1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: Transfere 55 milyon avro !

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    öncelikle böyle resmi olmayan haberlerde kaynak belirtmek lazım zira 55 milyon euro bana hiç mi hiç inanadırıcı gelmedi kezman için 7 milyon euro verildi diye biliyorum o zaman geriye kalan edu ve deivid kezmanla aynı fiyat olsa bile bu kadar para harcanmış olamaz

birde arkadaşlar böyle bir para harcanmış olsa bile sizler neye göre boşa harcanmış diyorsunuz onu da merak ettim
    Ben haberde bahsi geçen miktardan dolayı yazık olmuş dedim.Çünkü 55 milyon Euro gibi bir paraya çok daha iyi oyuncular alabilirdi.Tabi eğer bu para doğruysa.Sözlerimin alınan futbolcuların kalitesiyle bir alakası yok.

Del Piero_10 Misafir

55 milyon euro'Ya toni,cannavaro üstüne birde Joa quin alırsın

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    55 milyon euro'Ya toni,cannavaro üstüne birde Joa quin alırsın
    yavaş al

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by dnz498
    yavaş al
    nsl yawaş al..sen dediğinden bişey anladınmı.doğru sölüyo adam..ibrahimoviç bile 20milyon ciwarında satıldı..hadi toni nin fiyatı 25olsun.zaten cannawaro yaşlı,ona da yaklaşık 10desek eder 35.jo**uin de en fazla 20eder,çünkü carrick bile 26 ya man utd ye gitti..al sana 55milyon euro..nsl oluomus gördünmü.bunlar abartılı fiyatlar üstelik..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by tardelli11
    nsl yawaş al..sen dediğinden bişey anladınmı.doğru sölüyo adam..ibrahimoviç bile 20milyon ciwarında satıldı..hadi toni nin fiyatı 25olsun.zaten cannawaro yaşlı,ona da yaklaşık 10desek eder 35.jo**uin de en fazla 20eder,çünkü carrick bile 26 ya man utd ye gitti..al sana 55milyon euro..nsl oluomus gördünmü.bunlar abartılı fiyatlar üstelik..
    çok güzel demişsin bide şunları ekliyelim toni yıllık 2 milyon eurodan 4 yıllık kontrat 8 milyon euro joquauin yıllık valenciadan 3 milyon euro alıyor bunada 4 yıllık kontrat 12 milyon euro cannavaroda 2.5ten 2 yıllık kontrat 5 milyon euro ettimi 25 milyon euro bunları neyle ödüyon...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kaynagı yazmayı unutmustum http://www.fenerbahce.com/haberler/19508.php
    ßencede bu paranın içinde 4 yıllık futbolcuların alacaklarıda dahildir. Ve bonservis+futbolcuların 4 yıllık parası 55 milyon avro yu bulur
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri