sana katılıyorum