O değil birde adam pas atıyor defans aynı çizgide görüyorum ne ofsayt hemde kaç metre ara var...Hakem devam diyor hooopp oluyor gool...![]()
O değil birde adam pas atıyor defans aynı çizgide görüyorum ne ofsayt hemde kaç metre ara var...Hakem devam diyor hooopp oluyor gool...![]()
Ben oyunu sessiz oynarım, ofsayttan gol olaylarında direkt olarak yardımcı hakeme bakarım.. Orta yuvarlağa koşuyorsa golü vermiş demektir, yerinde kaldıysa hiç sevinmem..
Oyunda gözlerden kaçan ve çok da gerçekçi olan bir özellik bu![]()
çoğunluk oluyo diyo demekki oluyomuşş
bende biraz sesis oynarim ama ofsayt oldumu kiziyom
ben bazen cok net ofsaytları gorebiliyorum cok zor oluyo ama goruyorum bazen.onlara devam kararı veriyo bide gol yedimmi artık cılgına donuyorum.hırsımı karsı takımdan alıyorum.resmen karsı takımı tokatlayarak alıyorum macı![]()
hele gol yedimi ben bazan kizyom hele birde altay dan gol yedimi kildiryom
bide hakemler saçma sapan kartlar veriyor bi itirazda hemen sarı kartı gösterio
Yapıyorlar bence hatasız kul olmaz hatamla sev beni.
cok yapiyorlar
ohooooooooo saymakla bıtmez super lıgde bıle daha az![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
ofsaytta kafayı yiyom bende, ama oyunun tuzu biberi bunlar olucak elbet![]()
Mutlaka vardır.Bu kadar ayrıntı da bu da olmalı....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
evet yaklisin
Ben Karşılaşmadım Hatta Ofsaytları Bizzat Ben Buluyorum![]()
bazen da faul veriyorlar
ben her golden sonra yardımcının hareketlerine bakıyorm...Originally Posted by Jeust
![]()
futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]
hcok ofsayt veriyorlar
yanlış mı bilmiyorum ama hep benim gollerimi vermiyorlar ama arkasında hemen gol yiyorum![]()
biraz veriyorlar
bendede çok yanlışlar yapmıştı hakem ofsayt pozisyonunda..
evet yaklisin
Bir maçta ofsayttan 2 golüm verilmemişti. 2si de goldü. Hakemin aldığı puana baktım o maç için. 5 puan almıştı.Fm'de gerçekçilik varsa bu hatalar da vardır.
Valla bazen kızıp bilgisayara bişeyler atasım gelmiyo değilÖrneğin hiç unutmam bi kere ŞL finalinde Beyern'e 1-0 yeniliyodum, 90+2'de Ü.Karan 1 gol atmıştı ve OFSAYT vermişti. Kupa gitmişti. Zaten o an sinirden direk olarak bilgisayarı parçalayasın geldiğinde gerçekten ofsaytmı değilmi bakmak aklına gelmiyo insanın
![]()
Ama genelde bence doğru kararlar veriyor hakem.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
ya ben beşiktaştayım ailton ofsayttaydı hakem ofsayt deyip oyunu durdurdu ondan sonra kırmızı kart gösterdi ailtona sizde böle şeyler oluyomu![]()
Bende böyle bişey olmadı hiç. Ama sanırım bu oyuncunun daha önceden sarı kartı vardı ve ofsayttan sonra devam etti. Bununda 2.sarıdan kırmızı olması normal. İlhan'a da olmuştu böyle bişey hatırlarsanızOriginally Posted by barisxnx
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
bana oldu besıktas-trabzon macında 2-1 ondeydm 90+1 sanrsam fahrı gerı pas attı marcelınho gırdı araya kalecııle karsı karsıya gokdenız ondan we toptan ılerdeydı pas attı gol oldu we hakem golu werdı 2-0 dan mac werdım aalııcaktm
ofsaytı vermiyo yanlıs kartlar cıkartıyo zaten macı kotu yoneten hakemlerin puanları dusuk oluyo
başıma en az 10 kere geldi oyun hatasıdır dedim adam resmen ofsayt reporttan da baktım hakem dewam ettiriyo
ya çok ilginç bir şey vardı cm de fm hiç başıma gelmedi ama gelmesinde
yan hakem ofsaytı veriyo orta hakem biraz geç çalıyoya düdüğü posizyon devam ediyo ora hop sert bir hareket penaltı karar orta hakem penaltı veriyo
kardeş orada ofsayt yok bence ofsayt olması için rakip takımın 2 futbolcusunu arasında olması lazımOriginally Posted by anil luque
hayır sanmam