1 ile 30 arası toplam 350 sonuç

Konu: 6.0.3 Çıktı !

Hybrid View

Post Arkadaslar Lütfen Yardım edin

Datalı v6,0,3 ü yükledim.

Daha önce 6,0,2 kullanıyordum.

Benim FM 2006 D:\Program Files\...... OLDUĞU İÇİN "D" sürücüsüne oyunun kurulu olduğu dizine yükledim yamayı. Yama sorunsuz yüklendi.

Ancak şimdi de "Please insert the correct CD-ROM,select Ok and restard application" (c_r_a_c_kyaparken çıkan yazı çıkıyor.)

Ve fotball manager i açamıyorum. Simgenin üzerine geldiğimde v6,0,3 yazısı geliyor. Yani bu dosya fm6,0,3. Ama açılmıyor.

Ayrı bir c_r_a_c_k mi lazım? Yardim edin.

Exclamation çok acil yardım ya

Quote Originally Posted by MiCrop
    Datalı v6,0,3 ü yükledim.

Daha önce 6,0,2 kullanıyordum.

Benim FM 2006 D:\Program Files\...... OLDUĞU İÇİN "D" sürücüsüne oyunun kurulu olduğu dizine yükledim yamayı. Yama sorunsuz yüklendi.

Ancak şimdi de "Please insert the correct CD-ROM,select Ok and restard application" (c_r_a_c_kyaparken çıkan yazı çıkıyor.)

Ve fotball manager i açamıyorum. Simgenin üzerine geldiğimde v6,0,3 yazısı geliyor. Yani bu dosya fm6,0,3. Ama açılmıyor.

Ayrı bir c_r_a_c_k mi lazım? Yardim edin.
    aynı hatayı bendede 6.0.3ü yüklediğimde verdi oyunu açamadım silip baştan yükledim arkadaşlar bende editörde açılmıyo kişi veritabanı yükleniyor diyo dahada ilerlemiyo oyunu internetten indirmiştim acaba o yüzden mi editör açılmıyo lütfen yardım edin

Mesaj Yetkileri