-
Hakan'ı çıkarmadı, niye kadroya aldı diyoruz hatta ben bile niye oynuyor diyordum ama bugün 2 assist yaptı. Hakan'ın ölüsü bu takıma yetiyormuş, demekki üstüne alternatif yokmuş!
Bunun yanında yavaş yavaş kadro oturmaya başladı.. Ergün'ü ben Galatasaray takımında bile görmek istemiyorken bugün izledikten sonra yanıldığımı farkettim. Umarım Denizli karşısında ilk 11'de sahaya çıkar..
Dediğim gibi kadro yavaş yavaş oturuyor. Nihat ve Hakan bundan sonraki maçta ilk 11'de başlayabilir. Arkalarında yine Yıldıray oynayacaktır.. Bugün biraz şanslı olsa 2-3 gol atabilirdi.. Tümer ve Hamit ile kanatları çok beğenedim.. Bunlara alternatif Tuncay ve Arda oluyor.. Mehmet Aurelio yine kusursuz oynadı, bunada alternatif Nuri var. Defansın iki göbeği biraz sorunlu gibi. Fenerbahçe'de Can yakında takımdan kesilecek. O bölgeye muhtemelen İbrahim Toroman yerleşecektir. Mehmet Topuz defansın sağ kanadında iyi işler yaptı sayılır..
Evet şuan için iyi görünüm var ama bunlar kolay takımlar.. 2-3 maç oynadıktan sonra asıl belli olur herşey. Ne diyelim yolun açık olsun Türkiyem..
Mesaj Yetkileri