Sayfa 14 / 25 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 746 sonuç

Konu: Turksportal Galatasaray - Bordeaux Maçı (Turksportallı Aslanlar)

sen atla taşkın elbet tutarız..
    bugün bakalım kimler bilet alacak.. umarım bilet kalır

sonunda saat 16:00'dan itibaren m.köyden kalkıyor otobüsler.. heyoo sağol taşkın güzel haberdi.. benim bir sorunum yok ama yinede açıkta kalsam bile geliyorum

Taşkın o zaman Liverpool ve PSV maçlarınada gidiyoruz hahah!

bu yerlerden hangisi otogara yakın ki

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Quote Originally Posted by ermoon
    sen atla taşkın elbet tutarız..
    bugün bakalım kimler bilet alacak.. umarım bilet kalır

sonunda saat 16:00'dan itibaren m.köyden kalkıyor otobüsler.. heyoo sağol taşkın güzel haberdi.. benim bir sorunum yok ama yinede açıkta kalsam bile geliyorum

Taşkın o zaman Liverpool ve PSV maçlarınada gidiyoruz hahah!
    Hani derler ya elim mahkum ..... Mecbur gidecem.Sende kombine aldıysan gidelim.Yada üst alırsın.Diğer maçlara arkadaşlar gelmezse ikimiz gideriz

Quote Originally Posted by hurmet
    bu yerlerden hangisi otogara yakın ki
    Hepsi yakın vallaha

mecidiyeköyün neresi yakın olm

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut
    Hani derler ya elim mahkum ..... Mecbur gidecem.Sende kombine aldıysan gidelim.Yada üst alırsın.Diğer maçlara arkadaşlar gelmezse ikimiz gideriz
    üst alırım maçlara yaaw.. gideriz tabii hatta yine bir organizasyon düzenleriz..

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by hurmet
    mecidiyeköyün neresi yakın olm
    İkitelliden yakındır hiç değilse

Taksi tutarsın

İkitelli'ye göre bütün merkez noktalar daha yakın.. 60-70 milyon vereceğinize, 15-20 milyonla iş biter

Evet arkadaşlar bilet alan varmı daha?

blok: 325 sıra: 32 koltuk: 264

oo güzell.. bu arada Taşkın bak atlama mesafesi var biraz zor olacka ama başaracağız

Cimbom 16 bin bilet sattı
    Galatasaray'ın, bu sezon Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarının kombine bilet satışı sürüyor. Kulüp başkanı Özhan Canaydın, Bordeaux, PSV Eindhoven ve Liverpool maçlarının biletlerinin satışının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek,

''Bugün öğle saatleri itibariyle 16 bin sayısına ulaştık. Akşama kadar bu sayının 20 bine çıkacağını tahmin ediyoruz'' dedi. Canaydın, bu sayının hepsinin kombine olmadığını da dile getirerek, 2 bin 500 kişinin sadece Bordeaux maçı için bilet aldığını ifade etti.

Kaynak:internethaber.com

Nesil
    2005
    Yer

ne saçma bir yerden kombine almışım aman tanrım

ha pardon 708 miş benimki en kaymaklı kadayıf yermiş

Taşkın bak planı buldum.. Kapalı üstten Güney açık üstte geçersen oradan alta geçebilirsin.. ha gayret senden o gün çok iyi bir performans bekliyoruz

Nesil
    2005
    Yer

Superman miyim ben Yada Batman , Spiderman'da olabilir

biletini karala üstü alt yap bizle kayna 20bin bilet 12bin ASY kombine şimdiden 32bin olmuşuz

şu stad inşallah tıklım tıklım dolar. taşkın sen bizle beraber alta girersin adam kalabalıkta çokta dikkat etmez gözünden kaçırır üst mü alt mı yazıyor farkedemez kaynarsın

Quote Originally Posted by hizlioglu
    şu stad inşallah tıklım tıklım dolar. taşkın sen bizle beraber alta girersin adam kalabalıkta çokta dikkat etmez gözünden kaçırır üst mü alt mı yazıyor farkedemez kaynarsın
    evet bu olur.. sonrada bir sorun çıkarsa "aa ben alt almıştım ama dersin" kıvırırsın

Nesil
    2005
    Yer

beyleeeeeer. kartın seri numarası gişelerden okutuluyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut
    beyleeeeeer. kartın seri numarası gişelerden okutuluyor
    bende bunu diyicektim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ben kapalı doğuyu okuyunca ne anladım? kapalı tribünün doğu tarafı anladım yani batı tarafı varmış gibi=)=)saçma isimler koymuşlar.kapalının batısı yoksa,sadece bi tane kapalı varsa doğu niye demişler=)tuhaflar ya...

beyler benim iş biraz sarpa sardı .. pederle kavga ettik geçen gün o saatte nasıl dönücen falan filan zaten aramız iyi deildi ..
    benim ismi listeye kesin diye eklemeyin .. ondan sonra gelemezsem önceden söylemiş oliim de küfür yemiyim bizi sattı diye ..
    hafta sonuna kadar halledersem gelicem forma hazır, para hazır işi izni koparmaya bakıyo .. gelmeye çalışıyorum ama bu peder benim moralimi acaip bozdu yaff ..

Satma anlamına gelmez.. Sonuçta milletin işi çıkabilir, hasta olunabilir bunlar elimizde olmayan durumlardır.. Senin durumun çok normal.. Otobüs seferleri olacak yeni açıklandı.. Dönüş ve Gidiş rahat olacaktır.. Biz son ana kadar yinede herkesi bekliyoruz..

Quote Originally Posted by ermoon
    Otobüs seferleri olacak yeni açıklandı.. Dönüş ve Gidiş rahat olacaktır..
    ya diyorum adam anlamıyo ..
    önceki vukuatları örnek gösteriyo bana, gidiyosun geri dönmüyosun millette kalıyosun diye .. inşallah halledicem, halledemezsem de kusura bakmayın ..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

beyler biletlerimi aldım...iki tane aldım bide benim kuzenim geliyor...

şöyle bi durum var benim amcamda kapalı kasa kamyonet var 2 tanede biletimiz var ben bir biletle kuzenimle girebilirsem geri kalan bi biletimide amcama verirsem çıkışta kamyonetle şirinevler metro(metrodan zaten otogar 15 dk.) ,rami,küçükköy gibi yerlere atabiliriz herkesi bunu ayarlama durumumuz nedir sizce?

Otogar'a gidecek olanlara çok rahatlık sağlamış olursun.. Yani en azından yakın yerlerde inip oradan taksiyle gidebilirler..

Bilet almana sevindim.. Bu durumda sende kesinleştin

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

evet bende kesinim eğer amcamı biletle içeri sokabilirsek süper olucak hızlioglu,hurmet,emre1905,sefa hepimizin dönüşü rahatlamış olucak ama girebilirmiyiz bilmiyorum...

İETT otobüsleri dönüşte gidişten 3 kat daha fazla otobüsle yolcu taşıyacakmış.. Bu sevindirici bir haber.

Ayrıca gerekli bilgileri ve beklenecek yerleri öğrenmek için ilk sayfamıza bakabilirsiniz..

http://forum.turksportal.net/vb/show...75&postcount=1

Şuan için maça gelenler 6 kişidir. Çok ilginç gerçekten.. Bunun yanında 2 arkadaşımız uzakten geliyor bu arkadaşlar gelmeseydi İstanbul'dan topu topuna 4 kişiyle gidecektir.. Vay halimize.. Neyse daha önümüzde sayılı günler var..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    evet bende kesinim eğer amcamı biletle içeri sokabilirsek süper olucak hızlioglu,hurmet,emre1905,sefa hepimizin dönüşü rahatlamış olucak ama girebilirmiyiz bilmiyorum...
    çok iyi olur ben dönüşü kesin ayarlarsam hemen bilet alcam sonra orda kalmıyım

herkesi dönüş için ayarlayacaz.. başka çare yok.. kimseyi ortada bırakmayız .. siz yeterki bizlerle birlikte olun, hep birlikte maçta olup takımımıza destek verelim..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

of off gelmek istiyorum
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by EreN
    of off gelmek istiyorum
    gel ozaman

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

beyler dönemeyen bizde kalır yaaa...

eren niye gelmiyosun kardeş?

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    beyler biletlerimi aldım...iki tane aldım bide benim kuzenim geliyor...

şöyle bi durum var benim amcamda kapalı kasa kamyonet var 2 tanede biletimiz var ben bir biletle kuzenimle girebilirsem geri kalan bi biletimide amcama verirsem çıkışta kamyonetle şirinevler metro(metrodan zaten otogar 15 dk.) ,rami,küçükköy gibi yerlere atabiliriz herkesi bunu ayarlama durumumuz nedir sizce?
    valla çok iyi haber görkem

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

ben 7,5 işten çıkıyom 8.5 stadın orda olurum

Sayfa 14 / 25 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri