1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Mosturoğlu'dan anlamlı ziyaret!

Thumbs up Mosturoğlu'dan anlamlı ziyaret!

Mosturoğlu'dan anlamlı ziyaret!

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ALS hastası esku futbolcular İsmail Gökçek ve Sedat Balkanlı'yı evlerinde ziyaret etti. İlk olarak, 7 yıl önce ALS hastalığına yakalanan Trabzonspor'un eski futbolcusu İsmail Gökçek'i Ataköy'deki evinde ziyaret eden Mosturoğlu, Fenerbahçe kulübü olarak maddi ve manevi her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti. Mosturoğlu ayrıca Gökçek'in iki çocuğunun bu yıl ki okul masraflarını karşılamak istediklerini söyledi. Fenerbahçe Asbaşkanı ayrıca İsmail Gökçek'e arkasında adının yazdığı 100. Yıl forması hediye etti.
    Daha sonra Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giyen ve 10 yıl önce ALS hastalığına yakalanan Sedat Balkanlı'yı Gaziosmanpaşa'daki evinde ziyaret eden Mosturoğlu, Balkanlı'ya arkasında Sedat yazan 5 numaralı 100. Yıl forması hediye etti ve maddi manevi her türlü desteğin yanı sıra Balkanlı'nın çocuklarının eğitim masraflarının karşılamak istediklerini söyledi.

------------------------------------

Bu ince davranıştan dolayı tebrik ediyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Vefa budur işte bi de bizimkilere bak yazıklar olsun hepsine
    hey gidi Sedat nereden nereye ankaragücü maçında sahaya giripte aldığım koluna sardığın bandajı hala saklıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Taktir ettim bu davranışını.Helal olsun

tebrikler gerçekten güzel ve örnek bir davranış...

Nesil
    2006

Keşke tüm yöneticiler böyle olsa.

Maalesef her maçtan sonra hakemleri ve federasyonu suçlayan ya da olay açıklama yapan yöneticileri tanıyoruz.Şahsen ben Sayın Mosturoğlu'nun ismini ilk kez burada duyuyorum.Televizyonda ya da gazetelerde de görebileceğimizi pek sanmıyorum açıkçası.

Quote Originally Posted by dick
    Keşke tüm yöneticiler böyle olsa.

Maalesef her maçtan sonra hakemleri ve federasyonu suçlayan ya da olay açıklama yapan yöneticileri tanıyoruz.Şahsen ben Sayın Mosturoğlu'nun ismini ilk kez burada duyuyorum.Televizyonda ya da gazetelerde de görebileceğimizi pek sanmıyorum açıkçası.
    Önceden TFF'de görevliydi.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

dün izledim haberlerde gerçekten helal olsun, ziyaret edenede böyle bişey kimin aklına geldiyse ona da..

helal olsun..örnek bir davranış...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

helal olsun.wefalı adammıs

duygulandım ...tüylerim diken diken oldu...dokunsanız ağlcam helal olsun valla

Nesil
    2006

Bu davranışı yıllardır gösterirler bende takdir ediyorum gerçekten kötü bir hastalık Allah kimsenin başına vermesin.

Mesaj Yetkileri