Ben haberde bahsi geçen miktardan dolayı yazık olmuş dedim.Çünkü 55 milyon Euro gibi bir paraya çok daha iyi oyuncular alabilirdi.Tabi eğer bu para doğruysa.Sözlerimin alınan futbolcuların kalitesiyle bir alakası yok.Originally Posted by Jesus_FB
Ben haberde bahsi geçen miktardan dolayı yazık olmuş dedim.Çünkü 55 milyon Euro gibi bir paraya çok daha iyi oyuncular alabilirdi.Tabi eğer bu para doğruysa.Sözlerimin alınan futbolcuların kalitesiyle bir alakası yok.Originally Posted by Jesus_FB
55 milyon euro'Ya toni,cannavaro üstüne birde Joa quin alırsın
yavaş alOriginally Posted by Del Piero_10
![]()
![]()
![]()
nsl yawaş al..sen dediğinden bişey anladınmı.doğru sölüyo adam..ibrahimoviç bile 20milyon ciwarında satıldı..hadi toni nin fiyatı 25olsun.zaten cannawaro yaşlı,ona da yaklaşık 10desek eder 35.jo**uin de en fazla 20eder,çünkü carrick bile 26 ya man utd ye gitti..al sana 55milyon euro..nsl oluomus gördünmü.bunlar abartılı fiyatlar üstelik..Originally Posted by dnz498
çok güzel demişsin bide şunları ekliyelim toni yıllık 2 milyon eurodan 4 yıllık kontrat 8 milyon euro joquauin yıllık valenciadan 3 milyon euro alıyor bunada 4 yıllık kontrat 12 milyon euro cannavaroda 2.5ten 2 yıllık kontrat 5 milyon euro ettimi 25 milyon euro bunları neyle ödüyon...Originally Posted by tardelli11
Kaynagı yazmayı unutmustum http://www.fenerbahce.com/haberler/19508.php
ßencede bu paranın içinde 4 yıllık futbolcuların alacaklarıda dahildir. Ve bonservis+futbolcuların 4 yıllık parası 55 milyon avro yu bulur
Fenerbahçe Cumhuriyeti