Arkadaşlar ne dediğinizin farkında mısınız? "Çok büyük ayıp." "Yapılmaması lazımdı." vs. vs. diyip duruyorsunuz. "Böyle işten çıkarılmaz." diyorsunuz. Sizin dünyadan haberiniz yok o zaman. Böyle de işten çıkarılır ve hatta çok daha kötü şekillerde de işten çıkarılır. Kapıdan içeriye bile alınmıyor insanlar sabah işlerine gittiklerinde, masalarındakiler ise başkası yarafından bir poşete tıkıştırılıp veriliyor. İşten çıkarma adabı diye bir şey yok yani günümüz serbest piyasasında ki buna futbol piyasası da dahil. Keşke öyle bir adab olsa!

Diğer yandan neden çıkarıldığını biliyor mu aranızdan biri de bu şekilde yorumlarda bulunabiliyorsunuz? Belki yeni bir yapılanma söz konusu ya da belki Bülent Ünder yenir yutulur olmayan bir harekette bulundu. Biliyor musunuz ne olduğunu? Bilmediğinize göre böyle yorumlarda bulunmayın. Ben demiyorum yönetim sütten çıkma ak kaşık ama her olayda da bütün suç yönetim kadrosunda olmaz, olamaz. Bir hikaye vardır ya, hakim, hırsız ve evsahibi arasında. Sonunda evsahibi "Hırsızın hiç mi suçu yok?" der. Bu da o hesap.