Neler oluyor!

Hagi’nin istifasının ardından Mondragon Galatasaray’dan ayrılacağını söyledi. Ancak Başkan Canaydın Kolombiyalı’nın kalacağını belirtti
29.05.2005

Alkışlarla ayrıldı
Galatasaray’ın bu sezon zirve yarışını sürdürmesinde en büyük pay sahiplerinden biri olan Ali Ferit Mondragon, karşılaşma sonrası herkesi şoke eden bir açıklama yaptı. 76. dakikada tribünlerin alkışları arasında sahayı terkeden ve Hagi’ye sarıldıktan sonra doğruca soyunma odasına giden deneyimli kaleci, stattan çıkışta çarpıcı açıklamalar yaptı. Lig TV muhabirinin “Hagi istifa etti. Neler söyleyeceksin?” şeklindeki sorusu karşısında çarpıcı sözler söyleyen Kolombiyalı file bekçisi, şu şok açıklamayı yaptı:

Canaydın: Konuştum, kalıyor
“Ne olacağını kim bilir... Belki bu sezon Denizlispor maçı da benim Galatasaray’daki son maçımdı. Yarın ne olacağını kimse bilemez. Büyük olasılıkla önümüzdeki sezon Galatasaray’da olmayabilirim!” Başkan Özhan Canaydın tam bu noktada devreye girdi. Mondi’yle görüştüğünü söyleyen Başkan, “Bizim sözleşmeli oyuncumuz. Şimdi kendisiyle görüştüm, Galatasaray’da kalacak” yorumunu yaptı. Bu arada Hakan Şükür’ün ayrılacağı iddiaları gündeme geldi. Kral, Lig TV’nin canlı yayınında iddiaları yalanladı.